Sliten

Nu sover Dennis för natten efter en rolig dag, hehe. Han har varit så snäll hela dagen och busat. Hans nya favvo grej är iaf att pussas och då speciellt på fötterna de är roligt de.haha

HAr iaf varit en mycket slapp dag skönt!! Sov en liten stund vid tre tiden nu är jag jätte trött igen men får allt hålla mig vaken ett tag till iaf haha..
Vi är alla lika dåliga här jag, callo, dennis och emir hihi de är lite sjukt. Haha..

Imorgon bär de av till långed igen då, vi åker när dennis har käka sin frulle.. Ska bli skönt att komma tillmor och far igen även om de bara denna gång blir en natt så är de ändå skönt!!

Nu ska jag gå ner och se om de är nått bra på tvn. ha en trevlig kväll!!

Skriver nog inget fören söndag kväll!!

Nu gick de inte längre

Ne nu gick de inte längre, jag blir ju bara värre och värre för varje dag så idag blev de till att sjukskriva sig, jag har vaknat varannan timme hela natten, kan knappt prata, jag hostar och näsan rinner och jag har feber så idag blev de  till att vara hemma. Så hoppas jag att jag är helt frisk på måndag dels för att jag skakunna träna jag vill träna nu nunu.. Menmen..

Idag fyller även min kära pappa år! Inte långt kvar tills han blir gubbe nu haha! Skoja bara!!

Jo jag glömde en sak de kliar i ögonen hela tiden med!! Blä!!!

hos syster

Ja de blir till at sova hossyster i två nätter nu, inatt var inte planerad me  emir jobbar sent sent och eftersom inte min kära syster tycker om att vara själv så sover jag här snäll som jag är... Oxh imorgon kväll är de passning av dennis på schemat, eftersom vi ska hem hem på  lördag blir de lättast att sova här.. men nu ska jag sova..   återkommer i morgon

Inte bättre än...

Ne inte känner jag av att jag blir något friskare. Suck.. Men nu är de ju bara två dagar kvar  att jobba sen blir de en härlig helg att se framemot. Det blir återigen ett Långedsbesök då pappa fyller år på frddag, fast vi åker på lördag och om vu får för mamma och pappa så sover vi även över tills söndag hihi.. Det är ju klart att vi får lixom haha!!

Sen på söndag kommer ju även cia hit, de ska bli super nice de. Hihi, se om vi fortfaramde är lika cp när vi hänger ihop ett tag haha.. Va ju ett tag sedan jag var med bara cia så ska bli nice. Hihi.. Ska även göra en del förändringar tror jag iaf, haha inte bestämmt mig än men hon ska iaf färga om mitt hår!! :)

Ne nu måste jag snyta mig ich torka håret efetr en härlig dusch..

Efter jobbet ska jag hem till syster idag vi ska en liten sväng till backaplan!!

Ha en bra dag

ingen bra rubrik

Så där ja då var de bara två dagar kvar att jobba denna veckan då..
Gick allt bra på jobbet idag fast tar de väldigt lugt, men gör ju de som ska göras iaf.

Sitter nu här och funderar på om jag ska orka mig till bowlingen senare och kolla läget lite, men just nu känns de inte som jag orkar de. Är nog bäst att stanna hemma och vila mig. Blev ju inte så jätte mycket sömn inatt så. Sen så har ju näsan börjat rinna mera också så kul så kul. Hehe!!

Ne ska lagga mig under filten nu!!

Ha en mysig kväll!!

Tvtablån för idag. Sjukhuset, Room service och greys anatomy

Inte bra..

Vilken jäkla idiot till granne jag har, hon hade nämligen fest igår igen!! Dock var volymen något lägre men de hördes ju tydligt iaf. Igår också av alla dagarna när jag mådde/mår som jag gör. Så fick bli att sova i soffan från 23-05.30 då ryggstödet ljudisolerar lite. Jag vakna typ varje halv timme och festen var slut 03.00. Jätte skoj! Så vid 05.30 gick ja upp och la mig i sängen med världens värk i nacken OCKSÅ!

