Ny kurs

Då ska vi se om jag lyckas få ner några rader igen då.

Jag mår bara bra och livet leker. Hösten börjar verkligen komma nu men jag tycker bara de är mysigt speciellt när de är sådana fina dagar som idag dock svin kallt men fint.

Jag har fullt upp om dagarna nu för tiden tycker jag hinner inte riktigt med allt som jag vill göra men så är de ibland. I torsdags va jag och syster på bio, flickan som lekte med elden shit va bra dem filmerna är.. Längtar tills nästa kommer. :) Det blev iaf en sen kväll då inte bion sluta fören 23.15 typ så va la hemma vid 23.50 och då fick jag världens bästa överraskning när min mobil ringde i hissen. :D Blev otroligt chockad men väldigt väldigt glad. :) För de vat tommy som ringde och han va här utanför min dörr.. Thii.. På fredagen avslutades våran kurs introduktion ocg gestaltning, de gick bra för oss men vissa folk alltså åhh va irriterad man kan bli.. Suck.. Men men. Va hemma vid 13.30 då va de bara att slänga i sig lite käk och sedan åka mot långed. Med ett stopp hos syster då dennis skulle med oss hemhem. Va hemma i långed vid 17 tiden då var jag väldigt trött och sliten men orka inte lägga mig så satt och tjata med mamma för pappa va ju inte hemma som vanligt hihi.. Åkte hem till tommy lite senare, kolla på film och bara hade de mysigt. :) Lördagen bestodd av guitar hero i x antal timmar haha.. Vi är ju gryma på de nu. :) Sen på kvällen åkte vi och bowla skoj skoj.. :) Söndagen bjöd även den på lite guitar hero men även på middag hemma hos mor och far där även callo med familj var. De va mys.. :) Efter de var de dags för lite badminton va ju jätte längesedan jag spela i långed men oj va jag saknar de.. Träffa även emma där upp, vi spela några matcher som förr i tiden hihi.. Skoj.. Sen var de mindre skoj för då var de dags att bege sig till tåget för att åka hem igen efter en mycket rolig och mysig helg.. Men jag hade ju en trevligare hem resa än vanligt då cia åkte med mig. :)

Å igår va de dags för den nya kursen att starta och de gjorde den med beskedd fy ilken lång dag 8.30-16.30 puh.. Hehe hade dock en håltimme på 3h mindre skoj.. Idag har de varit som vanligt igen skola mellan 10.15.11.45 hihi.. Efter skolan åkte jag och köpte mig en gitarr så nu äger jag en helt ny gitarr hihi.. Hoppas att jag kommer lära mig att spela en del på alla gitarr lektioner vi kommer ha fram till jul. Ska bli väldigt roligt iaf.

Nu sitter jag och lyssnar på takida, längtar till den 26/11 :)
 Om en stund ska jag ivög och träffa M & A då jag ju börjar jobba nu idag hihi. Kommer bli skoj hoppas A känner igen mig bara fast idag är ju som sagt mamma M med så. A hade återigen varit sjuk så nu hoppas jag verkligen inte att han smittar mig igen hehe. För tror de va han som gjorde de sist och så dålig vill jag inte bli igen.

Ojoj fick allt ner lite rader iaf. För de händer ju sååå mycket i mitt liv haha.. Nörd.. :)


<3


...............

Det här med att blogga har verkligen blivit tråkigt.. Tycker t.o.m att de är tråkigt att läsa andras bloggar.. Jag är helt enkelt i en ordentlig bloggsvaka...

Men iaf allt är bara bra med mig.. Äntligen helt frisk. :) Har vfu nu i morgon är de dock sista dagen för denna gång.. Jag trivs bättre och bättre för varje dag.. Denna veckan är den jobbigaste veckan sen skolan börja efter sommaren.. Men är rätt skön ändå att få göra lite hehe.. Men känner mig dock helt slut i huvudet.. :)

Har äntligen börja träna badminton igen mkt nice, nästa träning är i morgon..

