Natti natti

Nu har jag lagt mig under täcket. Har som sagt varit riktigt trött och seg hela dagen så nu hoppas jag kunna få sova hela natten utan att flyga upp x-antal gånger under natten för att se va klockan är. Haha.
Imorgon väntar en dag på Liseberg tillsammans med syster och Dennis. Skoj!

Nattinatti!


Just nu!


Provar appen :)

Åhh vilken bra app. :) hoppas den funkar på min nya mobil också då som jag får på söndag. För nu jäklar tänkte jag blogga bättre för jag har idag gått ur Facebook!! Jag har länge tänkt ta mig ur Fejjan och nu idag har jag gjort de! Så kommer få mera tid över till allt annat. Haha.

Idag är jag väldigt trött. Tog en powernap vid 13 tiden tror jag att jag somna sen blev jag väckt 14.40 av "postgubben" haha. Men de gjorde inget för han är från och med idag världens bästa "postgubbe" hihi. Kan inte skriva ut va de var för paket som han lämnade över för de är en present till mor och far. Och kanske kanske att mamma är inne här och läser. :)

Ja nu har jag provat detta också. :)


Bläää..

Vet inte alls vad jag ska skriva haha.. Jag har ingen enregi längre inte till nått känns de som..
I helgen var jag iaf hemhemma i långed fast jag var nog fler timmar i Ed. Då jag jobba lördag kväll och söndag dag.. Och de var skoj! Va roligt att träffa alla igen. Jag ska även jobba första helgen i oktober fredag, lördag och söndag. Skojskoj..

Ne jag vet inte varför jag ens öppna ett nytt inlägg haha..

Måtte dessa biverkningar försvinna snart.. Haha..


Före - Efter


 Före

Efter


Slänge i lite färg i håret.. Och de blev betydligt bättre.. Slippa denna jäkla råttfärgade hårte.. Haha.. Nu syns äen mina coola streck bättre. :D

Pluggdag!!

Vaknade med huvudvärk så fick bli lite tabletter till frulle haha.. :)
Men jag har iaf pluggat riktigt bra idag måste jag säga. Nu är första examinerande uppgiften klar. Riktigt gött!!
Så nu ska jag börja på nästa.. Det är tur de är perfekt pluggväder iaf.. haha





:)



Motiverande plugg väder.. Haha..

Har även hunnit slänga i mig lite lunch. Värsta lyx lunchen blev de idag!



Två pepparbiffar.. :)

Ne nu ska jag ner i böckerna igen!!

Min NissanNisse är allt väldigt bra!

Känns mycket bra att ha en bensinsnål bil.. Haha..

Nålen har typ inte rört sig och ag har kört lite mer än 10mil. Då är typ hälften av dessa mil på motorväg där de inte går i 90 haha..



:)

Frisören!!

Idag var jag en sväng hos frisören, och ojoj va nöjd jag blev.. :)


Gjorde lite coola streck i de rakade, syns inte så bra nu men kommer synas bättre när jag färgar de.. :)



:D

Fin besök!

Idag har jag haft Ida här på besök medans hennes storebror var iväg till frisören och gjorde sig så fin så fin.. :)

Efter att vi busat och käkat blev hon lite trött.. :)



Haha ser väl inte alls trött ut.. :)

Ca 5 sek senare...



:)


Ett extra pass idag igen.. :)

Kände att jag behövde ut och röra på mig efter lunchen med syster, dennis och ida. Haha..

Så idag blev de två gånger upp och ner för berget. Det va riktigt gött sträckan blev 3.53km och jag "vilade" på vägen upp då jag tar trapporna så idag blev de 274 trappsteg. Haha.. Men enligt vår kära hollywood fru Maria så får man ju snygg rumpa om man går i trappor så.. Haha..
Det var iaf riktigt gött. Så nästa gång ska jag försöka mig på att köra tre gånger och sen nästa igen fyra osv osv. :)



Här har ni min nya bästa vän.. :)

Namngivningen

Skulle ju visa er lite bilder från namngivningen, tyvärr blev de inte så många jättebra kort så har bara två att bjuda på.

Så här såg jag ut ;)



Klänningen är köpt i bulgarien och den är mega skön att ha på sig! Sen mina nya fina skor! :D
Håret är dock på tok för långt men de ska fixas på lördag.



Jag och Cia, även Idas fadder Emelie i bakrunden! :)

Träningsdag 4

Idag stod de 25min löpning på schemat. Det var riktigt tufft idag då de blåser som bara den och jag valde rundan upp till berget haha smart val av mig.. :)

Jag startade träningen med att halvspringa upp för alla trappsteg som jag räknade till 137st. Pju lagom tuff uppvärming måste jag säga.. Men träningen gick bra även om jag fick springa i motvind!



Idag fick jag köra med långbyxor plus mina nya snygga knalloranga shorts, alltför att hålla mina kära ljumskar så varma som möjligt.. Jag har ingen helkroppsspegel här i lillalyan så fick bli en sån här bild. :)



Lagom svett och go innan duschen. :)


En toppen helg!