Men men hon hade ju iaf sängt volymen något så får väl vara lite glad iaf..

Idag mår jag inte alls bra, ont i huvudet, halsen och magen. Näsan rinner och jag kan garantera att jag har feber idag med. Men de är bara att kämpa på, får iaf gå till jobbet och se om jag klarar av de. Det är ju bara 3dagar kvar innnan helg så.

Va tycker ni om min nya blogg!!? :)

yoghurt och vindruvor

Mm hur kan de vara så gott med vindruvor och vanlig vanilj yoghurt, godare än glassen jag köpte till och med.. :)
Men sedan så är ju vindruvorna så sjukt goda på matcenter med och billiga.. Hihi..
Åh nu har jag feber de är jag helt säker på pannan är jätte varm och jag fryser, svettas, fryser, svettas osv..




Ny design

Har ni  sett vilken snygg blogg jag fått!! Allt tack vare http://dessiiy.blogg.se

Tack så jätte mycket!! :)

Mycket ljus

Hm.. Inte blir jag nått bättre av att jag sitter här och gör allt för att kurera mig.. :( Nu har även näsan öppnat sig så nu rinner de för fulla muggar jätte skoj!
Så blir nog ingen mera träning denna veckan. .:( Jag vill vill vill träna ju!! Snyft!!

Kolla igenom mina bilder förut och hitta en bild på mig när mika var här så här snygg var jag då, tog kortet bara för att få se hur kläderna såg ut på. :)



kolla inte in mitt ansikte haha, var ju inte färdig sminkad lr liknande än haha. jag digga dessa kläder mycket.. :) Så blir nog att dem åker på när de blir fest någon gång framöver.. :)

Mys tisdag

Det är precis vad min tisdags eftermiddag och kväll ska bestå av. Jag har nu köpt hem lite glass, vindruvor och en tidning så nu ska jag kurera mig så mycket de bara går. Sen när de börjar skymma ska jag även tända alla mina levande ljus som jag har här hemma. Mysigt va!? :)

Gick bra på jobbet idag fast att jag inte är helt hundra ch de känns så har tagit de hyffsat lugnt idag, har även fått mera jobb tider nu så nu kommer jag jobba varannan fredag till 19.00. Härligt med lite extra timmar. :)

Har äevn inhandlat en hel del idag, fast bara tråk saker egentligen men behövliga, gick till apoteket innan jobbet och hämta ut salva till fingrarna och köpte strepsil halstabletter i förhoppning att halsen ska bli bättre. Nu på hem vägen blev de två askar vindruvor, aftonbladet, bananer och glass!! :)

Ja de var väl allt för mig nu!

Dagens tv tablå. postkodmiljonären, äntligen hemma och Desperate housewives.


Gahhh

Ne fy va dåligt jag mår idag, kan knappt svälja då de gör så ont sen har även näsan börjat rinna nu jätte kul. Och huvudet ja de vill jag liva att jag har ett iaf för  de värker i de. :)
Natten har varit rätt jobbigt vakna av att jag inte kunde svälja de var som jag hade en hel fotboll i halsen. Nu när jag vrider på huvudet så gör de ont i halsen... Så idag får jag gå lite tidigare till jobbet för att köpa strepsil innan jobbet, för dem köper man på apoteket väl!? :)

Så de blir att boka av träningspasset  idag, fast jag inte vill!!!! Men vet att de inte är bra att träna när man är sjuk..


Hoppas ni får en bra dag!

Mörkt

Jo jag är nog på väg att bli sjuk men har jag tur kanske de stannar här, har haft lite huvudvärk hela dagen men de är halsen som är värst gör mega ont när jag sväljer inte alls kul, så i morgon får de bli att köpa halstabletter.

Har varit hemma en liten stund nu, jag och syster åkte ju till ikea men de va inte så mycket att ha, då dem håller på att bygga om på bäckebol, men lite smått och gott hitta jag allt. Hihi..