Nee orkar inte mera nu..


Saknar <3



xoxo

lördag..

Godmorgon.. Här är jag redan i full gång med att tvätta. Jag vakna redan vid 07.30 så gick ner till tvätt stugan och hoppades på att de fanns någon tid då jag inte hade tvätt tid fören 10-13 och eftersom vi ska till backa och kolla på pinpals 12.30 så kände jag att jag måste ha en tidigare tid för har såå mycket tvätt och till min lycka så var hela tvättstuge huset tomt. nice.. Så jag boka två rum så har nu tvättat sen 8 är väl klar med 10.30 kanske.. Gött de va att ha två tvätt stuger då jag kunde tvätta fyra maskiner på en gång nice nice.. Så när jag tvättat klart blir de att duscha och göra sig fin ;) Sen blir de nog att gå till syster och dennis för har inget att göra till 12.30 annars. hehe.. Jag är grymt sugen på naturgodis så får nog hoppa in på willys och köpa de, hehe..

Åh jag vill till tanum hoppas syster är på de fortfarnde så kanske de blir en tur i helgen vore så skoj..


bilder..








hemma i min lya igen. :)

Nu är jag hemma hos mig igen efter nästan en vecka på andra ställen.. Men jag har haft väldigt skoj under veckan som varit..

Idag blev de att shoppa lite igen hehe.. Vet inte vad som hänt med mig shoppar som en galning nu för tiden haha.. Idag blev de en tur på netonet, det blev en rosa liten fin datamus, ett par skit snygga rosa hörlurar, ett 4gb rosa minne och en svart mini blender med mera. Hihi.. Så nu har jag allt jag vill ha till min söta rosa dator.. De gillar jag skarpt. Hehe..

Åh de får nog bli ett besök hos läkaren på måndag om de inte släpper i mina bihåler men jag vet ju att jag har inflamation där då jag vet hur de känns.. Men som vanligt drar jag ju ut på att gå till läkarn hehe..


Gött att de är fredag i morgon ska bli gött med helg för är ju såå mycket i skolan haha.. Ne men nu i helgen ska jag faktiskt plugga en hel del då jag inte orkat gjort detta än.. Men vi startar helgen med after work med hanna, josefin och susanna.. Kommer bli trevligt.. Sen lördagen kommer börja med att tvätta sen vid 13 tiden blir de att kolla på pinpals, skoj!!! På söndag blir de också att kolla på PinPals denna gången b laget men lika skoj iaf.. :) Så får de bli att plugga resten av helgen.. Är ju ledig måndag med så är gött men ska völ träffa gruppen en sväng med men.. Sen är de typ bara 1½h på tisdagen jag går sen hela onsdagen och på torsdag börjar vfu:n igen skoj skoj.. har bara fyra dagar denna gång men alltid gött att ha vfu. :)Ja de är hur min helg och näsat vecka kommer se ut de.. :)


Hm, jag tror jag gillar hösten rätt mycket iaf.. Längtar så tills vinterstudion börjar igen hehe.. Då har jag fullt upp på helgerna haha.. kolla på pinpals och vinterstudion hehe..


Nee de var allt för mig idag och mitt svammell.. :P

Bowlingträning..

Så nu har jag hittat hit igen.. Men tycker inte de är ett dugg skoj haha.. Men får väl skriva lite så pappa har något att göra på jobbet ;)

Idag va de skola, va skoj att träffa tjejerna igen var ju några dagar sedan. Vi hade bild hela dagen, då gjorde vi handdocker min blev ju så fin haha. Lr inte men jag är nöjd.. Ska ju synas att de är hemgjort. Sen blev de hem till syster och dennis och som vanligt blev de en liten shopping tur idag till backaplan jag fick mig ett linne som jag velat ha länge och idag slog jag till. Men nu får de vara shoppingstopp lr? :)

Ikväll har jag och syster varit och tränat bowling och de gick mycket bättre än jag trodde så jag är nöjd spelar jag så på måndag så kan de gå vägen. :)
Nu sitter vi här i soffan och "kollar" på idol, sitter med varsinn data i knät haha..

