Underbart väder!!!!

Åh vilken härlig dag vi har idag! Jag har passat Dennis och Ida och gör så ännu. Jag och Ida tog ossen härlig promenad på 40 min förut så nu har jag laddat min kropp med sol energi! När vi hämtat Dennis så gick vi hem och bakade. Dennis vill baka muffins så de blev kladdigchockladmuffins samt dumlekakor som han mor beställt! Nu står de på kylning och vi slappar i soffan och Ida tar sig en powernap. Om en stund kommer la syster hem så då ska jag åka hem till mig. Behöver handla lite rätt tomt i kylen nu efter en månad med ff. Sen måste jag plugga.. Har en bok att läsa till torsdag fast har läst en del redan men lite till ska läsas..

Imorgon väntar en dag på vfun. Jag längtar var så längesedan jag var där nu så ska bli intressant att se hur de är nu när vi flyttat till helt nya lokaler!

Nee nu ska jag se på special agent ozo. haha..

30 dagar check!!

Så där ja då var ff perioden slut! Nu har vi vägt oss mätt oss och kollat vår vilo puls. :) Samt tagigt efter kort. Jag kan inte bestämma mig om jag ska lägga ut före och efter bilderna. Jag ser stor skillnad mest på min hållning men jag vet inte om jag vägar lägga ut dem här haha. Va tycker ni är ni nyfikna. haha?!

Jag har iaf gått ner 3kg 14cm runt midjan samt sänkt min puls med 13 slag per minut!

Allt detta på 30dagar, och jag känner mig just nu taggad att fortsätta fast inte väga all mat osv. :)

Torslanda!

Sitter i Torslanda hos syster. Vi har målat och grejat på idas rum och de kommer bli så jäkla bra när de är klart haha.. Jag måste vara här å driva på syster lite annars händer de inte nått haha..
Nu ska vi strax käka fisksoppa.. Idag är de alltså sista dagen med FF. Så ikväll blir de sista ffpasset på gymmet!

Ute har vi kanon väder idag jag var ute på en 30min morgonpromenad i morse. Riktigt gött och jag blev så där röd å go om kinderna. hihi..

Nee nu måste jag kolla till maten..

Inte långt kvar nu...Snart är även januari över och de betyder att jag och syster imorgon har tränat minst 60min varje dag i 30 dagar! Vi är ju helt otroligt grymma!!! Sista passet imorgon alltså. Kommer kännas lite konstigt att inte gå till gymmet varje dag sen. Men jag ska köra på här hemma med morgonpromenader och zumba. Här ska inte liggas på latsidan. På tisdag morgon ska vi ta kort igen och se om de hänt något med våra kroppar. Vi vet ju iof att de hänt lite då de var vägning och mäning dag 10 och 20. Jag är mycket nöjd med dessa siffror men de ska ändå bli väldigt intressant och se på bilderna. Det bästa som denna månaden har gett mig är att jag inte är godissugen. okey klart jag varit de men jag har inte ätit något! Och jag känner även nu att jag inte vill äta de heller vi tänkte vi skulle käka godis till frulle på tisdag men ne igår tänkte jag att varför, varför utsätta sig för sockret igen. haha.. Nu när kroppen blivit van att inte äta de. Men jag tänkte att jag ska få käka godis men då bara på helgen. Ne nu ska jag sluta flumma ska kolla runt på lite jobb och lägenheter!

Äntligen klippt!!

Nu så bestämmde jag mig äntligen för att klippa mig igen. Har velat fram och tillbaka nu i några månader men så i fredags gick jag till nobless och boka en tid. Så idag var jag där och ja som vanligt sjukt nöjd! Och det är underbart att ha kort hår igen! Okey de va ju inte direkt jättelångt innan heller men tillräckligt. Plus att mitt hår är galet tjockt!
Bjuder på lite bilder!


Inte den bästa bilden men tog den i morse och de var mörkt haha..Låååångt hår!! Haha

Efter!
Och sen efter att jag slängde i lite färg i håret blev de så här..Jag är iaf mycket nöjd! :D

Då var man igång igen då..

