Klar med alla julklappar!

Så skönt att vara klar med alla julklapparna! Jag och syster var i väg hela lördan och shoppa, så då hitta jag de sista jag skulla ha. Fast troligen lär jag springa på något mer bra som jag bara kommer vara tvungen att köpa haha..

Jag har noll blogg lust därför de är så tyst här. Är även ute på vfu nu tre dagar kvar. Jag är helt slut i både kropp och själ när jag kommer hem. Är inte van att gå upp tidigt och vara i gång så länge på dagarna. Men de är kul och jag lär mig något nytt varje dag!

När jag slutar på fredag ska jag åka hemhem, dock inte för att ha en lugn och skön helg. Nejnej här ska jobbas haha.. 7.30-16.30 lördag söndag är de som gäller! Skoj!

Ne nu ska jag fortsätta mysa under filten till levande ljus och kaffekoppen i handen. Kaffe med kanel!! Mumms! Ute spöregnar de och är så grått så grått!!

helgen!

Måste bara börja med å säga att fy f**n vilken träningsvärk jag har haft och har!! Igår var de inte ens skoj så ont gjorde de! Men men bara att träna vidare! haha

Har varit i långed under helgen. I fredags va de rätt lugnt tog en promenad med emma. Resten av kvällen slappa vi hela familjen i soffan!

Igår var de dlik träffen och Dennis var med och spelade! Sen hejade vi såklart på Emma under hennes matcher inna vi gick hem. Jag var så trött hela dagen och sedan med den värsta träningsvärken någonsin så de blev en lugn kväll hemma igen. Vi spelade alfapet och käka gott! Jag och syster avslutade dagen med att se den sista harry potter filmen så nu har jag äntligen sett den.

Idag har vi inte gjort så mycket jag pappa och syster åkte en sväng till bengtsfors för att kolla in bron sen köpte vi med pizza hem. Vi rullade mot gbg vid 14 tiden. Så varit hemma en stund nu. Känns lite märkligt att inte ha en massa böcker att läsa, då jag imorgon börjar en 2veckors lång vfu! De ska bli intressant att se hur denna vfu period blir!

Lite bilder från helgen;





haha..



Helt galet!!

ojoj vilket pass jag och syster var på idag. powerpace heter de. och de är precis så jag klarar att skriva nu hela kroppen är helt totalt slut körd haha.. men skoj va de! ;)


Examensarbetet!

Idag träffadde jag Matilda i skolan där vi skrev ner lite ang examensarbete. Så rega vi oss så vi får skriva ihop och så.. Ja de är som sagt nära nu.. Kan inte säga de för få gånger för detta är stort riktigt STORT!!! Ja de går inte riktigt att fatta.. Haha.. ;) Men tror detta kommer blli riktigt bra och att vi två kommer kunna komma bra överäns och få fram ett bra sista arbete!

Nu börjar de bli kallt ute..

Se där ja nu har halva denna veckan också paserat. Idag har jag fått en hel del gjort, varit och letat efter min praktikplats som jag ska vara på i två veckor från och med måndag. Sen åkte jag förbi syster en sväng. Sen har jag läst och läst idag igen, är sjukt nöjd över att kunna läsa utan huvudvärk, skönt!
Jag tog mig ut på en mycket skön löptur det har varit underbart väder dock rejält kallt och lite halkigt. Men de blev en tur på 30min körde fyra gånger upp och ner för ramberget. Kan ju inte klaga på utsikten på denna löptur iaf. När jag kom hem fick de bli 20min zumba också. Så nu är jag rätt mör i kroppen och sjukt trött!! Vet inte va de är men jag har kommit in i någon trötthetsperiod nu, sover till minst 10 på morgonen äve om jag lägger mig vid 22-23. Haha. Men ni vet jag älskar ju att sova haha..!

Ja jag svamlar bara som vanligt.. haha..

De går fort nu..

Gaah det är galet va fort tiden går.. Om ca 6½månad är jag färdig med utbildningen. De börjar verkligen kännas nu.. Och jag har absolut ingen anning om vart jag ska ta vägen!?! Var vill jag bo?! Var ute och kolla på arbetsförmedlingens hemsida förut och bara kolla runt hur de ser ut med jobb, och oj va mycket de finns i typ hela svergie de gör de ju inte lättare för mig att veta var jag ska ta vägen!!? Men förhoppningsvis kan jag väl komma fram till något när jag ska börja söka jobb på allvar! gaah!!

Måndag och en ny vecka!

Idag är en grå och trist dag... Men jag har iaf varit ute och sprungit i 20min och efter de blev de 20min zumba. Gött gött!

Har även läst en del inför seminariet på fredag..
Annars har de inte hänt så mycket..

Har iaf en rolig helg att se framemot! :D


Allt som hänt den senaste veckan!

Nu ska jag bjuda på lite bilder från min vecka.

Jag mamma och pappa åkte ut till stenebygrytan och käka så jäkla god mat!! Pappa käka älgbiffar, jag och mamma hängmörad rostbiff. Mumms va gott de va!

 Bästa mor å far!




Gött!!

Jag var i måndags och lämnade blod duktig som jag är.


Sen myste jag och Hd massor! Den katten alltså, han får mitt hjärta att smälta haha.. Vi tog oss en powernap i soffan!



Sen va jag i bengtsfors och kolla in när Hisab nissarna jobbade haha..


Samma dag var jag och hälsade på Cia. Vi hade de så trevligt så. Pratade en massor var ute på en långpromenad med Silas. Sen käkade vi gorumet mat haha.. Ja vi hade de allmänt trevligt som vanligt när man är med Cia.

Det blev även en hel del promenade hemhemma i långed med Emma! Det har jag saknat massor! Är så gött att vara ute och gå och sen då gå med emma ocg tjata samtidigt ja de väcker bland annat en massa minnen!