Vilken kanon helg jag haft.. Igår hämta jag upp Cia på stationen vid 16 tiden. Vi åkte bara hem och fixa till oss sen åkte vi in till stan där vi gick på bio. Vi kollade på Jag saknar dig det var en bra film. Det var en hel del människor i salongen som satt och grina hur mycket som helst.. Det gjorde tyvärr att vi tyckte de blev pinsamt haha.. Okey jag grinar väldigt oft när jag ser filmer även serier men att sitta och ulka och typ skaka de blev lite för mycket för mig.. Men hade jag sett filmen här hemma själv då lovar jag att jag hade grinat lika mycket som dessa männiksor gjorde. Haha..

När vi kom hem satt vi å tjöta och fixa naglarna och tjöta lite till. Innan vi tillslut la oss och ja då tjata vi lite till innan vi somna.. :)

Idag efter springturen åt vi en super god frulle. Sen va de dags att fixa iordning sig inför Idas namngivning. Som jag nu precis har kommit hemifrån. Det va en trevlig tillställning. Jag har ju ingen kamera men de togs en hel massa kort med systers kamera så tänkte jag skulle sno lite kort från henne så ni får se. Men de blir väl först någon dag under veckan..

Nu ligger jag här hemma själv i soffan och allt är som förut.. Ska ligga här i soffan resten av denna dag hade jag tänkt.. Imorgon är de en föreläsning på förmiddagen sen får vi se va jag hittar på..

Ne nu ska jag slö kolla på tvn..

Hoppas ni haft en bra helg!!

Extra träningspass

Idag blev de ett extra pass, då det inte enligt schemat som jag följer var någon träning idag men jag körde på iaf..

Jag och Cia begav oss ut innan frukost idag och jag hitta en riktigt bra runda, var ute i ca 25min. Så denna rundan tänkte jag att de får bli imorgon med. Den börjar med x-antal trappor, perfekt uppvärmning. Sen så fortsätter den upp till toppen på ramberget för att sen springa igenom kellerspark eller va den nu heter haha.. Det va en helt perfekt runda!

:)

Idag var de dags för en träningsdag igen...

Så var de dag tre på schemat idag då. Jag fick idag välja på att antingen köra samma pass som dag två eller träna något annat i minst 30min. Så jag valde att träna zumba idag.. Det va riktigt skoj, då det var ett tag sedan jag träna det.. :) Sen efter träningen så körde jag igång och städa huset. När de var klart åkte jag hem till mig och städa min lägenhet. Haha.. Så blev lite extra träning idag...

Nu sitter jag iaf i nummer 9 och väntar.. och väntar..

:)

Dags att vandra upp till sängen

Idag har varit en mycket märklig dag.. :/ Men men, jag vet att jag har gjort rätt och de som känns rätt för mig.. Nu ska jag försöka hitta mig själv, göra precis de jag känner för och fokusera på skola och jobb till 100%

Idag har jag varit en långed en sväng, träffa min kära far<3 tror han börjar bli lite less på att var själv nu.. Stackarn har varit själv i snart tre veckor.. Så de var väldigt skoj och trevligt att hälsa på han.. Vi va ju inte still i 2sek men de är ju som vanligt när man hänger med pappa haha.. Så fick jag gosa med älskade HD med.. Som jag saknat han.. Dock fick jag ju direkt fram med pincetten för hitta två äkliga fästingar på örat.. Suck.. Men nu borde väl de äkliga djuren dö snart haha...

Ne nu är de dags för sängen, har en hel del att stå i imorgon. Bla städa huset och min lägenhet.. Men jippy va skoj en fredag haha.. Sen får de nog bli en powernap för 01.50 ska jag hämta hem syster med familj + mamma på landvetter.. :)

Jag vet de är tråkigt att läsa när de aldrig kommer in bilder men ska fixa detta lovar, måste bara köpa mig ett minneskort först..

Natti natti!!


En riktig present månad!

Ojoj va jag har köpt presenter denna månaden även om den bara ha varat i 8 dagar haha..
Jag har köpt presenter till min kära mamma, sen har jag köpt till Dennis, då dem båda har fyllt år, men firas på söndag.. Sen är de även namngivning för Ida på söndag så då har jag ju köpt nått till henne med..
Tur att man fick lön och csn denna månaden haha.. ;)

Sen är de även tur att jag älskar att köpa presenter roligare än att få själv.. Haha..

Idag har jag även varit med pappa och köpt en present till Dennis..
Jag får även alltid detta förtroende från farmor att köpa present från henne till Dennis. Haha.. Så ja de har blivit en hel del. Hela min lägenhet är fylld av presenter haha..

dag 2!

