Ännu en dag med mycket jobb!

Så blev det en dag med mycket jobb idag med.. Då Mats kom till Whoopis och fråga om jag kunde jobba från 17.00 och visst kunde jag de även om jag hade andra planer för dagen men vad gör man inte för pengar haha.. Men nu känner jag mig mega slö och trött i  kroppen... kommer somna med en gång jag lägger mig tänkte bara kolla på nyheterna först tycker jag är rätt duktig på att kolla på nyheter kollar iaf varje kväll på regionala nyhterna. Är nog inte så många i min ålder som gör de skulle jag tro.. haha..
Iaf jag jobba till 20.45 idag då kom min kära syster och hämta mig då jag hade lite tvätt hos henne som jag behövde ha hem.
Men i morgon blir de iaf bara jobb på whoopsi då jag MÅSTE städa här hemma då Mika kommer hit på fredag och på torsdag hinner jag inte får då ska jag ju träna hih.. Sen vill jag ju gärna inte jobba ihjäl mig heller. :)

Hoppas på en lite ljusare dag i morgon då hela dagen kännts som de vore kväll!!

Jo när är de man ska ställa om klockan!? Hmm!!

Ne nu ska jag borsta gaddarna!!!

Regn regn..

Fy bubblan vilket tråkigt väder de är idag... Suck.. Men men jag har iaf dagen planerad så. :)
Nu ska jag snart dra iväg till jobbet får hoppas de är uppehåll under min promenad men är nog bäst att ta med ett paraflax iaf.. Efter jobbet blir de att promenera hem till syster..

Jaa ikväll börjar de äntligen något bra på tvn, sen rullar de på bara så nu kommer man bli en riktig tv nörd igen haha.. Idag är de då desperate housewives, imorgon greys anatomy, torsdag hells kitchen säkert något mera. :) Söndag goosip girl ja ni fattar.. sedan är de ju även idol, svensson svensson mm mm.. Haha..


Nu har mika bokat tåg biljetten så hon anländer här 21.39 i gbg på fredag kväll sen på lördga blir de party!! Bokat en bowlingbana från 21.30 till 22.30 :) Sen drar vi ut till stan!!!

Ne nu får jag snart dra mig!!!

Vilken helg!!

ohhh vilken helg jag haft.. :)
 Helgen började med att syster kom och hämta mig efter jobbet då hon ändå hade varit ute och flängt runt. Hon hade köpt två jätte snygga byxor så jag blev så avis.. Hihi. Men snäll som hon är så fick jag iaf låna ett utav paren hihi.. Så snäll så. Sen vi 17 tiden där någon gång tog jag med mig Dennis på en efter middags promenad hit till mig. Han var så snäll här hemma han lekte så snällt med sina leksaker och vi kolla även på lite barnprogarm men han är inte hel intresserad än men pingu var han faktiskt lite intresserad av och satt still iaf i 5min och de är inte dåligt av han. Hihi. Sen när de var laggdags gick de över förväntan då de var en helt ny säng och första gången hos mig medde gick galant. Och han sov hela natten och vakna jämt innan halv åtta.

Lördag: Efter Dennis käkat frulle tog vi en förmiddags tur på ca 30 min. Sedan efter ett tag kom syster hit och hämta oss och vi åkte till Allum. De var jätte många bilar över allt men inte så farligt med folk inne på köpcentrat. Så vi strosa där en stund och syster hitta jätte många fina kläder och sen nä rvi var inne i sista affären säger hon att om jag hittar nått fint så kan hon köpa det till mig. Och gud så glad jag blev då!!! :) Då hitta jag ett par jätte snygga jeans shorts så dem fick de bli!!!

gahh va jobbigt de är att skriva så mycket haha..
 
Sen var de middagsbjuding hos syster sedan blev de även en sån där äkut vii drar ut och festar haha.. Och ojoj va trevlligt vi hade!!! Va lite annorlunda och trevligt att gå ut med syster och emir med deras kompisar men de var mycket trevligt vill ni ha lite mera detaljer får ni besök www.callo84.blogg.se 

Söndagen behöver vi väl inte direkt prata om hahaha.. samma här läs systers blogg!!

Jag orkar faktiskt inte sitta här mera nu då min rygg och nacke säger ifrån idag första gången på väldigt länge men kan bero på att jag jobbat HELA daegn idag först på whoopsi från 10.30-15 sedan på bowlingen från 16.00-20.00 så idag är jag rätt gött sliten i både kropp och själ haha..

Imrogon blir de jobb igen men bara på whoopi sen blir de hem till syster och tvätta lite hihi.. Ska även boka ett vattengympa pass tills på toorsdag åt mig och emma.. Hihi..

Nu får jag slöa framför soffan de är ju ändå idol!!!

