Hemma IGEN :D

Så där då var jag hemma i göteborg igen då haha.
Har varit iväg på en mycket trevlig och rolig semester med mor och far även om den bara var i ca 3 dagar så var de mycket roligt. :)
Sjukt vilken rolig släkt man har hihi. Bilder kommer när jag orkar ladda upp dem då det tar sådan tid här. :)

Så idag har jag inte gjort så mycket mera än åkt bil hihi. Lite solning han jag med men va på tok för varmt så blev inte direkt länge.

I morgon är de redan fredag igen oj oj säger jag bara va fort de går. Det blir besök hos syster imorgon då de nu var lääänge sedan jag busa med Dennis hihi hela 5 dagar alldeles för länge tss.. Sen i helgen vet jag inte riktigt vad som händer hoppas på fint väder så man kan ligga ute och sola annars blir de att slöa framför tvn och se någon bra film fick ju låna några filmer av faster unne. hihi.. :)

Ne nu får de nog snart bli sängen, hoppas inte att jag hostar nått inatt börjar ju direkt en lägger sig ner. Suck!!


Hemfärd

Idag blir de till att åka hem mot långed igen efter två dagar i värmland. :) Vet inte om jag kanske åker hem till göteborg redan idag beror på. Annars så åker jag hem till göteborg på måndag!
Ne nu ska vi strax åka!!
Ha de

Kommer bli en varm varm dag

Nu sitter jag hos syster, gick hit vid 08.00 ca. Då känndes de jätte skönt ute som om de skulle funka att vara ute och greja hela dagen var en behaglig värme om man säger så men efter att jag gått i ca 10 min blev de dö varmt igen hehe. Nu är de lika varmt och skönt som de vart dessa andra dagar. :D
Pappa kommer hit idag och hämtar mig som sagt han åker väl från långed nu typ.. Så i eftermiddag blir de till att bada en sväng, skönt. :)

Delsjön

Till slut fick jag mig ett efter längtat dopp i sötvatten dessutom. Hihi. Jag och syster åkte iväg med 17.30 ca. Men fy f*n va folk de var vid denna sjö, uhh säger jag bara där skulle då inte jag vilja sitta en hel dag. Då är allt indiana beach mycket mycket bättre. haha. Och dit ska jag i morgon tror jag, för får nog bli ett dopp då med. :)
I morgon när jag vaknar blir det att gå hem till syster och dennis för att passa han en liten stund då syster behöver köpa sig nått att ha på sig när hon ska på bröllop till helgen sen kommer pappa med 12typ. Då bär de av mot långed igen hehe. Men de är allt goast att vara där när de är sommar så man kan bada så mycket man vlll mm då jag hatar att bada i saltvatten. I like insjöar! haha.
Jo just de jag kom att tänk apå att jag inte lagt upp några bilder på min nya lya än, de va mycket dåligt av mig men nu har jag packat ner kameran så får bli när jag kommer hem hit igen.
Nu i veckan hoppas jag att jag får höra nått från några jobb jag sökt eller jag blir ju glad om ett hör av sig så jag får nått jobb någon gång. ;)
Söndag kväll inte ett piss på tvn. Suck, så jag får väl spana runt lite på nätet sen får de väl bli att lägga sig och läsa i boken. :) Nu läser jag dold identitet.

Hoppas ni haft en trevlig helg, den har ju iaf varit varm och solig. :)

Mera semester med mor och far. :)

Nu blir de ännu mera "semester" med mor och far. pappa skicka förut och fråga om jag ville med till Kristenehamn till mina två fastrar och ja jag sa ja till de då jag ändå inte har nått jobb här än. Sen när de är så här underbart väder vill man ju gärna vara ute och sola och bada. Okey jag har varit ute typ hela dagen idag med men inte fått bada. :) Så då åker jag på en liten semester igen. Ska bli kul att se hur dem bor med.

Har precis käkat blev kött med färsk potats idag de va riktigt gott. :)
Syster ringde förut med så vi kanske skulle åka och ta ett litet kvällsdopp. Nu ska jag lägga mig i soffan och på börja en ny bok läste ut en förut i solen! :) Var en mycket bra bok. Som heter gift med en främling.


