Mera hälsningar från karlskrona!

Tack Elsa!! Jag ska verkligen försöka hinna med ett besök innan sommaren!! :D

Vår i Göteborg!

Förra veckan hade vi underbart väder hemma i göteborg! Vi kunde till och med sitta ut och fika på rasten. Underbart!Passade Ida en dag när hennes storebror var å klippte sig! Var kanske lite jobbigt att ha solen i ansiktet :)Haha sötnöt!! :)

Ne nu ska jag börja ladda inför jobbet!

En bra dag!!

Underbart väder har vi haft idag..

Idag var de dags för redovisningen av utvecklingsprojektet och det gick galant.. Är faktiskt riktigt nöjd över de jag åstakommit. Så inatt kommer jag sova så gott. Imorgon är de dags för sex stycken till att redovisa ssen är denna kursen slut. Helt helt galet... Jag kan inte säga de ofta nog men de är helt sjukt detta att de snart är slut..

Nu sitter jag här med ett leende på läpparn då goa Kerstin från chapman kommenterat igen. Jag måste måste verkligen åka ner å hälsa på i karlskrona nu innan sommarlovet!! Gaah skäms att jag inte kommit iväg ännu. Ska nog ta och och kolla upp detta på en gång.. För nu måste de bli av!!
Tack så mycket kerstin! De värmer i hjärtat varje gång du är inne och kikar. hihi..


Nee nu är de nog dags för sängen..
Natti!!


6 Augusti!!!

Igår var jag på jobbet!! Ja alltså mitt nya jobb på färskolan i Torslanda! Vi bestämde min lön, när jag ska börja och några dagar som jag ska jobba innan sommaren!! Ahh de känns helt galet de här. Det känns självklart kanon bra men ändå overkligt. hihi. Så den 6 augusti börjar verkligheten haha!! Idag väntar skolan 12-17 för redovisningar så även imorgon 9-17 kul att behöva sitta inne hela dagarna när de är kanon väder ute. Men men de sista i skolan nu innan examensarbetet! :D

vilken underbar helg detta kommer bli!!

Ja det kunde inte bli en bättre start på helgen! Jag har nämligen fått jobb! På en förskola i Torslanda en förskola jag verkligen kännde att jag ville jobba på! Och för ca en timme sedan ringde chefen och sa att jobbet är mitt!! Gaah har inte riktigt förstått de ännu. plus att hon sa så mycket fina ord om mig! Glad! Så helgen börja kanon och kommer bli kanon för imorgon och på söndag ska jag jobba på världens bästa extra jobb! Sen att jag är hemma hos bästaste mamma och pappa! Så som sagt en helt underbar helg!! :D

Neeej! Dem har överlevt...

Ja de är fasiken inte sant. Men jag plockade nyss årets första och absolut inte sista fästingen på Hd!!! Gaah varför har dem överlevt eller redan vaknat till liv?! Suck va arg jag blev. Nu blir de ingen gosig katt brevid mig i sängen dessa nätter här i långed. Buhuu.

Dennis ute och glider!

eftersom våren är här nu så tyckte Dennis att mercan skulle få komma ut så vi tog oss en sväng om på gatan haha..
Tjena piraten!

Nu var en ny tårta gjord. Denna ska jag ta med mig till min vfu imorgon då det är min sista dag där! Så då passar de ju galet bra med en tårta hihi.. Detta var en stor utmaning för mig och systerr då denna är helt gluten och laktosfri! Så vi hoppas den ska smaka bra och inte vara torr.. Fyllningarna är hallonmousse, gelehallon garnach eller hur de stavas samt lakritsgarnach, spaklad med grädde. ;)Här har spaklingen av grädden påbörjats.

Jag hoppas alla blir glada för denna imorgon samt att den ska vara god. :) Men fyllningen i denna tårta är mycket god!! Nu blir de inget mer tårtbak förrens Idas ett års dag! ;)

Hoppas hoppas för detta känndes riktigt bra..

Idag var jag på förskolan som jag var på intervju hos i torsdags för att träffa personalen. Och de känndes jättebra! Så nu väntar jag på svar. :) Så nu håller vi tummarna hihi

Imorgon börjar sista veckan på vfu:n

Nu är de bara tre dagar kvar på min vfu period. Sen kommer jag aldrig mera ha vfu! Gaah helt galet.. Det går iaf väldigt bra och jag känner äntligen att jag kan använda mig och ta del av allt de jag läst om och lärt mig under dessa 3,5åren i skolan. Så de känns riktigt bra.