Så har den sista terminen startat.. De känns som de alltid gör i början på en kurs, att det är galet mycket att göra och att detta kommer jag inte klara av... Haha men hitills har jag ju klarat av allt som jag har läst så varför ska jag inte klara detta. Det är klart kraven är något högre nu då vi typ betraktas som färdiutbildade lärare nu. Jag har precis suttit och läst i några timmar nu och det jag läser är intressant nu gäller de bara att få ner lite svar på frågorna som ska besvaras. Men kännde att jag behövde vila hjärna lite nu.

Jag har även idag hunnit med dagens pass på gymmet och idag gick de riktigt riktigt bra.

Idag är de även tre årsedan världens bästa farfar somnade in.. :( Känns fortfarande skumt att han inte finns mera och att han varit borta i tre år redan.. Pappa åkte till minneslunden och tände ljus iaf så de känns bra. <3

Nu soffläge!!!

Pju vilken dag jag har haft. Det har gått i ett hela tiden!

Sov iaf till lite efter nio och de var bra med tanke på allt som jag gjort idag.

Var på gymmet kl 11 och körde 60mins passet med syster. Så jäkla gryma är vi inte långt kvar nu.. Hihi.. Resultat!!! haha
När jag kom hem blev de att fixa lunch som idag blev;


Fläskfile med potatis och morots rösti. Mycket gott och jag blev sjukt mätt.

Sen har jag tagit tag i de enorma tvättberget så sprungit upp och ner till tvätt stugan mellan 13-16. När jag inte var i tvättsugan så städa jag här i lägenheten skurat och dammsugit! Välbehövligt.

När jag var klarr med detta blev de att åka och köpa snus till far. Sedan vidare till media markt och ikea! Mycket nöjd med mina inköp. Så nu har jag fått ordning här hemma och ska strax börja med middagen för att sedan enbart sitta här i soffan tills jag ska lägga mig. Känner på mig att jag kommer sova som en stock inatt.

Imorgon börjar sista ja sista kursen för mig på universitetet!! Wiii!!

Det är populärt att sova i mitt knä. ;)

 Här om dagen somnade denna lila sötisen i mitt knä och de var mysigt, då det inte hör till vanligheterna. ;)


Min kille detta! ;)

Jag har inte fått vara själv värst många timmar när jag var hemhemma i långed. Inget jag klagar över då de var trevligt att ha sällskap vid träningen och på kvällarna. Problemt var bara att han snarkar som en tok hihi.. Jag pratar såklart om mamma och pappas katt! Fast nog är han min också lite iaf hihi.. ;)


Här göttar han sig medans jag tränar haha.. Fast han ligger och små kikar på mig när han tror att jag inte ser ;)


Här ligger han gött i mitt knä efter att jag varit och jobbat. Stackarn fick klara sig utan mig i några timmar hihi..

Det bästa med HD är att han gjort så jag inte är rädd för katter längre. Eller a iaf inte för han men sitter de någon katt och mega stirrar på mig ja då är de kört haha..

Nytt år och många olika utmanningar som väntar!!

Ja jag kanske ska ta och skriva lite här igen då haha..
Nu är jag tillbaka i gbg igen efter en rätt lång tid hemhemma i långed hos päronen. Det har varit riktigt skönt att bara få vara där hemma även om jag kanske blev lite less på de under dem sista dagarna haha. Jag har jobbat som aldrig förr under detta jullov så nu klrara jag mig några månader igen haha. Jag har även fått klart att jag får jobba i ed nu till sommaren också vilket känns kanon. För som jag sagt förut så gillar jag detta jobbet grymt mycket! Nu blir de dock lite lugnt på jobbfronten då sista terminen på universitetet är igång.

Imorgon avslutar vi kursen för specialpedagogik och på torsdag startar min sitsa termin. Helt jäkla galet jag har redan pluggat i tre år! Var tog dessa år vägen.. Så i slutet på maj början på juni är jag helt enkelt färdigutbildad.. Ojoj.. Jag har haft lite svårt att välja och bestämma mig vart jag vill ta vägen nu när jag är klar. Men nu,nu tror jag att jag bestämmt mig. Det lutar åt uddevalla, jag har kollat upp lite lägenheter och jobb så ja de känns bra nu. Haha..

Ne nu ska jag se på idrottsgalan ska försöka uppdatera lite oftare nu. Som jag alltid säger haha..

RSS 2.0