Så pappa nu har du lite att läsa i morgon på jobbet iaf! Haha.. Tycker dock att du ska jobba istället för att surfa!!! Tss!!!

Jobbig natt men sjukt rolig dag!!

Ja fy F*N säger jag bara vilken natt de börja redan vid 22 då det var någon i huset som börja spela musik rätt högt samma som jag brukar höra samma låt hela tiden. Men jag tänkt ejag var så trött så jag skulle kunna somna men inte så fick gå ner och lägga mif i soffan gl lite på tvn och halv sov men dem prata såå högt och spela jätt ehög musik så när klockan var 01.00 fick jag nog då gick jag ut och upptäkte då att de var tjejen brevid mig som hade fest så jag ringde på då hörde jag bhur dem fort stängde av musiken sprang och titta i titthålet på dörren men våga inte öppna. Så var dem tysta i ca 5min så börja de igen precis när jag höll på att somna så när klockan var 01.45 gick jag ut igen och ringde på och så hända samma sak igen så jävla störnade att dem inte våga öppna dörren. Men efter de blev de iaf tyst. Så jag kunde äntligen få sova några timmar. Jag hade inte brytt mig om de var en fredag lr lördag men nu var de onsdag!! Skiter i att de är lilllördag!!!

Så när klockan ringde i morse var jag rätt trött men vakna till när jag tog en dusch.. Jätte härligt väder idag med, så blev en härlig promenad till jobbet!

På jobbet hände en sån roligt grej haha. Jag servera värsta C KÄNDISEN haha.. Kollar ni på ensam mamma söker!? Det var iaf han andreas lr va han nu heter som Anett dejtar han blondinen på 40år från göteborg jag höll på att dö av skratt haha..  Sen flög dagen bara förbi var jätte mycket att göra idag så mellan 11-14 så gick tiden mega fort och jag var helt slut när jag skulle käka men mycket skoj! Idag käka jag Lax med romsås och kot potatis så sjukt gott!! Blev så äkligt mätt så nu kommer jag vara mätt tills i morgon haha..

Nu sitter jag och väntar på att Callo ska komma då vi ska åka och köpa en resesäng hit hem till mig så Dennis kan sova hos mig! :) Ska även köpa ny patron till soda streamen!!!

Ha en trevlig torsdag!!!

Fika med Emma

Oj de är redan onsdag kväll va denna veckan springer iväg.
Gick jätte bra på jobbet idag också mycket god mat, ryggbiff med stekt potatis med peppar sås.Mumma hihi.. Så är fortfarande mätt haha..

Efter jobbet gick jag hem till syster busa med Dennis och tjata.. Sedan med 17.30 gick jag mot Emma. Va jätte kul att ses igen, så de ska vi absolut göra snart igen.. Men då är de jag som får stå för fikat hihi.. Hon hade en mysig och fin lägenhet.. Förhoppningsvis ska vi börja träna lite ihop mycket trevligt.. :)
Efter en stund drog jag ner till bowlingen där syster med co var. Var inte där så jätte länge då jag ju måste se idol som börjar nu!! Men sitter i soffan så.. :)

Så denna dagen har varit mycket trevlig!!!


Xoxo

11 timmar

Ojoj va jag måste vara utvilad idag, för i natt sov jag hela 11 timmar. Jag var helt säker på att jag skulle vakna innan klockan skulle ringa i morse men oj va fel jag hade, så jag sov till 09.30 i morse vet inte när jag gjorde detta senast. Men skänt var de iaf.

Dagen på jobbet gick lyssande blir roligare och roligare för varje dag. Idag fråga jag även Elisabeth hur hon tycker de går för mig och hon tycker de går jätte bra och att jag klarar av allt och att jag lär mig mer och mer hela tiden lixom de är jag ser hur dem andra gör mm. Så de låter ju vädligt lovand eiaf hon hade iaf sagt allt detta till Cristoffer, så mm hoppas på de bästa.

Maten idag var också mycket god men något pepprig haha. Jag höll på att svettas ihjäl när jag käka näsan börja rinna och allt haha. De var iaf tagatelli med biff och champinjon och pepparsås. Och de kan hända att kocken tappat peppar karet i såsen haha, det var inte bara jag som tycket detta så. Hihi.. Men gott var de!!

När jag gick hem idag tog jag en liten omväg enbart för att få en liten promenad då vädret är helt underbart fortfarande!

Sen jag kom hem har jag slöa i soffan eller här framför satorn!

Imorgon blir de en fika med Emma sen ska jag nog även kika förbi i hallen.

Ha en trevlig tisdag!!!

toppform

Herregud vilka jäkla ungar de finns!! Sitter här och kolla på toppform nu med blossom och hon har hand om en klass denna säsong, jag blir helt galen j*vla skit ungar de finns!!! Gahh, va bara tvungen att skriva av mig haha...

