Julfirande hemma i Göteborg!

Ja detta år firade vi jul här i Gbg hemma hos syster. Så i måndagskväll när mor och far kom så kom dem först hem hit för dem hade nämligen Hd med sig. Så hela julhelgen har vi haft sötaste Hd här hemma. Det har gått jättebra inget skrik eller liknande, med tanke på att han inte har fått gått ut. Så nu när vi vet att detta funkar så bra så kommer de säkert hända fler gånger hehe. Bilresan hade också gått bra så. 
Annars då, ja julen försvann lika fort som den kom men de var mysigt. God mat, många klappar och en härlig tomte! 
Ang mig och magen så går de bara bra 7dagar kvar nu tills de är beräknat. Iiiii. 
Skön helg!

Ja då är snart denna helgen över och vi har verkligen bara slappat här hemma. Min kära sambo är alltid galet trött på fredagarna så även denna fredag. Så jag fick se på "på spåret" själv. Men va gör de. 

Igår gjorde vi inte mycket slappa i soffan till filmer bl.a. Ensam hemma och röd drake! Det var mycket skönt och jag tror de är bra att vi tar vara på våra ensamma helger nu för om några helger har vi nog våran H här :) 

Jag tycker att jag får sova mycket bättre nu men bara för att jag kände så igår så vakna jag 04.00 imorse och kunde inte somna om fören 07.00. Som tur va så vakna jag inte igen fören 10! 

Nu får de bli att laga mat!! 

God jul önskar familjen Thorell/Lindquist Regnet de bara öser ner!

Alltså är de jul på tisdag eller?! Kan ju inte tro de när man kollar ut iaf. Så jäkla tråkigt med jul utan snö. :( 

Idag har jag inte känner mig helt hundra. Ont i halsen och lite snorig. Men jag vilar å vilar så hoppas jag slipper bli totalförkyld. För de är verkligen inte läge för de nu!! 

Strax kommer galningarna hit, Dennis och Ida! Ida kommer väl springa och leta efter bebisen som hon gjorde sist hehe. Tillslut blev hon så trött på att de inte kommit någon bebis att hon la en nalle i vagnen istället. Hehe. 

Men om minst 14dagar är pyret här! För de får inte hända nått innan hehe. 
Dagarna rullar på...

Ja hur är de att vara hemma igentligen. Vissa dagar är segare än andra men för de mesta rullar dem på bra. Tillbringar många timmar i sängen då jag inte orkar göra allt för mycket dels pga foglossningen men även nu på senare tid en hel del sammandragningar. Och eftersom vi vill att pyret skall stanna till efter nyår så är de vila som gäller. 

Vi var till barnmorskan igår och allt såg bara bra ut. Men när hon skulle känna på magen så fick jag världens sammandragning haha. Men nu är huvudet fixerat så pyret är redo! Bara jag och J som skall bli de med hehe. 

Nu skall jag bege mig till drömmarna. RSS 2.0