Varmt

Idag kommer de bli en varm dag känner jag. Jag kommer få hålla mig utomhus iaf nu på förmiddagen för då går de inte att vara inne i lägenheten då solen ligger rätt på. Jag håller redan på att svettas ihjäl. Haha. Så får snart ta och gå ut först får de nog bli en liten promenad för att sen lägga sig på gräset, sola och läsa. Är ju dock lite jobbigt när man inte kan bada med jag får la gå in och duscha av mig i mellanåt haha.

Hoppas ni med har en lika härlig dag framför er!!

Hemma igen då!

Då var man åter hemma i göteborg igen då. Skönt att vara hemma men samtidigt lite trist att åka från mor och fra speciellt nu när sommaren verkligen har kommit, då är de så skönt att sola och bada med husvagenen vi var där ons,tors och igår fredag super skönt ca 24grader i vattnet. Men får hoppas att vädret håller i sig så kanske jag och syster åker och solar och badar här i stan :) De funkar ju de med hihi. Men de har iaf varit super roligt och skönt hos mamma och pappa. :) En riktig mini semester. :)

Idag är jag rätt sliten då jag hämta syster och jenny i ed i natt med typ 03.00 så kom inte i säng fören 04.00 typ och de känns i dag vill jag lova haha, även fast jag sov innan jag åkte och hämta dem. Sen var de ju jag som körde hit till gbg idag med, och fy fan va trött jag var då både callo och dennis somna typ i brohögen, jag var så sjukt nära på att somna när jag körde så jag fick stanna på shell i uddevalla och köpte mig en chokladmuffins för att få upp socker halten och de hjälpte som tur va. fy va äkligt de var.
 Så idag blir de nog en tidig kväll hehe. :)

Ha en trevlig lördag!

uppe med tuppen!

Idag blev de att stiga upp redan 06.17 då min kära systerson tyckte de var morgon. :) Men jag somna ju strax efter nio igår så var inte trött. :) Blev en koppkaffe med far innan vi tre gick ut på en promenad. Sedan med 09.30 tiden åkte jag och mor ut till husvagnen där låg vi tills 16.00 hur skönt som helst, 24grader i vattnet helt underbart. :) Så nu börjar man få riktigt bra med färg. Ska ut dit imorgon med. Jo syster, dennis och pappa kom senare på förrmiddagen. Sjukt att de redan är fredag i morgon går så fort så fort men är gött att de äntligen är sommarväder! I Like! :)

Party

Ja de blev de igår. :) Hoppa av i bäckefors då jag och syster åkte från gbg igår morse. Kolla på volleyboll hela dagen sen blev de party i långed. :) Hamnade tillslut på brännbolls festen. :) Kom inte hem förren 04.30 hehe som vanligt när de varit den festen haha.
Har inte varit bakfull idag alls. Så de var skönt! Jag pappa och callo åkte ute och fiska förut de var rätt dött men fick en var iaf hihi. Blir troligen mera i morgon!
Jo de blir ingen sunne för mig!!

Hoppas ni haft en trevlig helg!

Suck

Åhhh faan va störd jag bli på folk som inte kan hålla va dem lovar, nu är vi bar 3st som ska till sunne och jag som då är arbetslös har ju sparat till detta men nu när folk hoppar av så blir bla husvagns platsen ca 200kr dyrare jag har ju inte råd!!!!!!!!!!! :( Fattar mig inte på folk som bara hoppar av ca 1 vecka innan. :( så nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra. men men löser sig väl..

Minigolf

Herregud nu är de redan torsdag kväll. sjukt va fort de går. nu är snart juli månad förbi med. Gaaahhh..
Idag har de varit en helt okey dag solen har lysst ganska mycket iaf. Jag gick hem till syster med 10.30 tiden. Då vi hade bestämt tidigare på morgonen att vi skulle ta och spela mini golf, de var första gången för oss båda detta år. hihi. Det blev rätt jämnt men syster vann till slut. :) Sen tog vi en promenad i skogen runt en damm. Efter de jag jag hem till mig på vägen lämna jag lite jobb papper skickade även in en till jobbansökan. :)
När jag kom hem med ca 14.30 blev de til att göra käk idag gjorde jag spagetti med köttfärs sås såå got tblev de. :)
Sen har de blivit en hel del slappande i soffan hehe.
I morgon vet jag ej vad som händer mer än at jag ska passa dennis i morgon kväll då syster och emir ska ut och käka, han kommer ju sova så är inte direkt nåt jobbigt inte för att de hade varit de om han var vaken heller men. hehe. :)
På lördag åker vi mot långed igen. Callo ska vara där en vecka och jag är där till på onsdag då jag åker till sunne i 5dagar. :D

Såå störande att inga telefoner funkar i långed iaf inte mamma och pappas. Suck!!
Stod på nätet att de skulle vara fixat till 14.00 idag men tydligen inte. :(

Jaja, ha en trevlig torsdag!