Jobb dag 1

Ja då har jag gjort min första dag på jobbet fast jobba ju i fredags men de var mest för att se hur de funka mm.. Men iaf iadg fick jag jobba med 3st andra det var Ida, Cristoffer och Andreas. Mycket trevliga folk.. Dagen gick bra tyckte jag nu har jag ju kommit in i de lite börjar komma igång med bärandet av tallrikar mm då jag ju inte gjort detta på länge. Prata med Cristoffer ang lön mm. Får reda på detta under vecka. Sen så ska jag nu då ha prov anställning i två veckor från och med idag dels för att se hur jag tycker de är om jag trivs mm. oOch sedan för att dem ska se om dem tycker de funkar och trivs med mig. Så de hoppas jag för jag trivs redan, så ska göra mitt absolut bästa dessa två veckor men jag verka ha skött mig bra då Cristoffer sa i morse att "de gick bra i fredags hörde jag" så de låt ju lovande iaf.. :)

Efter jobbet gick jag hem till syster kolla på top model mm sen åkte vi till ÖB då jag skulle ha ett ny skafft till min skurmopp som gick av härom dagen haha.. Sen körde hon hem mig, men när jag kom hem kom jag på att jag inte hade något att käka till kvällsmat eller till frulle så då var de bara att gå ut och gå en sväng till matcenter och köpa lite vinddruvor och yoghurt. :)

Åhh de är såå sjukt god mat på jobbet.. Hihi Idag käka jag kycklingfile med basilka sås feta ost och ris!! Gahhh va gott det var!!! Hihi. Är så bra för då behöver jag aldrig göra mat hemma på veckorna då man får såå mycket mat också, nice nice..

Resten av kvällen spenderas nog i soffan slappandes framför tvn!

Ska ju upp såå tidigt imorgon haha, klockan är ställd på 09.30 tss, skönt med sovmorgon varje dag!! Hihi..

Somnar snart!!

Ojoj vad jag är trött skulle kunna somna nu på en gång... Men de är ju alldeles för tidigt så ska göra mitt bästa för att vara vaken till 21 då jag ska se på ensam mamma söker.. Men efter de blir de sängen på en gång känner att jag kommer somna sååå skönt hihi..
Bara jag inte drömmer en mardrömm igen tror de är därför jag vart så trött igår och även idag då jag har drömt hemska drömmar två nätter i rad.. I natt vakna jag av att jag skrek haha.. men tydligen inte så högt då syster int ehade hört nått.. haha..

Vilken dag..

Dagen började tidigt då dennis ville upp med 07.15 hehe.. Va inte så trött men ändå..
Käka frulle sen åkte jag hem för att göra mig i ordning inför dagen på liseberg, mor och far kom med 9 tiden så vid 9.30 åkt evi mot liseberg och kom hem nu för en halv timme sedan typ. Vilken dag vi fick strålande väder och typ inget folk på liseberg var såå skönt!! På balder och kanonen var de 5min kö och ibland ingen kö alls.. Va så ovant att inte behöva stå i kö.. Så vi åkte allt mycket mycket trevligt. Va såå kul att åka med mamma då hon har blivit en liten fegis fast hon åker allt nästan ändå men vågar typ inte titta haha.. Så  nu är jag rätt sliten så resten av dagen blir att slappa i soffan där jag för övrigt sitter nu med den bärbara datorn haha, ca ½m från den vanliga datorn, tss...

Imorgon blir de jobb, sen kanske jag får ta och gå till backaplan och köpa ett par jeans.. Och även en ny kolsyre patron då min tagit slut...

ne nu har jag inget mera att säga! haha.. Hoppas ni haft en trevlig helg!!

Bowling och passning av Dennis

Vilket väder vi haft idag ca 18 grader och sol sken så skönt så skönt!! Hoppas på de samma i morgon då de blir liseberg med familjen om inte någon fegar sig ur vill säga haha!!

Nu sitter jag hemma hos syster och passa Dennis. Då hans pappa är på trav och hans mor ute med en polare så blev de så här... Hihi..Så blir troligen att jag sover här i natt då jag inte kommer gå hem och sen finns de ingen som kan köra och köra själv vill jag inte då de aldrig finns någon parkering.Hihi... Sen vet man ju aldrig när dem kommer hem heller så..

Iaf tidigare idag blev de bowling hallen då pin pals hade match gick inte så jätte bra för dem men men.. Var där mellan 12-14 ca.sen gick jag hem la mig framför tvn och sten somna sov i ca 3timmar haha ändå sov jag till nio i morse.. haha.. Så när jag vaknar hade jag 7st missade samtal från min kära syster haha...

Imorgon blir de liseberg!!! Jeje va kul de ska bli.hihi..

