Premiär

Imorse var de dags att ta fram mössa och vantar! På nått sätt längtar jag lite till denna höst. Få mysa till de ordentligt med tända ljus o varmoboy 😄 blir ju första hösten här i slottet så tror de är därför. Samt att jag hoppas få gå hem 21/11 och då får jag ligga kvar i sängen när de är kolsvart ute. Hehe. 


Sommarvärme!

Åh så skönt med klarblå himmel sol å varmt. Lite skillnad mot höstvädret igår. Var tidig idag så nu ligger jag hemma på soffan å tar igen mig. Tillbaka till jobbet kl.17 för apt! Wii. Haha. 

Jag i lördags innan vi åkte in till stan för firande av Jessika! 

Äntligen fredag!

Ja gudars så skönt med fredag. Känns som denna veckan varit onödigt lång 😋 Men nu så är fredagen här. Och jag öppnar på jobbat redan kl 06.00. 
Denna helgen blir lugn med ett restaurangbesök i stan imorgon. Tillsammans med J och hans mormor, morfar, mamma, Janne, Danne och Jessika. Det är Jessika som fyller år. Ska bli trevligt att träffa folket igen. 

En helt annan sak, går redan in i v.26 idag helt galet. Och nu växer magen sjukt snabbt haha. Fast tycker bara de är mys. Så länge jag slipper foglossningen. ;) 
Bm besök

Igår var de dags för ett besök hos bm. Tog prover, vägning, mätning och så lyssna vi på hjärtat 💗 allt såg bara bra ut och de var en häftig känsla att höra hjärtat på pyret 😃 

Idag väntar en heldag med ikt arbete på jobbet. Wii. 
Tidig morgon!

Så var de onsdag igen och det betyder öppning på jobbet! Börjar bli jobbigt att gå upp tidigt nu när det är så mörkt ute. Plus att jag inte sover så bra nu heller vaknar varje timme och varannan timme är de toa besök, typ. Men bara att gilla läget i ca 106 dagar till sen lär de bli mera vaken nätter. Regn å rusk

Idag var en dag som jag verkligen älskade mitt jobb lite mer än vanligt. Haha. Jag hade utflykt med min grupp och de verkligen ösregnade. Men ut gick vi Börja igen?!


Kanske på tiden att börja blogga igen. Om de nu finns nån som fortfarande läser här haha😋

RSS 2.0