Hösten har kommit.

Ja jag lever. Men är lika dålig som vanligt på att skriva här..
Nu börjar jag komma in i at ha ett heltidsarbete och så även kroppen är inte längre trött hela tiden. Jag har även kommit ikapp med en del saker så stressen är nu nästan helt borta. Så nu börjar det bli kul att jobba igen.. Aldrig kul att veta att man har en hel hög som väntar på en då blir de inte roligt.. Men nu så..
 
Ute är hösten här iaf grått och mrkt mest hela tiden. Fast jag tycker de är rätt mysigt få börja tända levande ljus och mysa i soffan under en filt. Nu när jag är sambo så har jag ju även nån att mysa tillsammans med. Hihi.. Sa härom dan att ja snart kan vi dricka varm oboy och äta ost macka. Hihi.. Det är mys de. ;)
 
Imorgon väntar något roligt hihi. Mamma kommer hit och hon ska få sin födelssedagspresent dock lite sent men lite har hon redan fått. Kan inte skriva vad de är då hon kanske läser här men jag vet att de kommer bli toppen hihi..
 
På fredag kommer Mika hit också! Mys!!! Hon ska sova här till lörda då hon den fulingen drar till Turkiet en vecka.. Nenen inte alls avundsjuk.. :P
 
Ne nu måste jag göra lite vettigare saker!!
 
 

.........

Tiden till att blogga finns tyvärr inte.. Jag har så fullt upp en kan ha. Så när jag väl har en stund att sitta så blir det till att umgås med sambon.
Och på tal om det nu har vi varit sambo´s i en vecka.. Helt galet. Och än har vi inte gått varann på nerverna haha. Kan ju tro att vi skulle göra de här i "stora" lyan. Men det går hur bra som helst. Fast kan ju även bero på att vi kanppt aldrig är hemma samtidigt hehe.. Jag jobbar om dagarna och J oftast på kvällarna. Så de är helgerna vi har ihop så då blir de ju att hitta på nått på dem så jag vet att vi inte kommer bli galna på varann hehe..
 
 
I lördags var de äntligen dags för systers möhippa det blev jätte lyckat och skoj! Var inte hemma förren 02.45 på sönda morgonen hehe. Så söndagen blev en dag i soffan och sängen med en härlig powernap på dan.
 
Nu får de bli kvällsmat sen slappa i soffan och vänta på att min J kommer hem!
 
// Madde
 
 

Kärlek!

I fredags fick jag en överraskning på jobbet! Jag fick nämligen blommor budade till mig på jobbet! Fick värsta chocken men självklart jätteglad! Det var min kära sambo som skickat dem. Det var fem stycken jättefina rosor och ett kort där det stod så fint! Så det var en toppen start på helgen!
<3
Rosorna är lika fina ännu
 

Sliten!!

Ojoj idag är jag inte stark! Men skoj va de igår på systersmöhippa.
 
Så idag har de inte blivit många knop gjorda, blev en liten powernap på ca 2h de va skönt. Var ju hemma vid 2.45 och en timme efter mig kommer min kära sambo in klampandes hehe.. Så jag är inte ensam om att inte vara stark idag iaf, tss..
 
Nu väntar snart en ny vecka och nya möjligheter. På torsda blir de kalas för D som blir hela 5 år! Galet!
 
Nee nu får jag nog lägga mig på soffan igen..

RSS 2.0