Det börjar bli kallt ute nu dock, så de va tur jag hade vinterjackan med mig.


Detta var en del av de jag gjorde under min vecka hemhemma i långed! Det är så skönt att komma hemhem ibland bara glömma allt annat som händer i ens liv. Bara göra de man känner för. Det behövs ibland om man säger så! Komma bort från cellen bland annat haha..

Sen jag kom hem igen till gbg så var de skola på  fredag och fick äntligen hem mina glasögon. Och vet ni vad!!! Min huvudvärk är borta! Så otroligt skönt nu är jag snart mig själv igen! Det är dags att komma igång med träning och allt de där osm jag inte orkat under veckorna med huvudvärk! Dock tar de väl en stund innan jag vänjer mig vid brillorna. När jag går ut känns de som alla kollar på mig och tänker men guud hon har nog precis fått glasögon. Haha. Fast hur fasiken ska dem veta de. haha. Så här jäkla snygg är jag i ett av paren iaf. Haha.


Men visst är jag snygg, haha..

Igår eftermiddag/kväll passade jag A igen. Var nästan ett årsedan sist. Men de gick jättebra. A har blivit så stor och duktig. Fick jätte många fina teckningar av A hihi. Sedan käka vi mat och etfer de blev de lite lördags mys i form av lejonkungen och en skål med godis!


Det va min vecka de!!

Nu ska jag ut på en powerwalk!!

// Love Madde!



gaaah

nu är jag hemma i gbg igen.. Har haft de underbart hemhemma i långed!! Kommer bilder från lite av de jag gjort men de orkar jag inte nu.. För jag pallar inte av att läsa eller sitta med datorn nu för huvudvärken kommer direkt!! Suck. Är en vecka kvar tills glasögonen kommer. gaah. Har en hel del att läsa till skolan så de är lite jobbigt nu. För att läsa med denna huvudvärk är ingen hit!!

dagens goda...

Sitter i soffan under en filt och dricker kaffe! Mamma gick precis till jobbet så nu är de bara jag och hd hemma några timmar! Jag gick upp tidigt idag för att åka till bäckefors för att vara en mycket god och duktig människa! Haha. jag har varit och lämnat blod, hade grymt blodvärde som vanligt. haha.

Imorgon ska jag springa med en kändis!

Japp imorgon kväll ska jag springa med denna "kändis" här i långed.. haha..


I långed!

Guud de är så jäkla varmt hör på mitt rum så kan ju inte sova. Vänder å vrir hela tiden. Hd kunde inte heller somna och hoppa upp å ner från sängen. Tillslut fick han nog och ville ut, nu har jag öppnat fönstret så hoppas kunna somna nu när de börjar kyla ner! Förut idag "igår" var jag och päronen ut till kyrkogården och tände ljus. Jag vid minneslunden och mamma vid graven. Väcker alltid massa minnen och känslor när jag tänder ett ljus där för älskade farfar! Även fast de är ett par årsedan nu så gör de fortfarande ont och tårarna börjar lätt att trilla. <3

Hmm, problemet löst. :/ :)

Jaha nu har jag löst problemet med huvudvärken. Det är mina kära ögon som inte mår så bra haha.. Så har nästan nyss kommit hem från optikern nu.. Så om ca 2 veckor är mina glasögon klara. haha.. känns helt skumt. Men jag behöver bara använda dem när jag läser men kommer säkert bli så att dem sitter på typ jämnt för orka ta av och på dem hela tiden.. Jaja jag lär väl vänja mig.. Jag är ju inte ensam i familjen om att ha de iaf.. Tss.. Jeje nu ska jag börjar packa inför långeds turen!!


GILLAR INTE RIHANNA SPECIELT MYCKET JUST NU!!

JA FY F**N!! VI SATT I GLOBEN OCH VÄNTA Å VÄNTA Å VÄNTA. SATT FRÅN 19-20.20 INNAN DE KOM UPP NÅN NISSE PÅ SECENEN OCH SA ATT TYVÄRR RIHANNA KAN INTE UPPTRÄDA IKVÄLL. BLA BLA BLA.. FATTA VÅR OCH ALLA ANDRA TUSENS BESVIKELSE!!! SUCK!!
VI ÅKTE ALLTSÅ TILL STOCKHOLM BETALDE DYRA BILJETTER OCH BODDE PÅ HOTELL. BARA FÖR ATT SE DENNA MÄNNIKSA! SUCK! MEN VI FÖRSÖKTE FÅ UPP HUMÖRET. SÅ VI GICK PÅ BIO. KOLLADE PÅ TOWER HEIST. DEN VAR FAKTISKT BRA OCH ROLIG.

NE NU KAN JAG INTE MED ATT SKRIVA MER OM DETTA RÄTT BESVIKEN ÄNNU!!

Igår "tisdag" var en dag fylld av kids!!

Igår passa jag Dennis och Ida för sista gången. Eller ne de var de ju såklart inte men sista på ett tag. Haha.. Blev väckt 7.04 av båda kidsen. Så var bara att gå ner och starta dagen. Det var en hel del pepparkaksdeg kvar från kvällen så jag och dennis passa på att baka ut den när Ida sov. :) Liite tidigt kanske men va tusan. ;)



Visst ser dem goda ut, de var dem! haha



När jag hade passat klart D & I så åkte jag hem och tog en powernap innan de var dags för att åka in till stan för att passa M!

Vi hade jätteskoj M var på utmärkt humör så vi skratta så mycket så vi nästan grät haha. Vi var ute en sväng men de börjar ju bi mörkt rätt fort nu för tiden men vi gick till lekplatsen som har belysning!



:)

RSS 2.0