Jag har nu även varit på fem jobbintervjuer och har en del bokad plus ett besök på en förskola som jag var på intervju hos i torsdags. Och den förskolan känns super bra där skulle jag absolut kunna tänka mig att jobba! Så hoppas personalen är lika trevliga och bra som deras chef och att dem gillar mig haha.

Kollade schemat för SISTA kursen också och ojoj va de pirra till i magen för den 21 maj ska c-uppsatsen vara inskickad och vi kommer vara helt klara med skolan och tar examen den 30maj!! Jaaaa de känns som sagt helt galet och helt jäkla underbart!!! Nu väntar några tuffa veckor med mycket skrivande men de sk abli skoj också.!

Som sagt onsdag är sista dagen på vfun och när jag slutar så ska jag åka hemhem till långed. Har inte varit där på några veckor nu så de ska bli skönt! Hoppas att jag kommer få jobba en del av dagarna för nu saknar jag jobbet!! Haha..

Jag känner mig helt tom idag för jag har inget nät och kan på så vis inte använda min mobil! Det känns väldigt konstigt haha..

Sjuk är jag också bara inne på andra vändan av influenssan typ fick vara frisk i en vecka sen var de dags igen. Det jobbigaste denna gången är att min röst är helt knäpp haha.. Plus att jag inte känner att jag blir bättre! Suck men men tre dagar kvar sen är de lite lång ledigt så då får jag vila upp mig "även om jag vill jobba!" :)


Säg hej till svampbob och tårta nummer 3!

Tårta nummer tre blev sjukt bra.. :) Vi blir bara bättre och bättre haha.. Och de är lika roligt än. Imorgon är de dags att smaka på den också.
Tårta nummer två ;)

Tårtan blev inte riktigt som vi planerat men den blev ändå helt okey. Innehållet är typsikt för äldre gubbar och tanter haha.. Då denna ínte är så söt. Det är lime och jordgubssmousse i denna. spaklad med grädde!

 :P

Snälla låt mig få sova en hel natt!!

Jag har helt galet mycket i mitt huvud så mycket att jag har svårt att sova. Jag somnar men vaknar flera gånger under natten! Idag var de den värsta natten fick till och med vid 3 tiden ta mig en ibumetin för att somna om, kan ju dock bero på att jag har svin ont i halsen och hostade som en tok. Men annars är de så mycket som snurrar där upp!! Men jag hoppas få sova ordentligt i helgen då jag senast imorgon kommer få ett beskedd som jag verkligen hoppas är positivt!
Idag har jag även haft bedöming av min vfu och de gick jätte bra så de ska inte vara några problem att få godkännt på skulle jag tro! Hade ju världens bästa T med under samtalet så tjaa kan ju inte gå bättre haha.. ;) Fick höra så mycket bra om mig själv och jag vet att hon menar varje ord.

Sen har jag under den senaste veckan varit på 4!! stycken jobb intervjuer mycket lärorikt och intressant men idag var jag på en intervju på en förskola som jag verkligen verkligen vill jobba på!! Jag kommer få beskedd senast i morgon! Gaah hade velat fått besked idag så jag hade kunnat få sova ordentligt i natt utan massa funderingar i hjärnan!! Den behöver vila, så också jag. Men men bara att stå ut!

Igår när jag kom hem så tog jag en promenad upp på berget. "kan inte springa pga halsen" så jag satte mig högst upp på berget på en bänk och slog bort alla tankar jag hade i huvudet och bara njöt av utsikten och solen! De behövdes! Så de får jag nog ta och göra idag också om solen är kvar när jag kommit hem!

Ah som sagt de är mycket nu, snart klar med vfu perioden, snart klar med skolan, snart vet jag var jag ska jobba, alltså vet jag att jag kommer bo kvar här men jag vill bort från cellen till lägenhet men jag måste försöka tänka på en sak i taget annars blir jag knäpp. Snart börjar en period med mycket skrivande då c uppsatsen ska skrivas! AHHHHH.. Men jag måste tänka en sak i taget, andas!

Som vanligt massa flum här så nu får de vara bra för idag! :)


RSS 2.0