Världens bästa moster!

Japp de är vad jag ska försöka vara nu i några dagar. Då syster och E åkte till huvudstaden idag och kommer hem på söndag.. Så kommer bli en helg i fullfart om jag känner dessa kids rätt hehe.. Som tur är kommer Mika hit imorgon och stannar till söndag så jag får lite hjälp och om inte annat en vuxen att prata med haha..
Nu är de lugnt och fridfullt här i husten så jag ska ta mig en dusch sedan parkera mig i soffan..


Hemska eftermiddag/kväll.

Fy vilken hemsk eftermiddag tidig kväll jag haft idag! Kan eller vill inte gå in på detaljer mer än att jag är sjukt glad att inte "om" finns! Just nu känns de bara som en hemsk mardröm som jag upplevt. Hoppas att aldrig mer uppleva detta. Nu får jag iaf hitta en ny runda att springa! Vänt på dygnet har jag gjort också. hehe undra vem fel de är?! ;)

En helt underbar helg!

Vilken kanon helg jag haft, med underbart väder och mysigt sällskap. Ja då kan de ju inte bli bättre än en bra helg. Igår var de full fart från morgon till sen natt/tidig morgon. Minigolf, uteservering, solning, bowling, pub och nattbio. Ja de gick verkligen i ett. Men i det sällskapet så njöt jag mest hihi. Var första gången jag var på nattbio och de var mysigt. Vart lite trött i mitten på filmen men jag frös så jäkla mycket så jag kunde iaf inte somna. haha tur var la de kanske. :) Bion börja 23.59 vi var la hemma vid 02.50 typ hehe. Fick bli att åka taxi hem för att jag frös så, det blev jäka kallt på natten alltså hehe så jag rekomenderar inte att gå på bio på natten i linne och shorts hehe..

Idag blev de en tur till backaplan..

Kan inte annat än att sumera helgen med ett ord. TOPPEN!

Nu ska jag kolla på mästarnas mästare!

<3

In love....

Åh jag är helt kär i Rasmus Seebach nya album! Hans förra album har jag lyssnat sönder men även de är grymt! Så nu är lurarna i örat hela tiden och Seebach går varm på spotify! Idag kommer joggingturen gå lätt. haha

Lite bilder!!



Håret växer som bara den!! Helt galet att de växer så fort.. :) Men nu har jag bestämmt mig för att spara ute det en hel del iaf.



Matchning på högnivå, kan ju inte se allt för konstig ut på joggingturen hehe..



Jag och Ida i lördags! <3

Hemska natt!!

Idag känner jag mig mega bakfull... Bara för att natten var hemsk. Vakna i ren panik vid 01.30 av en hemsk dröm.. Sen gick de inte att somna om, det var helt omöjligt. Så jag fick lägga mig och läsa kollade på klockan sista gången lite efter 04.00.. Så jag var iinte piggast i svergie när klockan ringde innan 10 om jag säger så..

Men de var bara att gå upp och in till skolan för ett sista möte med handledarn. Det gick kanon han anser att vi är redo och klara för opponering. Gött!!

Så när jag kom hem la jag mig direkt i sängen somna vid 12 och vakna först vid 16.10 hehe.. Så nu är jag så där lagom snurrig och borta i huvudet. Men de gör inget fär ute är de kasst väder jag har en vilo dag från träningen och jag har inga akuta grejer att göra.

Jag hoppas verkligen jag slipper drömma denna dröm igen!!

Helgen så här långt..

Ja detta skulle ju bli en slappar helg i soffan. Det har ju gått så dädär. haha . Igår åkte jag, syster och kidsen till kungsmässan. Vi shoppade lite, igen! Hehe. Var hemma vid 15 tiden då begav jag mig ut på en löptur. Blev 4km och jag kännde inget i ljumskarna! Har kommit på att trappor är perfekt uppvärmning för mina ljumskar. Så det blev fyra gånger upp å ner för berget. Idag åkte jag ut till syster vid 11 tiden. Slängde ihop lite lunch. Hasselbacks potatis och fläskfile gryta! Gött va de! Sen parkera vi oss i soffan för att kolla på gbg varvet på tvn. Perfekt va de hehe. Kom hem och vände i dörrn typ för då åkte jag in till stan för att möta upp Anna. Vi käka mat på böfhouse, gött! Så körde ut henne till Kungälv sen. När jag återigen kom hem så bytte jag bara om till löparkläder och gav mig ut på en härlig kvällstur. Underbart väder och inga käningar i ljumskarna!!! Nu ligger jag i soffan och är pigg första gången på länge! Imorgon blir de troligen in till stan för att kolla på när Dennis ska springa. Och sedan till Elisanet på söndags fika! Japp så var det med denna slappar helg. Tss..