Det är sjukt va mörkt de är ute redan trodde ju klockan var typ 23 eller liknande så var den bara 18. Fy inte alls kul att de ska bli så mörkt fort, inte alls kul. Sen har jag några här i mitt hus som är lite väl tidiga dem har redan tagit fram adventsljusstakarna haha. De är väl att ta i lite! De tänker då inte jag plocka fram fören 1advent.

Har nu lite planer till helgen iaf, men inget helt bestämmt än, men vore väldigt trevligt om båda sakerna blir av. :)
Blir ju iaf till att passa Dennis på fredag.

Nu ska jag bara slöa framför tvn är en hel del bra idag, färjan, matakuten och de bästa PRISON BREAK!! I LOVE!! haha!! Så blir sent i säng idag 23.00 de är sent för att vara mig, nu för tiden iaf. De är konstigt de när man gick i skolan kunde man vara vaken jätte länge även om man skulle upp tidigt men nu när jag inte behöver gå upp fören 09.45 så lägger jag mig nästan alltid vid 22 tiden. hehe. Men de blir väl så när man blir äldre tss!!

Ha en bra kväll!!

Sjuk?!?

Åhh neej, jag börjar väl inte bli sjuk?! Vaknade med en härlig huvudvärk och mega ont i halsen. Suck suck, kan de vara så att min kära mamma smittat mig. Men neej vill inte bli sjuk! Men shit va ont i halsen jag har! Suck....

Idag efter jobbet ska jag och syster ta en tripp till ikea. :D

Dags för frulle!

Vi vann Vi vann

Jaa så gött, de gröna laget vann igår i laserdom!!! Vi var ju klart bäst haha!! Va iaf skit kul att spela och jag var näst bäst i vårat lag och kom på placering 4 av 16. Hihi Så jag är mycket nöjd.. Hihi..

Lite mera om gårdagen vi steg upp runt 8 tiden, strax efter 9 åkte jag mamma och dennis till willys och jag stor handla, iaf för att var mig var de att stor handla mamma bara skratta åt mig då de knappt täckte botten på kundvagnen haha. Men jag har mat så de räcker länge åt lilla mig hihi.. Sen åkte vi till backaplan jag köpte mig en ny mobil och ett nytt linne, mamma köpte tre tröjor till sig. Sen åkte vi till sibylla och käka lunch hihi. Efter de åkte vi hem till callo, kolla på tvn, tjata, mamma laga köttfärs paj till callo och emir. Sedan kom glenn och festen var igång haha. Jag var dock nykter tog inte en droppe då jag inte alls kände för de. Glenn och emir åkte in före oss då vi skulle åka med andreas. Mamma och dennis gick hem hit till mig med 17 tiden. 19.00 började vi spela i 40min de gick sjukt fort och vi blev sjukt svettiga men fy f*n va skoj de är att spela de. Haha. Sedan åkte vi till en bowlinghall i majorna och käka middag, de var jätte gott men jag blev långt ifrån mätt för 200kr. Men men de va ju trevligt iaf. Jag åkte hem redan vid 21.30 tiden då jag fick skjus av andreas som skulle upp och jobba idag så jag slapp åka buss eller spårvang så de va ju snällt.

När jag kom hem låg mamma och kolla på svensson svensson och dennis hade somnat brevid henne hihi.. Jag la mig med en gång kolla lite på brottskod sen somna jag. Och tur var väl de att man somna rätt tidigt då dennis tyckte de var morgon 06.00 jätte skoj..
Mamma och Dennis har nu gått hem till Dennis, mamma ska hämta sin bil för att sedan komma hit och hämta sina grejor innan hon åker hem mot långed!!

Jag sitter fortfarande i pyjamasen och är rätt trött, haha. Men jag ska inte sova något blir till att lägga sig direkt efter ensam mamma söker ikväll!

Träning idag med 14.40 ska bli härligt med lite vattengympa i 38gradigt vatten när de är sådan här skit väder ut!! Blääää...

Imorgon går vi in i en ny vecka helt sjukt detta. Om en vecka kommer cia hit för att bli  min sambo i några veckor trevligt trevligt. Hihi!!