Fy idag var jag inte alls sugen på att ge mig ut på en löptur då det blåste och regnade. Men jag tog på mig skorna och begav mig ut. Idag stod de spring 18min samanlagt, försök spring 6min utan paus och upprepa detta 3gånger. alltså med en liten paus imellan på ca 2-3min. Det va tufft men fasiken så gött de var när jag kom in i duschen.. :)

Jag trodde inte de skulle hjälpa motivatonen så mycket som de gjorde men de gör de. Jag pratar alltså om att ha en puls och gps klocka. Galet bra så de tycker jag ni alla ska skaffa er om ni känner att motivationen börjar dala.. :)

Dag ett på 10 veckors schemat!

Idag var de alltså dags för att starta på mitt nya träningsschema som jag hittade i tidningen aktiv träning. Idag stod de löpning 20min. De gick helt okey även om de är var lite tufft nu i början. Fast de är ändå roligt att vara ute och springa nu dels för att jag har min Garmin men även för att jag nu "bor" här ute i Torslanda så de innebär ju nya ställen att springa på och då går de betydligt lättare.. :) Plus att jag har nya träningskläder haha.. Måste nog snart köpa nya skor tror jag men dem jag har nu får allt funka ett tag till iaf..

Ne nu ska jag hoppa in i duschen!!

Nu är hösten här!!

Shit va de regnar idag, vakna av det tillochmed.. Men då va inte klockan så mycket så jag bara vände mig om och somna om.. Gött.. Idag är de bara en föreläsning som gäller i skolan. 13-16 hoppas verkligen de är en bra föreläsning!!

Idag ska jag även starta på mitt 10 veckors schema vad gäller löpträning! Hitta ett jätte bra schema i tidningen Aktiv träning. Men de får jag köra igång med i eftermiddag.

Annars ja de händer inte alltför mycket här i nummer 9 haha..

Idag fyller världens bästa mamma år!!! Hoppas syster med familj gör hennes dag till en kanon dag!! :D


Nu är de vardag igen!

Då var jag tillbaka i götet igen då eftre tre härlig månader hemhemma i dalsland.. Har jobbat som en liten gnu denna sommaren men shit vilket roligt sommarjobb jag haft.. Lätt de bästa jag haft.. :) Så även om jag jobbat typ varje dag, iaf varje varje helg i lite mer än åtta veckor så har dagarna sprungit förbi!! :)

I torsdags började skolan igen.. Kännde bra att få träffa dem goa vännerna som jag har här samt att jag vet att jag nu är inne på mitt sista år på universitetet!! Helt galet snart är jag klar!! 9 Månader har jag kvar tills jag är examinerad förskolelärare!! Wii..

Jag avsluta öven min osmmar i bulgarien med bästaaste Mamma! Vi hade de så gött den veckan vi var där. De var riktig semester de.. :)

Igår körde jag ute en Mamma, Ida och Dennis till landvetter "Callo och E åkte i en annan bil" då dem skulle iväg till mallorca! Så denna veckan är jag helt själv här i stan, haha.. Så nu bor jag på nummer 9. Känns lite konstigt att ha ett helt hur för sig själv.. Men de är rätt gött med, men man känner sig lite mer ensamn än vanligt.. ;)

Idag har jag varit en sväng till grebbestad, där Anders mötte mig <3 vi åkte till sportshopen jag skulle ha en jacka men såklart fanns den inte kvar. De är ju 50% på rea priset där nu så folk är som galningar där inne.. Haha.. Jag köpte mig lite nya träningskläder samt ett par snygga skor.. :)
Jag har nu lämnat mitt kära Kawasaki märke bakom mig och är nu helt såld på Björn Borg skor.. Haha.. Köpte mig dessa i fredags här i göteborg
 

Och idag köpte jag mig dessa


Är redan kär i båda dessa haha så får köra på varannan dag ;)

Sen köpte jag skit snygga träningskläder i märket Craft, det är i en skön orange färg även de på byxorna syns inte så bra på bilden men.. :)



Gillar skarpt trycket på baksidan av tröjan! :)



Mycket nöjd över dagens köp! Plus att jag köpte en hel massa presenter då mamma fyller på måndag och dennis på tisdag! Kalas och namngivning blir de nästa söndag! :D

Efter vi hade shoppat så åkte vi ut till Sannäs badplats och gick upp på berget! <3 En roliga och mysig dag. Nu är jag dock väldigt trött så ska nog snart gå upp å lägga mig och läsa lite i en kursbok..

Tänkte jag skulle bli lite bättre på att blogga, men då kommer de nog bli en hel del om min träning. För nu jäklar är jag igång! Tackvare den gryma presenten jag fick av syster med familj! En garmin forerunner, det är bla en puls klocka med gps i.. I löööve it!! :D Så på måndag börjar jag på mitt 10veckors program!!

Ojoj flum inlägg men men så blir de ibland.. haha


Haha snygga miner vi har både jag ochh Ida <3



Vi är ju alltid lika snygga jag och Dennis <3


RSS 2.0