Iveckan måste jag ge mit ut och köpa ett par svarta jeans som jag kan ha när jag jobbar då det är sådana alla har, så får nog bli en sväng till backa plan och köpa ett par.. :)

Ne nu ska jag ner och se på svensson svensson..

Coca Cola och en dubbel nougat

Första dagen på jobbet! Gick jätte br avar jätte lätt. Mycket trevlig personal och såå good mat! Haha.. Kan bli farligt detta, fast jag springer ju en hel del när man jobbar så. Var som sagt jätte kul, kommer trivas jätt ebra där känner jag, kassan var super enkel så som allt annat. Hihi..Så på måndag blir de jobb igen. :D Så som hela veckan..

Så nu sitter jag här och "firar" med en coca cola och en dubbel nougat som nu förtiden blivit min stora last tack var min kära syster. haha..

Ikväll blir de lugnt känns att jag jobbat även om de bara var 4h så var de full fart varje minut så. Sen är jag nog på väg att bli förklyd då näsan är lite konstig.. Men men.


I morgon ska jag till bowlingen inte för att jobba utan för att kolla på matcher har blivit värsta bowling nörden haha.. Sen på söndag blir de liseberg! Jippy! hehe

Under nästa vecka ska jag även hem till Emma Friberg och ta en fika bestämmde vi förut! Ska bli väldigt roligt att träffa henne igen då vi inte har träffats sen vi typ gick ur nian, fy på oss! Hihi..
Så nu har man lite planerat iaf känns som att livet börjar komma igång nu igen efter en låååång semester!

Jo har jag nämnt att jag ska få en sambo i ca 3 veckor?! Jo men så är de iaf min kära kusin Cia ska bo hos mig under hennes praktik så från och med v.45 kommer hon bo här! Trevligt värre!!

Köpa en trisslott?!

Ja jag tror nog nästan att jag skulle vinna om jag köpte en trisslott då denna dagen bara har blivit bättre och bättre! Jag hade sån tur att jag fick en tvätt tid nu ikväll. Så nu tvättar jag för fullt! Hihi. Jag fick den bästa tvätt stugan med en helt splitter ny torktummlare! Den var värsta snygg hehe.. Hoppas bara den torkar bra!

Nu ska jag kolla på tvn idag är en riktig tv kväll.
19.00 2½ män
19.30 Sjukhuset
20.00 Idol
21.00 Vem kan slå f&f
22.00 Hells kitchen!

Vilken kväll!! :D

JAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Fan va glad jag är nu!!! Nu ringde en kille vid namn Kristoffer till mig som är chef på whoppis daisy som jag lämna en ansökan hos igår! Och vet ni vad jag slka dit och jobba i morgon, för att sen börja på måndag om allt går som de ska och de ska jag se till att de gör!! Åhh är så glad att jag skakar haha.. Så i morgon blir de jobb mellan 10.45-15.00 :)
Här behövs de inte stå i någon kö inte!! :D

Hihi..
Ne nu måste jag springa ner och se om de finns någon tvätt tid nu ikväll då jag inte kan tvätta i morgon på den tid jag valde. Hehe!!

XOXO

Vilken kö!!!

Idag har jag och syster varit till stan. Vi åkte dit med två tiden då hon så snällt följde med mig till jobbmässan. Men nä rvi börja närma oss studenternashus fick vi lite smått panik kön var ENORM!! Jag ljuger inte om den var minst 1.5km lång bara på utsidan sen vet vi ju inte hur lång den var på insidan så vi bestämma oss snabbt för att skita i de. Då vi hade med Dennis med, men även om jag varit sjuälv hade jag aldrig ställt mig där. faan va folk säger jag bar aoch under dem 5min vi stod och kolla växte kön bara och allt folk som gick förbi lr bakom oss skulle också dit men dem flesta ändra sig när dem såg kön! Fatta va folk de är här som inte har jobb, hemskt! Så jag bestämde mig för att maila dem jobb som var där istället så de ska jag göra nu i eftermiddag tänkte jag.Dem lär ju typ få 300ansökningar om inte mer typ haha.. Helt sjukt.

Sen gick vi iaf en sväng på stan handla inget lr jo callo handla en halskrage lr va de heter till Dennis.

Nu ska jag  ta och slöa framför  top model.

Imorgon blir de till att tvätta har tvätt tid mellan 13-16.


Fortfarande trött och fryser..

Jao de blev aldrig någon powernapp förut så fick ta en kopp kaffe istället plus lite kaffe på jobbet, det hjälpte inte direkt jätt emycket men höll mig vaken iaf. Sen var de ju så klart helt dött idag på jobbet inte alls mycket att göra och då blir man ju inte piggare tyvärr. Nu vet jag inte när jag ska jobba nästa gång men vore ju nice med iaf en dag till denna veckan men de ger sig väl. Imorgon ska jag lämna mitt cv till en restaurang här i närheten med nu vill jag ha mera jobb!!! Sen blir de ju jobb mässan på torsdag!!
Tänkte även att de får bli en långpromenad i morgon upp på berget för har inte kommit dit än haha.. Om de inte reganr då vill säga. Måste även köpa mera vindruvor då dem var så sjukt goda och billiga hihi.