Vi vann!!!! :)

Nu tar jag helg!

Så där då har jag jobbat min första eftermiddag/kväll på whoopsi.  De var jätte skoj, känner nu att jag vart väldigt trött efter en 8½h dag. Hihi.. Så nu sitter jag hemma hos syster, jag och mamma sitter i soffan och ska se på idol, dennis sover, callo och emir är uppe och kolla på las vegas lr va de nu heter.. :)
Imorgon ska jag mamma och dennis stor handla mat. Har skrivit värsta listan, hihi men nu är ju frysen tom också, men efter jag handlat detta tror jag inte jag behöver handla mat fören typ  slutet på december haha!!

Nu ska jag ta mig en cider!!

Go kväll!!

Torsdag

Ojoj redan fredag i morgon..
Har nästan precis kommit hem från syster, mamma körde hem mig så tod vi svängen om donlen så jag fick mig lite mat haha.. För syster, mamma och emir käka sushi och thai mat och de äringet jag diggar så mycket plus att jag inte var så hungrig när dem åt, så jag synda lite idag dock. Haha..

Nu sitter jag här med datan i knät och kollar på 2½ män, haha de är ju för roligt.. :) Sedan blir de sjukhuset, s.o.s gute sedan avslutas kvällen med lyxfällan.  Haha..

Imorgon blir de en längre dag på jobbet ska jobba från 10.30-19.00 ska bli intressant och se hur de är att jobba på kvällen på whoopis. Sen eftre jobbet så åker jag hem till syster, så sover jag där :) Dels för att jag är rädd att grannen har fest och sen för att vi ska se på idol och så.  Hihi!!

Godmorgon!

Åhh så skönt de var att sova en timme längre.. :) Jag har nu redan hunnit med att duscha och käka frulle! Blir så himla mycket piggare när solen lysser de blir ju iaf lite ljusare.
Idag efter jobbet ska jag hem till syster då mamma kommer till stan, hon stannar över helgen då hon ska passa dennis i morgon och lördga kväll..

Blir ingen träning fören söndag nu, känner att jag får ta de lite lugnt om jag ska orka med laserdomen på lördag för är ju inte så roligt att springa runt där med världens träningsverk.. :) Så blir lite vila denna veckan..

Måste nog gå till apoteket snart med då mina fingrar börjar se ut som i karlskrona, suck. Så nu har jag kommit fram till att de måste vara de rostfria och alla mynt som jag tar i varje dag, för nu när jag jobbar så är jag knappt i något vatten alls.. Så får gå och hämta ut min slava igen då den sndra är slut.. Suck Suck!!

Nu ska jag borsta håret och gaddarna!!


Jaha nu skrev syster till mig att Dennis såklart sov till kvart i nio nu på morgonen bara för att inte jag sov där! Mycket märkligt! Haha!!

Ingen bra start på denna eftermiddag

Träningen igår gick jätte bra har en härlig träningsverk i hela magen gott gott. :)
Sov hos syster inatt med men nu inatt blir de allt till att sova hemma, nu när jag blivit så van att jag får sova läänge på morgonen så har de varit rätt jobbigt att gå upp redan 08.00 när dennis tycker de är morgon så har varit rätt trött varje dag nu men vad gör man inte för sin opererade syster hihi.. Vet ju att hon hade gjort samma sak om de varit tvärtom så. :)

Jo de har inte varit någon bra start på  denna eftermiddagen började med att syster ringde och jag hörde inte ett smack... Så ringde hon igen och igen men hörde inte nått någon av gångerna så då konstatera jag att min kära systerson har gjort nått kul med min mobil och dess högtalare. Så de fick bli att starta motorolan när jag kom hem så nu ligger den på laddning, får bli till att använda den framöver tills jag känner för att köpa en ny, tänkte kolla runt lite på nätet och se om jag hittar någon rolig hihi..
Sen så hade jag bestämmt att jag skulle städa här hemma då de var på tok för länge sedan sist, så startar då min stationära dator för att lyssna på lite musik, men då funkar inte den jävla data musen bytte batteri och allt den är helt död.. Så då blev jag såå sur och fick städa utan musik då.. Gahhh så får bli att köpa en ny mus också suck suck.. Har ju inte använt den datorn på väldigt länge men inte trodde jag att musen skulle gå sönder för de!! AHHHHH

Så nu ska jag tillbringa resten av denna dag i soffan framfrö tvn och ha datan i knät för nu är jag lite putt. :)


Ett lite bättre inlägg nu kanske..