Imorgon är jag ledig igen så gött.. :) Callo börjar skolan vid 14 så blir en slapp och skön morgon iaf.. Nice de.. Sen "flyttar" jag hem i morgon igen då Emir kommer tillbaka..

Så i helgen blir de en hel del bowling, nice nice.. Är så kul nu igen när bowlingen börjat och de är match varje helg. De tycker jag är kul, har man något att göra på helgen om inte annat.. Samtidigt som de är skoj.. :P

På fredag blir de nog även after work med tjejerna :)

Nee nu ska jag gå upp och lägga mig och läsa lr kolla på tvn.. :)

Ha de..


Saknar...

Fy vilken kass dag detta varit kan vi spola tillbaka lite. :)

Fyfyfy va jag hatar att vara så här förkyld tror aldrig jag varit så här mkt förkyld förut alltså.. Så var jag tvungen att få de denna helgen när jag är hos tommy men men.. Jag har väl gjort nått ont hehe..

Igår fyllde kära mamma hela 50år ojoj hihi så var där på kalas några timmar trevligt fast jag var och kände mig helt dö då jag är så sjuk men men...

Idag fyller dennis hela 2 år! Shit va tiden går alltså snart är han väl 18år hehe..
Jag är iaf lika lr nee kanske lite bättre i dag men nee gillar inte att vara förkyld. Jag somna som en stock igår hihi.. Kommer knappt ihåg att jag la mig då är de illa och vakna inte när tommy gick och la sig så var typ helt paff i morse när jag vakna haha.. Ja jag är sjuk. Men vakna så jäkla tidigt redan vid 8 så kunde jag inte somna om så jag satte mig vid datorn och beställde all kurslitteratur för hela termin gött att ha de gjort. Dock inte kul att betala 1240:- men men nu behöver jag inte köpa några böcker förren nästa termin så de är gött. Jag hann även att plugga lite i morse rätt seg bok men. Jag höll på att somna i soffan flera gånger när jag läste vet inte varför jag inte gick in och la mig i sängen men. :) Käka frulle vid typ 11 eller något sen blev jag hel dö igen kände mig såå social.. Inte.. :( Så vid två tiden åkte tommy iväg på fotboll va nån b lags match idag vet ej var lr mot vilka men kände att jag ändå inte skulle orka gå upp och kolla om den var hemma. Så nu sitter jag här i lägenheten själv och känner mig lite bättra efter att jag fixat lite här och duschat.. Men nästan så jag får lite ångest för att jag var såå osocial förut eller helt borta va jag typ.. Inte likt mig men.. :) Nu känner jag mig som en rätt normal mäniska igen. :)

Nu blir de att kolla på tvn ungamödrar, lyxfällan bla.. Gött nu när lite serier lr program börjat igen så finns de nått att se på söndagarna med. :)

Imorgon åker jag hem till göteborg igen.. Då ska jag "bo" hos syster och dennis då emir är ut och far hehe.. Får se hur jag mår i morgon kväll om jag orkar iväg till skolan på tisdag är bara från 10.30-12 är en föreläsning så känner att de inte gör något om jag missar de bättra att vara friskare och känna sig pigg på onsdag när de är en hel dag då vi ska fixa våra handdockor, sen är jag ledig torsdag och på fredag är de en hel dag till med bild då ska vi måla våra trummor.. Så en riktigt soft vecka.. Bra de.. :)

Åhh nu lyssnar jag på takidas nya skiva.. såå bra är dem.. Gött att jag ska se dem den 26 nov. :)

Nee nu blev de ett långt inlägg.. Men man vet aldrig när jag orkar skriva igen hihi..

På tåget..