Ne y vad jag fryser och är trött fast inte så där sov trött liksom utan mera trött i kroppen sen har jag ont i halsen med!!

Trevlig kväll!

Fryser och är trött

Åh varför vaknar man så tidigt när man kan sova så länge man vill?!?!?? Vakna med 08 tiden var sjukt trött men kunde inte somna om så fick lägga mig i soffan framför tvn och morna min lite hehe.
Efter att jag käkat frulle hoppa jag upp på cykeln och gjorde lite ärenden. Ute är de svin kallt speciellt när ma cyklar kommer snart börja med mössa och vanatr då lronen är illröda och iskalla när jag kommer hem. Så ända sedan jag kom hem har jag frysit tror de beror på att jag blev svett när jag cykla samtidigt som de var kallt.. Är även ganska trött så tänkte jag skulle sova en stund men de gick ju inte ska dock göra ett nytt försök strax.
Senare idag blir du ju jobb nice nice, hoppas på mera jobb i veckan skulle vara skönt att jobba lite mera.

På torsdag ska jag på jobbmässa och hoppas på att man kanske kan få nått napp där.


Åhh va jag längtar till helegn den 3-5oktober då kommer mika hit då ska vi bowla och festa, hihi.. Trevligt trevligt!

Ne nu ska jag försöka ta mig en powernapp.. :)

Jobb jobb jobb

Ja nu har jag kommit hem från jobbet eller jag har varit hemma ca 40min. har käkat lite mat och varvat ner. Hehe.
Idag var de så där lugnt på jobbet men kom lite att göra lite då och då så tiden gick allt snabbt, fast tycker ju de är så kul där nere så jag kollar inte så mycket på klockan. :) så idag blev mina jobb tider 16.30-20.30 Jeje.. Och ska även jobba i morgon samma tid så nu känns de riktigt skönt att de börjar bli lite mer och mer jobb! Jag trivs fortfarande super bra. Trodde ite dett amed att jobba eftermiddag var nått för mig men shit va gött de är att sova så länge man vill och ändå kunna göra något under dagen innan man börjar jobba. Hihi..

Nu är de iaf spikat att de blir liseberg på söndag med la familja... :P Då både mor och far kommer så de ska bli jätte kul. Vi kommer få gå in gratis en timme tidigare än ordinare tid och även få ett mycket billigare åkpass. Tack vare callo och emirs tidinings läsande. Hihi så ska bli roligt hoppas bara de är uppehåll så man slipper regnet! :P

Ne nu ska jag kolla på singelmammorna sen blir de nog sängen då jag vakna på tok förtidigt i morse! :D

XO XO

Ego


Rix morgonzoo

Oj va tidigt jag vaknade idag redan med 07.30 men jag låg kvar i sängen och slöa lite framför tvn kom då på att det var ju idag som rix morgonzoo gänget skulle börja sända i tv också så jag kolla på de. Det var väl helt okey men de är allt bäst på radion de syndes att dem inte riktig var vana vid detta med tv sändningar tyckte iaf jag.

Igår kväll fick jag reda på att syster skulle få besök av farmor och hennes sambo, då hon ska hämta dem på stationen så åker dem hit först så dem får se hur jag bor hihi, sen åker jag med dem hem till callo. Så nu på morgonen har jag dammat, dammsugit, diskat och duschat. Så nu är jag klar för besök hihi även om de bara ska kolla så är de ju alltid kul om de är städat.

Så när jag var klar med de så tänkte jag att jag skulle söka till skolan men så funkar de inte vet inte va de är för fel väldigt störande iaf.. Men men får prova senare då..

Vädret idag är ingen höjdare de regnar ju inte men är grått och trist..


I morgon blir de till att söka!

Det blev en lugn och härlig söndags eftermiddag för mig, jag var hemma med 14 tiden.Precis när ja g kom hem så ringde min kära kusin så de blev de att man fastna i mobilen i lite mer än en timme hehe. Men de var bara trevligt. Kanske får en inneboende nån vecka, de kommer bli trevligt om de blir så. Hihi..

Så resten av dagen har jag bara slappat i soffan även kollat upp vad de är jag ska söka för linjer då man får börja söka imorgon. Spännande spännande.

Gjorde även middag idag som fick bli köttfärsås och spagetti den blev sååå god! :)

Imorgon blir de nog en lugn förmiddag sen blir de jobb mellan 17-20 nice nice!

Shit va mega stor månen är nu! Försökte ta kort på den men blev inge bra. hehe..

Soliga dag och lite bilder!