Ja hejsan! Nu ska vi se om jag kan få ihop ett ordentlig inlägg. Dennis vill nämligen slö på hela datorn i morse hemma hos syster hehe.
Men nu är jag iaf hemma hos mig, är rätt sliten idag då det var mycket folk på jobbet men vi var bara tre i servicen så blev en rätt tuff dag men rolig då de fanns nått att göra hela tiden!

Nu slappar jag bara i soffan innan de är dafs att gå till träningen som idag består av 25min core! Härligt för magen och ryggen de. hihi...

Ikväll är de ju även en riktig tvkväll med s.o.s familj och dhw :) Nice nice. hihi..
 
Det är redan tisdag de är inte klokt va fort veckorna och dagarna går, ute blir de bara mörkare och mörkare och här i staden blåser de så de är hur jobbigt som helst att ta sig fram. På lördag natt blir de till att ställa om klockan också så då kommer de ju bli ännu mörkare. Men men bara att vänta på snön om de nu kommer någon detta år.
 
Jo jag låna en bok av syster som verkar riktigt bra den heter LIVETS AVIGA OCH  RÄTA
Så nu har jag äntligen kommit in i läsandet igen och de är skönt tycker jag. haha


Inte hunnit med!!


kjmjGbodmorgon! Nu har jag inte hunnit med att blogga då uyvxctj                         h                                                                   .
*¨-.
'.
'-.'ö-.''''''mjhnj'
 kj '
ukjm
N*nkjghffmkuhgffjl,mnhnggjjjnb
Dennis som hälsa!!

Ja vi får börja om...Jag har sovit hos syster nu i två nätter, då hon operera sig igår..men jobbar gör jag som vanligt och tränar med igår var de vattengympa pass2 det var helt okey mycket mage.. :P


Söndag

Då var snart även denna helgen också över ojoj va fort de går..
Idag har jag varit i hallen och kollat på syster de gick inte så bra för laget men för syster gick de la helt okey, hihi..
Kom hem med 12tiden sen dess har jag städat lite och för en gångs skull lagat mat här hemma de blir ju inte så ofta nu förtiden då jag käkar på jobbet varje dag ju. hehe!!
Nu slappar jag bara framför tvn, men 14.40 ska jag träna gott!! Har varit skönt att haft två vilo dagar men nu är jag grymt laddad på att träna igen.  hihi.. Efter träningen blir de att åka hem till syster!!

Orkar inte skriva mera nu!!

........

Va trött man blir av att bara slappa ändå har jag ju inte slappat hela dagen bara nu på eftermiddagen/kvällen.
"kollar" nu på de där nya på ettan om dansband eller va de är för nått, kollar dock inte så mycket för sitter med min kära dator i knät haha..

Har spanat efter julklappar i nån timme nu mycket trevligt faktiskt. Hihi.. Har även skrivit min önskelista. Tss.. Nörd jag vet!! Men de är ju alltid någon som frågar vad man önskar sig så då är de ju lika bra att skriva ner de.. :)

Syster ringde förut med och fråga om jag kunde sova hos dem imorgon till måndag, då hon ska in och operera sig tidigt måndag morgon och då är de ju onödigt och jobbigt att behöva dra upp dennis för detta. Så självklart kunde jag detta, jag börjar ju ändå inte fören 10.30 på måndga så.. hehe..

Åhh en hel timme kvar tills svensson svensson suck suck haha!!

Ha en trevlig kväll!!

Nu börjar min kväll!

