Hemhemma i byn.

Nu är jag hemhemma hos mor och far. Galet skönt faktiskt. Är ledig i hela elva dagar från förskolan. Fast helt ledig är jag inte. Jobbar i Ed fyra av dessa dagar. Jobba igår, idag, juldagen och annandan. Var riktigt roligt att jobba igår alla vårdtagare är så goa. Vissa blev jätteglada att se mig igen. Då är de fasiken skoj att jobba. Idag börjar jag inte förens 13 så vakna nu precis. Skönt att vakna av sig själv och ingen jobbig klocka. Ne nu blir de å käka frulle!!

En titt i slottet :)

 
ja så här bor jag och J! Vi trivs som bara den! Och jag älskar att det är högt till tak i varje rum!!
 

ajjj!

Ojoj va dagarna går. Ute är de härlig vinter! Inne myser vi med många levande ljus och mysiga filtar! Fast just nu myser jag för mig själv då min J jobbar till 22 idag och kommer så alltid att göra på måndagar så bara att vänja sig. som tur är har jag också alltid långa måndagar iaf till kl19.
Idag var jag så klumpig :( Bakade pepparkakor med barnen och när jag tar ut första plåten händer de nått och plötsligt står jag där med plåten i handen utan grytlapp! Så mina fingrar på vänster handen mår siså där. Gick till skolsyster och fick nån kylande salva som börja värka eftet ca 30min. så nu svider de inte om jag inte kommer när dem. Jäkla skit säger jag bara.. :/
buhuu..


Typ klar

Nu är vi typ klara här i slottet. Det har gått i ett sedan 10 tiden i morse så nu är jag hyffsat trött. Men de blir så jäkla fint här! Det var tur mor å far kom och hjälpte oss. Imorgon blir de att städa klart i cellen sen kan vi äntligen lämna den bakom oss. Nu sitter vi i soffan jag, j och pappa. Mamma passar d&i så hon är hos dem. Så jag får lite "egen" tid med pappa<3
Slänger in lite bilder på slottet under veckan när jag känner att vi blivit helt klara ;)
Nattinatti från nya Torslanda byn!

Slottet!!

Godmorgon December! Vilken morgon, vakna upp i slottet, klarat av en månad med FF. Fått bra resultat på vågen. Och vilken utsikt!! Ja livet är på topp nu även om jag är mega förkyld! Idag blir de att fortsätta köra grejer och packa upp för att sist städa i cellen! Tur mamna och pappa kommer och hjälper oss!
En smygbild på vad jag hann få klart igår fel håll som vanligt ;)
Vår utsikt imorse
RSS 2.0