Ja va härligt att de är lika underbart väder idag. Är ca 15 grader så är ju inte dirket varmt men de är härligt iaf att få se lite ljus i några dagar.

Sitter nu hos syster jag och Dennis har precis varit ute och gått i ca 40min tror Dennis också tyckte de var skönt ute då han satt helt tyst hela vägen. Vet inte riktigt när callo kommerhem men hon och dennis ska iaf på kalas med 15 tiden så. Vet inte riktigt vad jag ska göra mera idag kanske får ta mig en promenad till när jag kommit hem till mig. Får ju ta till vara på detta vädret..

Här kommer lite nya och gamla bilder är bilder från när jag, callo och dennis var i borås hos kära kusin cia som jag inte har lagt upp än hehe..



Dagen idag!


Det var en del av dagen. Nu ska vi titta på idol hehe..

Jo just de imorgon ska jag jobba från 17-20. Härligt härligt!!

Bowling

Godkväll!!

Dagen startade som ni redan vet rätt tidigt, vi kom iaf i tid till bowling men då de inte gick så bra för PinPals så var de ju inte direkt nått att titta på men va iaf en trevlig förmiddag. Väl hemma hos syster igen så gjorde jag slingor på henne men de blev inte såå lyckat så får bli en till färgning snart. haha. Jag cykla hemåt med 13 tiden, jag sprang på vägen hem in och köpte bananer och vinddruvor. Gott!
Jag hoppa in i mina mys byxor och la mig i soffan kolla på sjukhuset men sedan blev de vist en lite poernapp på ca 2h ror jag hehe men jag behövde de efter en tuffnatt haha!
När jag vakna med 17 tiden var de väldigt svårt att vakna till så jag fick ta mig en promenad i de otroligt härliga vädret riktigt höst väder idag!
hoppas på samma väder i morgon då jag ska passa dennis på förmiddagen så tänkte jag ta mig en promenad med han.

Jag glömde ju kameran hemma här i fredags så jag tog några få kort med monilen men den hade ju såklart inte så mycket batteri när jag väl skulle ta kort så blev bara några!



Dennis och hans kära mor!



Busungen



En del av bowlingen våga inte ta mera kort då de blixtra haha!



Värsta coolingen!

Ha en trevlig lördag kväll!!

Branvakt ännu..

Det blev nästan som jag hade tänkt att jag blev kvar här hos syster under natten. Då vi ändå ska iväg på bowling idag om ca en timme.. :) Jag fick ansvaret för Dennis under natten.. Va in till honom två gånger, vid 01.40 och sedan vid 05.00 då hade han även bajsatså då blev det att byta blöja i mörker hihi.. så vakna han nu med 07.10,utan feber..  Så nu ska vi snart upp och väcka syster hehe..

Men först ska nog herrn ha lite gröt!!

Föresten vilket väder vi haridag klar blå himlen skönt att slippa de gråa nån dag!!!

Barnvakt!

Japp nu sitter jag hemma hos syster. Dennis har redan somnat han är förkyld lillkillen. Så han var väldigt sliten redan 18.30 så då blev de kvällsmat, tänkte han kanske ville leka en stund efter  gröten då klockan bara var 18.45 men de ville han inte så jag hann knappt lägga han ner innan han somna, sjuklingen... Så nu sitter jag här med datan i knät och har på tvn, dock inget bra på den...
Imorgon blir de till att gå upp tidigt då jag ska med till frölunda och kolla på bowling.. Trevligt trevligt...

Gahh.. nu glömde jag kameran hemma så klart.. Men ska ta med den i morgon så jag får in lite kort här. Är så sjukt dålig på att ta med mig kameran bara..

Nu har jag inget mer att säga!!!

Lite förkyld?!

Godmorgon, oj va ovant det var att vakna med att solen lyste lite de är ju inte varje dag som man får se den nu för tiden.
 Jag tror min kära systerson har smittat mig lite grann då jag blev snorig igår innan jag la mig och nu när jag vakna känner jag mig lite förkyld men men är väl dem tiderna nu.

Gårdagen på jobbet gick jätte bra var lite segt i början men sen fick jag göra lite mat iaf. Hihi att de kan vara så kul kan inte förstå de.. Sen svara jag även i telefonen, sedan dem vanliga syslorna plocka disk, diska och stå vid kassan. Nu har även folk börjat prata med mig och de är ju trevligt för jag jobba ju förra torsdagen med och eftersom det är samma folk som trönar på torsdagar så. Det finns allt en del knäppa folk här, hihi. Så fick mig en del skatt kan jag säga.

Idag fredag ska jag ta de rätt lugn tänkte jag ska kolla på tvn nu till elva typ sen får jag gå ner och panta mina flaskor som börjar ta över mitt skåp under diskbänken hehe. Sedan senare ikväll blir det till att passa busen Dennis.