Lite sol

Idag tittar faktiskt solen fram lite grann de var ju inte dåligt men de ser ut som de blåser väldigt mycket då träden vajar som bara den. Men jag hade tänkt mig en promenad snart i mitt nya område, måste ju lära känna de lixom hehe. Men jag får vänta tills kycklingen är klar i ugnen innan jag kan ge mig ut.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer tror inte de händer direkt mycket iaf är lite trötter idag känner jag har haft nått att göra varje dag nu sen några dagar tillbaka så kan ju vara skönt meden slappar dag med. Blir väl till att sitta här och söka jobb sen kolla på tvn skulle jag tro hihi. Kanske boka en tvätt tid med så jag får tvättat de lilla jag har eller så bokar jag en tills jag kommer tillbaka efter sunne, fast de va ju värsta stora tvättstugan här den ligger lixom för sig själv ute på gården så man får tvätta dygnet runt, sen så är de 4st rum eller tvättstugor kan man ju säga i detta huset. Så jag skulle inte tror att de är så svårt att få tvätt tid. :)

Tänkte lägga upp lite bilder från rix fm festivaeln om de inte går allt för segt. ;)

ne de gick för segt nu ch jag orkar inte sitta och vänta. :P

Lite bilder!

Här är med mor och fars husvagn en otroligt härlig dag med mamma och mika!




det går så otroligt segt att lägga upp bilder nu så kan ju int elägga upp alla jag som har så himla många men de får komma några lite då och då. Här är några ifrån grill festen i lördags.


detta är då på syster, glenn, kusin patrik och sedan på syster och kusin. :)

Bjuder även på min så goda middag som jag käka igår som bestod av kött, matvete broccoli , feta ost och gurka! Såå gott va de! :)

Grattis syster!



Ja grattis syster på 24årsdagen! :D
Så idag blir de tårta mummsigt hehe.


Idag är de inge höjdar väder tyvärr men de regnar inte inte än iaf:P Ska sätta mig och dricka en kopp kaffe nu ja hehe.

Ha en bra dag!

Måndag- hel dag med syster och dennis!

Jaha då var snart måndagen slut den med då. Går sjukt fort i mogrn är de redan mitten på juli. Var tar tiden vägen!?!?!?
I morgon fyller syster hela 24år hehe så mamma och mormor kommer först hit till mig vid 12 tiden sen åker vi mot tårtan haha.

Idag kom callo hit med nio tiden då åkte vi först hem till dem dennis fick käka och sova vi satt och tjata och käka lunch sen drov vi mot frölunda för att kolla på laxarby/fengerfors som spelar i gothia cup, efter de åkte vi mot gmlestan där vi dennis fatser skulle spela fotboll trodde vi men vi var på fel plan vi fel tid haha så då blev de till att åka hem till syster igen för mera tjat och lite tv tittande sen när callo och emir hade käkat mat åkte jag och syster till ica focus då jag aldrig varit inne i denna otroligt stora affär, där fanns verklig allt och lite till köpte iaf lite mat så jag har nått i kylskåpet. hihi.
Sen när vi kom tillbaka var klockan redan 19.00 typ så då åkte jag hem för att laga lite mat som för övrigt blev super gott. :D
Bild kommer i morgon orkar inte lägga in mat bilden idag haha.

Tjata lite  med mika med eller de blev väl närmare timmen vi prata haha. Mest snack om sunne! Kommer bli så sjukt roligt den veckan/dagarna haha men vill helst inte tänka på söndagen den 27juli tror int eman mår så bra då haha. Men men sånt är livet! :D

Nu ska jag se om de kommit in några mera intressanta jobb på ams sen blir de sängen! :)

Midsommar i bilder! :D


God efter middag!

