Semester och jobb!

Ojoj va jag är seg på det här. Men jag har ju aldrig tid eller ork haha.

Jag och mamma hade iaf en toppen vecka i Bulgarien! Underbart väder, godmat, go dricka och varmt i havet!
Slänger in lite bilder från semesterveckan!
En bild från vår katamarantur, vi fick även se tre delfiner under båtturen tyvärr hann jag inte ta kort på dem.


Skål!! :D


Ja och nu har jag börjat jobba också. Jobbat fyra dagar nu och är helt slut hehe. Så de är gött att jag är ledig imorgon hehe.. Men de går kanon på jobbet, härligt att de är några sommarvikarier kvar sen förra året. Blir så mycket lättare och roligare att jobba då. hihi..

Jag säger som jag brukar ska försöka bättra mig med att blogga. Men nu är iaf en del av semesterbilderna inne hehe..

Längtar till nästa fredag! <3

Idag bär de av till värmen!!

Jaa idag åker vi äntligen iväg till värmen. Tyvärr har jag gått å blivit värsta förkyld!! Men men hoppas värmen botar mig hehe! Bye bye!!

En kanon dag!!

Vilken toppen dag och kväll jag hade igår! Tillsammans med Mika, Nettan och Emma! Plus alla andra som var på Hultevi! Idag har jag dock varit riktigt trött.. Inte bakis men bara trött.. Hehe.. Var iaf duktig och begav mig ut på en promenad med Emma förut skönt att få lite friskluft.

Imorgon bär de av till Göteborg igen för en mellan landning innan jag och mamma åker iväg på lite semester! Det ska bli så skönt även om jag inte riktigt fattat att det är på tisdag vi ska åka. Tiden går ju så galet fort!


Bulgarien förra året! Likblek första dagen på stranden hehe..

De går bra nu och jag bara njuter!!

Ojoj dagarna här hemhemma i långed går verkligen i ett. Men jag gillart. Det ska hända nått hela tiden helst.

Igår va jag så trött så somna typ redan vid 21.30 de vet jag inte när de hände sist hehe.. Ändå sov jag till 9 imorse hehe.. Men de är bra då är jag utvilad för nattens bravader.
Ikväll blir de att åka till Hultevi och lyssna till Scotts och förhoppningsvis får bugga en hel del.

I torsdags var jag och mamma till Grebbestad en sväng fick ju åka å kolla in den nya sportshoppen. :) Äntligen fick jag min efterlängtade jacka! Så nu längtar jag tills jag får använda den. Antar att jag kommer få anvädning av den på jobbet i höst! Så nu jäklar kommer jag klara av att vara ute i ur å skur.

Det hände även en rolig och bra sak i torsdags hihi.. Jag fick min J tillslut haha.. <3

Nu sitter jag och lyssnar på Nickelback och längtar som en tok till 12 september då jag äntligen ska få se dem live!!! Faan av grymt de kommer bli!


Jag väntar även på att Mika ska komma hit så vi kan börja förfesta på riktigt, jag har dock smygstartat med en cider lr två.

Hoppas ni får en toppen kväll för de ska jag ha!


I långed, helt ledig!!

Nu är jag hemhemma i långed. Kom igår vid 15 tiden. Nu har verkligen semestern börjat. Fick sova så länge jag vill idag och bara de känndes konstigt efter den förra veckan haha.. Men när jag väl vaknade vid 10 och käkat frulle så börja jag bli rastlös haha. Som tur va ville Emma ut på en promenad så det blev en härlig långpromenad runt kopparbol!
Så nu sitter jag uppe på mitt rum och kolla på skilda världar haha..

Drömmer mig bort tills nästa vecka då jag och mamma ligger på stranden och steker hehe.. Så underbart de ska bli!!

Men det är först om en vecka. Innan de ska de bli lite festande och uppladdning.

10 timmars arbetspass!

Tjohoo..
Jag lever även om de är precis hehe.. I dag har jag varit på mitt nya jobb. Herremin gud va mycket jag har i huvudet nu.. Helt galet fattar inte att en är klar nu.. Men vi har fått mycket gjort jag och min nya kollega. Planerat in en hel del inför kommande termin då jag inte börjar jobba förren 6/8. Idag var det även apt möte så därför de långa arbetspasset. Jag trivs iaf jättebra och jag vet att det kommer gå galant så fort jag börjar. Även om de känns så stort nu med alla papper en ska hålla koll på osv..

Imorgon åker jag hemhem till långed en sväng innan de är dags för mig å mor att åka på en underbar semester!!
Så imorgon bllir de först att passa Dennis och Ida sen direkt hem och iväg på fisketävling. Skoj!!

RSS 2.0