Shit va jag är matt.. Helt slut känner jag mig.. Även om vi bara "leker" på skolan så känns de vill jag lova inte direkt trött i huvudet utan kroppen. För huve behöver vi ju inte använda så mkt denna kurs haha.. :) Idag har vi haft slöjd sjkut kul, gjort massa instrument allt från trumma till makarakas. :P Skoj skoj.. Va och käka på en lunch restaurang med de var såå gott då de fanns kyckling med ris och basilikadressing ahh i like.. :)

Nee nu bara jag babblar om allt och inget, gött de är att ha datorn med sig på täget skulle dock behöva läsa lite härlig kurslitteratur men nee.. ;)

Mot långed. :)

XOXO

Nu gillar jag verkligen mitt liv..

Godmorgon.. Så skönt de är med sovmorgon, inte för att jag sover längre men man behöver inte stressa kan slappa i soffan och kolla på tvn.

Jag har verkligen haft fullt upp denna veckan och mer kommer.. Igår va de skola 10-16 vi hade rytmik och bild. De var som att man var tillbaka i förskolan typ hihi men de va skoj. Gött att inte bara sitta och lyssna och skriva typ. Efter skolan blev de en tur på stan med syster då pengarna rulla in igår igen hehe.. Blev ett par nya lee jeans och en mysig tröja, sen blev devip-bio vi kolla på beck. Lätt att jag ska gå på vip bio offtare. Först satt vi och käka godis och drack varsinn drink, (klockan var 17.oo) hehe.. Sen får man ju en dricka och popcorn men de bästa var stolarna ohh va sköna dem var híhi..
Sen var de bara hem och göra matlåda, duscha och fixa lite grejer..
Idag har jag lika mkt att göra första skola 10-15, sen blir de en till tur på stan måste köpa data väska och ett par nya skor. :) Sen vid 17 ska jag på en jobbinterjuv, ang barnpassning. De ska bli skoj hoppas M och A gillar mig så jag får ett extra jobb. Hihi..
Så efter de blir de hem och STÄDA och packa inför helgen.. Puhh.. De är mycke nu alltså men de gillar jag.. Bättra än att bara sitta i soffan hela eftermiddagarna/kvällarna..

På fredag har vi slöjd detta har vi i frölunda så blir en liten bit att åka.. 9-15 har vi de sen måste jag hinna hem lämna av trumman som vi ska göra på slöjden sen iväg till stationen för att ta tåget till ed 17.50. Så när jag sitter på tåget kan jag andas ut efter en mycket händelserik vecka.. :)

Nee nu kan jag inte sitta här mer, iväg till vagnen och till drama dagen.. :)

Har tappat orken för detta..

Ja fy va illa jag är på att blogga nu men känner inte alls för de.. Sen hinner jag inte heller, iaf inte just nu när skolan precis börjat. Går ju inte så långa dagar men när jag väl kommer hem blir de att käka sen träna sen är dagen över typ.. Då läser jag hellre andras bloggar än bloggar själv.. Men nu är ju hösten väldigt nära då tror jag att jag kommer börja skriva mera hihi.. Fast vem vet.. :)

Idag har jag iaf joggat i 30min sen tränat core i 25min.
Igår simma jag i 30min och hade vatten/cykel/box i 60min. Underbart...

Imorgon blir de vila och bio istället hihi. ska se nya beck med syster.. Vip bio och allt.. 
 
Så blir de vattengympa igen på torsdag sen blir dde att åka till långed på fredag och hem hit igen på måndag kväll..
Kommer nog bli en trevlig helg, på lördag fyller kära mor 50 så då blir de lite kalas. trevligt.. Sen fyller ju dennis 2 på söndag men då är ju inte jag här hemma så han får få sina presenter på lördag istället, skulle inte tro att de gör han så mkt..

Nee nu ska jag lägga mig och sova fast att jag har sov morgon till 10 i morgon.. Nice, älskar mitt schema och att plugga.. !!! :D

RSS 2.0