Nej, nu längtar jag till vår och sommar! Sol och värme!

Fy idag har de varit grått och trist!! Jag klarar inte av detta väder längre är ju bara så trött hela tin! Sover as mycket men ändå lika trött! Om jag bortser från vädret så har jag haft en toppen dag! Jag syster och i var till ikea. Behövde lite hem hit till slottet. Det var galet mycket folk på ikea. Men vi visste vad vi skulle ha. När jag kom hem så blev de att skruva och städa så nu är jag snart nöjd över hur vi har de här på solsidan. Kan ju inte köpa allt på engång tyvärr.
Som sagt galet trött så nu blir de sova!

Sötaste i på väg till bilen! <3Wiii nu kör vi!

Jaha ja då var det Januari igen då.. Herregud va det går undan. År 2012 har varit ett mycket bra år och det har verkligen hänt otroligt mycket saker i mitt liv. Stora saker som har gjort att jag verkligen känner mig vuxen, haha. 
Jag klarade av att utbilda mig 3.5år på universitetet och tog där med examen som förskolelärare. Fick desutom jobb ca 2månader innan utbildningen var klar. Vilket såklart var jätte skönt. Så nu har jag jobbat i fem månader redan.. Gaah. Jag träffade även min J under 2012.. Och nu har vi flyttat från cellen till slottet "solsidan". 
 
En kort sammanfattning av år 2012 är, Färdig utbildad med fast jobb, Sambo med bästaste J, vart tärna och hållt tal på syster underbara bröllop, klarat av ff två månader januari och november. Så de är klart det varit ett bra år och år 2013 kommer även de bli ett toppen år tror jag, det jag vill med detta år är att nå min målvikt, och utveckas ännu mer inom mitt yrke!! 
 
Bye Bye

RSS 2.0