Så där ja nu har jag packat upp alla dem kläder och diverse saker jag hade med mig igår.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och ja skriver bolgg haha.
Blir en lugn söndagseftermiddag med tv och dator. :) Dagens promenad är iaf avklarad då jag och patrik gick hem till callo tar ca 25min sedan gick jag även tilbaka. Det är också nått jag måste ta upp igen att gå minst en gång varje dag fast nu senaste veckan har jag allt gått varje dag men iaf de står också högt på listan.
Imorgon ska jag, callo och dennis kolla på gothi cup lite grann då dennis faster ska spela, kan ju vara skojj att se lite knattefotboll igen.


nu börjar jag igen!

Nu är de slut med denna blogg torka! Nu ska jag börja blogg varje dag igen, hoppas på att jag klarar av de hehe.
Senare kommer de iaf in en hel del bilder då jag har min dator igen.
Igår va de grill fest hos syster och de var mycket trevligt! Roligt att se och tjöta med lite nytt folk. :)
Ska väl snart bege oss bort mot syster igen då vi lovat henne en milkshake från donken hehe..
Tur de inte regna iaf!
Jeje kommer mera sedan!

trådlöst internet

Ja nu har jag skaffat internet, ett trådlöst sådant så nu kan jag surfa var jag vill när jag vill haha.
Idag är de skit väder ute regnar fy va tråkigt. Men i morgon måste de bli bra väder iaf i göteborg för i morgon åker jag hem haha syster har grillfest så då får man ju dit :)

idag får de bli en slappar dag emma ville ha med mig på blusen men jag orkar nog inte de då jag ska iväg i morgon med.

Nu har jag iaf provat mitt nya internet och de funka perfa. :)

Tillbaka i långed

Ja då var man tillbaka i långed igen då iaf för en vecka. Fast typ 2½dag blir i karlstad. :)
Det har iaf blivit kanon i lägenheten saknar den redan. Men ska tillbaka till min nya stad på fredag eller lördag sen blir jag där i en vecka typ, för ska ju till sunne den 23 juli men ska vara hos mika den 22juli så a, de blir som jag sagt ett antal gånger redan en hel del resor haha. Men men så går de. :P
Fy va tråkigt de är att regnet är tillbaka igen. :( Hoppas de slutar nu under natten så de är strålande sol och 25grader i morgon för då ska jag och mamma ut till husvagnen och sola mm. Så underbart men det är väl att hoppas för mycket kanske. Hihi.

Ja nu vet jag inte va jag ska skriva mera, börjar bli rätt trött nu så ska nog ta och sova snart hihi.

Hoppas ni haft en trevlig helg de har iaf jag haft!!

Tack mamma för all hjälpen med flytten och allt! <3

Varmt

Så där ja nu börjar de se ut som en lägenhet hemma. haha. Har nu bara datorn att packa upp de tråkigaste alltså haha. Men de får bli morgondagens projekt. Är hemma hos syster nu, jag och mamma passar dennis då callo och emir är ute och äter. :)
Är sjukt varmt ska inte klaga så men de är nästan så man tuppar av iaf här. Sen när man håller på att greja hela tiden med blir de ännu värre, men som sagt nu är snart allt klart i lyan! Känns super duper bra!
Nu ska jag ner och se om de är nått på tvn!
Ha de

Sol sol sol

Jao idag blir de att sola hela dagen lång! :) Jag, mamma och Mika. SKa hämta mika i bengtsfors med 10 tiden. Sen drar vi ut till husvagnen för att bättra på den en gång så fina solbrännan. :P
Ska bli skönt att bara slappa en dag. För i morgon bär de av mot göteborg igen med de sista. Blev sjukt bra i lägenheten då vi igår han att få upp säng/soffan, tv-bänken, köks bordet och skrivbordet! Såå nöjd! Och de bästa med allt är att jag bor på 6:e våningen av 8. Men jag har en fin fin utsikt vill jag lova! Så nu är de bara att slå en pling innan ni kommer och hälsar på haha.
Kort kommer när allt är klart. Jo de är alltså en 1:A jag flyttat till på 24m2. Så jag har fått in mycket på liten yta men bra blir de.!
Ne nu ska jag ner och käka frulle innan vi ska iväg!
Ha en härlig dag i solen!

RSS 2.0