Så kommer nog bli en väldigt bra fredag tror jag.

Ska ta och lägga in lite bilder när jag är hemma hos syster sen då det går lite fortare där..

Nu blir de soffan!!

Vilket tråkigt och mörkt väder

Godmorgon!
Har nu "bott" hos syter sedan i tisdags tidigt i tisdags åkte vi och lämna in hennes bil sen gick vi till backaplan och handla lite jag handla lite smink på h&m då jag hade ett presentkort där.
Dessa dagar har varit såå mörka och tråkiga sett till vädret alltså nu känns det att de verkligen är höst, fy va tråkigt...
Annars har vi mest slappat handlat och gått lite promenader. Igår var vi även i bowlinghallen då syster skulle träna.

Idag blir de en slapp förmiddag innan jag ska iväg och jobba med 16. Ska bli mycket roligt att få jobba lite igen hihi. Torsdagar brukar de allltid var en del folk på som käkar innan deras träning så förhoppningsvis får jag en del att göra.. Det är ju alltid nice..

Så är de fredag i morgon redan jag förstår inte var dagarna tar vägen riktigt men helgen ser ut att bli lugn får ta mig i kragen och gå ut och gå eller springa någon dag detta håller inte.. Hihi. Men har jag tur kankse jag får jobba nått i helgen med.. :D

Ha en trevlig torsdag!

Såå trött!!

Oj vilken rolig dag jag har haft idag!! Var såå kul att jobba idag, lärt mig mycket och de var såå kul som sagt. Jobba från 09-16. Så va skönt att få lite timmar där.. Sen ska jag jobba torsdag med som jag vet än så länge iaf.. Låt som att jag skulle få lite mera timmar även ett fast schema så de vore ju super. Alla folk är trevöig och ja jag storm trivs helt enkelt.. :D

Så nu är jag mega trött känner mig helt "döven" i huvudet efter en dag i hallen hihi. Känns att man gjort något lixom och den känslan känns enormt bra. Så inatt kommer jag sova såå skönt. Hihi..
Blir nog sängen direkt efter ensam mamma söker skulle jag tro.

Imorgon har jag inte något direkt planerat mer än att besöka en bank, sätt ain lite pengar och fixa mitt kort. Även ta mig en ordentlig promenad kanske jag skulle ta och prova att gå på rambergsberget som min syster alltid frågar om jag gått hihi. Men detta kan så klart ändra sig dels om de spö regnar eller om de dyker upp något annat.. Senare i veckan ska jag "flytta" in hos syster från tisdag till torsdag då hennes sambo ska till norge på nått jobb grejs.. Sen ska jag ju jobba på torsdga sedan är denna veckan förbi ojoj va fort de kommer gå känner jag.

Nu ska jag ta och borsta tänderna och ta på mig pyjamasen för att gosa ner mig i soffan.

XOXO / Madde

Kalas!!

Oj va tidigt denna dagen började då jag sov hos syster i natt. Dennis fyller hela 1 år idag!! Grattis!! :)
Så han tyckte det var morgon redan vid 06.40 idag så då gick jag och callo upp fast låg och drog mig till 07. Hihi. Då var de ner och öppna lite paket sedan börja vi greja och shit va tiden gick fort men vi hann som tur är innan alla kom hihi.. :) Här kommer lite bilder från dagen de får säga allt!!



















Det var lite av mina bilder men går så sjukt segt att ladda upp bilder så får ta lite då och då. Ser ni va coolt de är med alla ballonger.. De satt jag och syster och kämpa med i förrmiddags sedan kom emir och hjälpte till med.. Hihi men kul var de.. :)

Ha en trevlig lördags kväll..

I morgon ska jag jobba 09-15

Första cykel turen i Göteborg!

Nu har jag gjort min första cykel tur här då. Hehe.
Dagen blev inte som jag trodde men de brukar den aldrig bli så att de gör mig inte så mycket. hehe..
Blev iaf så att syster ringde med 11tiden då jag precis skulle stoppa in lasangen i ugnen men icke san icke de var bara att stänga va ugnen ställa lasangen i kylen och hoppas på cykeln och trampa bort mot syster. Då Dennis åter igen skulle göra de berömda kissprovet och då det är rätt svårt att göra själv fick jag hjälpa till men de hela sluta ju i att jag satt där själv med Dennis och självklart så kissa han ju då men jag han fånga upp de haha.. Sen åkte vi en sväng till backaplan då callo skulle handla till kalaset och jag skulle på möte på ams.
Mötet gick väldigt bra fick svar på mina frågor så nu hoppas jag att jag kan få lite iaf borde ju få nått iaf.. Men de ger sig. Var klar där med 14.20 då var redan syster utanför då det börjat regna så vi åkte hem och käka och kolla på top model. Kolla gärna in syster logg så får ni se va roligt vi har med middagsbordet. :D www.callo84.blogg.se

Nu har jag varit hemma en stund vikt och lagt in alla kläder. Så nu ska jag lägga mig i soffan och kolla finalen av hells kitchen ska käka lite goda jordnötter till de som jag fick av kära syster. Gott gott!!