Hatar att köpa skor!!

Åhh jag hatar verkligen att behöva köpa nya skor. Då jag har stora fötter och alla "tjej" skor inte görs i min storlek så blir en rätt så less på att springa i alla affärer och se alla fina skor jag vill ha men inte kan ha.. :( Efter att ha besökt typ alla skoaffärer i stan eller iaf många av dem haha, så strunta jag i det och fick se på när Matilda köpte ett par as snygga skor!! Suck, haha..

När jag kom hem åkte jag iväg till en affär där jag köpt skor förut och ja som vanligt alla fina "tjej" skor fanns inte i min storlek men tjejen i affären såg att jag nu har ett par björn borg skor så då visa hon mig ett par svarta björn borg och ja dem var och är snyggas å då fick jag slå till på dem. Jag gillar ju skorna jag har nu så att köpa samma märke igen var ju bara bra! Då jag vet va jag får! Jag piffade upp dem med oranga skosnören hehe..

Det är mycke nu..

Nu har jag en hel del planerat och de känns bra. Mycket bra faktiskt. Tycker om att ha en fullsmetad kalender.
Vi håller fortfarande på med vår kära c-uppsats, vi fick bra respons av vår handledare igår så de kändes gött.  Så nu siktar vi på att bli klara i morgon!

Nu till helgen har jag inget planerat och de känns bra då ska jag bara vila upp mig. Ligga i soffan och läsa VANLIGA böcker haha. Samt träna en del, det är iaf tanken. Sen får vi se hur de går..

Nästa helg åker jag upp till Mika i Karlstad tor-sön. Det ska bli skoj, hoppas på bra väder också så ska vi hitta på en massa skoj.

Helgen efter de kommer J hit till mig. :)

Sen är skolan slut gaaah har fortfarande inte fattat de. Idag hämta jag och Matilda papperet vi ska fylla i för att ansöka om vår examen. Haha helt jäkla galet!!

Så första helgen i juni ska jag passa D och I, då kommer även Mika hit kanske Emma också. Då bor vi ute i huset och då kommer Elisabeth också att komma en av kvällarna så ska vi grilla å fira att jag tagit examen haha..

Jag ska även in och jobba på mitt jobb på förskolan den 4 juni då kör jag på ett 10h pass när jag ändå är där haha. Ska bli kul att få komma dit igen och få vara där en hel dag samt att vara med på mitt första apt-möte som anställd.

Ja och sen är de inte långt kvar till en underbar vecka i Bulgarien med mamma!!
Sen är min semester slut haha. Då är de jobb i ed som gäller fram till 3augusti så då får jag tre dagar ledigt innan jag börjar på mitt jobb på förskolan.

Haha dessa månader kommer bara flyga förbi och snart är de jul igen. Tss..

Har inte planerat så mycket i sommar dock. Mer än en helg i västervik. Men det lär bli en del sponatana grejer då jag bara jobbar två helger på hela sommarn. Lite skillnad mot förra året då jag jobba varje helg hela sommarn.

Så nu vet ni hur mitt liv ser ut just nu.


Bra dagar!

Tjopp. Nu va de längesedan jag skrev.. Jag har haft fullt upp så..
Nu är de iaf helg igen galet de här inte ens en månad kvar på universitetet.. Gaah..

Nu sitter jag i soffan efter att ha varit iväg på lite äventyr torsdag till idag. Thii.. Det har varit mycket mysiga och roliga dagar! :) Om inte annat så har jag varit en stad jag aldrig varit i förut, linköping. Ja där var de trevligt haha..

Imorgon väntar en dag på Liseberg med syster och familj. Trevligt trevligt! Ska få med syster upp i atmos fear haha..

:D

RSS 2.0