Hoppas ni haft en trevlig dag!

Ps hatar att cykla i motvind, jag blir hur sur som helst när jag cyklar och de är motvind haha... Ds


Till arbetsförmedlingen igen.

Godmorgon.

Igår orka jag inte skriva nått här då jag var rätt trött och sen började ju även Idol så då satt jag fast framför tvn hihi.
Iaf igår va jag med syster och dennis åkte till backaplan och hon köpte en ny vagn.. Sedan åkte vi hem till dem och jag passa på att låna deras tvättmaskin hihi. Så igår fick jag allt tvättat så de känns skönt.
Vädret var inget vidare igår så blev inte direkt någon promenad fören vi gick till bowlinghallen med 18.15 då vi hade en väldans tur att vi inte fick något regn på oss för en kvart inann vi gick ut så var de världens väder då det åska blixtra och verkligen ös regn blandat med lite hagel. Så i det vädret skulle jag inte vilja vara ute i. Men som sagt så hade vi tur och slapp något regn överhuvudtaget när vi gick.

Idag blir de nog rätt lugnt tror jag. Iaf till kl 14 då jag ska vara på ams på ett enskilt möte typ. Så jag ska cykla dit redan vid 13 tiden så jag får en tidig nummerlapp då jag inte vill sitta där hela j*vla eftermiddagen. Men är nog bäst att jag tar med mig en bok så jag har nått att göra under tiden. Jag hoppas iaf på att få lite svar på dem frågor jag har och även lite hjälp av dem. 
Efter jag varit där ska jag lämna in en ansökan på en liten restaurang här inärheten då jag inte bara vill sitta hela j*vla dagarna utan jobb pallar inte de längre.. Efter de blir de nog att jag cyklar till syster.

Ja de var väl hur min dag kommer se ut!

Hoppas på att de är uppehåll när jag ska cykla sen så jag inte kommer se ut som ett blötdjur haha..

Ha en trevlig hm ja torsdag är de ja! :)


2 septemeber!

God förrmiddag mina vänner!

Idag är de som sagt arbetsförmedlingen som står på min lista men innan jag ska dit ska jag med syster en sväng till backaplan och fixa nått med hennes vagn då kommer jag troligen att lämna in mitt cv till den affären som sökte personal om jag hinner de vill säga annars får de bli efter mitt möte men de ger sig..

Nu ska jag ta och fixa lite här hemma innan jag ska bege mig!


Hoppas ni får en trevlig dag!!

solig dag

Nu har jag varit 20 i en hel vecka hihi.
Idag starta jag min dag som alltid med top model och våra bästa år *ja jag vet jag ser på den sämsta serien av alla men kan inte hjälpa :/ * Och lite frukost.

Sen begav jag mig iväg till syster för att fortsätta slappa framför tvn, men vi gick sedan ut ocg gick till backaplan vid 14 tiden, leta efter balonger mm till Dennis kalas på lördag. Jag köpte även ett par skor igen hihi idag blev de ett par vita ballerina för hela 49kr haha. Så nu har jag även ett par sådana i min storlek och allt. Mycket nöjd.
När vi kom hem igen vid 16 tiden åkt evi till en bil verkstad med Callos bil sedan hoppa jag in och handla ite på matcenter, efter de så åkte jag hem. Så idag har de varit en bra dag med ett lagom tempo. Fats shit va fort dagarna går. Tycker inte jag gör nått annat än äter frukost och kvällsmat haha.

I morgon har jag AMS på schemat ska på ett sånt där jäkla möte som man måste gå på. Ska även ta och prata med nån där och hör mig för om lite grejer som måste fixas, sedan ska jag till backaplan igen för att lämna ett cv då dem söker personal i en affär. :) Sen måste jag ju även till H&M för att se om de finns nått roligt nu när jag har presentkort och allt.
Ja så ser min dag ut i morgon ska vara på arbetsförmedlingen vid 13 så är väl inte hemma igen fören en bit in på eftermiddagen skulle jag tro.

Åh de som varit såå fint väder hela dagen eller hela helgen men nu har de mulnat på som bara den helt kolsvart ute typ. Fast de är mysigt på nått sätt, då kan man börja tända lamporna i fönstren och även snart lite levande ljus. Hösten är allt väldigt mysig på sitt sätt bara de inte regnar och så hela tiden. Hihi.

Nu ska jag lägga mig i soffan och se om de är nått bra på tvn..

Hoppas ni haft en trevlig 1 september!!

RSS 2.0