Oj va denna dagen har gått fort ändå. Jag har precis kommit hem från bowlingen gick inge vidare för pinpals men men.. Det var trevligt att titta iaf.. Imorgon blir de en sväng  dit igen för då är de systers tur att spela. Hihi. Men imorgon är de redan vid 10tiden och de var ju bra eftersom jag ska träna 14.40 :)

Det blir en riktig syndar dag idag men de är jag värd tycker jag eftre allt jobb och allt, haha. Börja med att jag till frukost käka på sibylla, och nu på vägen hem köpte jag coca cola och ostbågar sen även sådan pizza som man värmer i ugnen. Hihi.. Men som sagt jag tycker jag är värd detta. Har ju iaf varit ute och gått i 40min idag så..

Pyjamasen har jag redan slängt på mig så nu blir de soft soft.. :)

Lite sömn

Jag fick till slut lite sömn då dem sluta festa med 06.30 så då somna jag med en gång och vakna vid 09.00 att jag behävde gå på toa. Men de känns i kroppen att de inte blivit mycket sömn inatt känner mig bakfull typ haha..
Men har iaf fått en del gjort redan, så blir nog att jag kikar förbi bowlinghallen senare då Emir ska spela match och Callo undra om jag vill komma förbi en sväng då. Så de lutar väl åt att de blir så, dem börjar 13.30 så ingen panik ännu! :)

Jag känner att jag måste göra någontin hela tiden mycket jobbigt haha. Jag tror jag är upp på höga varav hela tiden. Tss. Man kan ju bara gissa vem man ärvt de av?! Hmmmm. :)

Annars hade jag faktiskt tänkt att köpa hem lite gott till i kväll och bara ta de lugnt och se på nån film eller liknande om jag får ro till de..

Imorgon kör träningen igång igen!! Längtar haha, då blir de ett lite lättare vattenpass!  Jag gillar verkligen vattenpass absolut i min stil!

Jag hoppas inerligt att inte mänsikan brevid mig ska ha fest ikväll med för då får jag verkligen spader vill jag lova er!!
Får göra som syster sa köp öronproppar! Så får väl göra de då..

Ne ska se om de finns nått på tvn..

Ha en trevlig dag!

Tjii fick jag

Fy fan va jag hatar min granne!!!!!!!!!! När klockan var 04.40 kommer hon hem med en hel drös av folk jag hörde dem redan när dem var utanför  men hoppades då på att de inte var hon. Men inte att jag kunde ha sådan tur så nu har de festats på sedan dess så nu har jag gett upp hoppet att få sova något mera så nattens sömn blev alltså från ca 01.00 till 04.40 inte så mycket då man jobbat från 10.30-24.00 men men! Och jag tänker då fan inte sova någon middag idag heller har för mycket att göra för de! De kom till och med några tårar förut då jag är så sjuuukt trött!! Vet inte vad jag ska göra för att få ett slut på detta för de går inte att bo här om hon ska hålla på så här varje helg!!!!

Ne nu ska jag se om de är nått att se på tvn!!

Hoppas ni sover eller sovit gott inatt!!

Låååång dag!!

Vilkan dag de blev, kom hem för ca 10min sedan. :) Så är rätt trött i kroppen nu men var tvungen att käka lite nu innan jag ska sova! Och jag hoppas jag får sova länge i morgonbitti!!!!
Var en jätte trevlig kväll med mycket gäster så har varit en bra dag!

God natt!!

Redan fredag

Godmorgon. Idag sov jag inte lika länge tyvärr då de kommer bli en långdag men men.. Vakna med 08.15 har sedan dess slöat här med datorn och kollat på rivstart. En helt okey morgon om jag får säga de själv. Nu ska jag strax käka frulle och göra mig i ordning inför dagen!!

Träningsvärken är väl rätt så lindrig än så länge känner i magen och armarna men är bara skönt då vet jag ju att jag tränat haha!!

Ne nu blir de frulle!!

Träningsdag 3

Så där jag då var träningsdag 3 över också. hehe..
Idag var de vatten/cykel/box som åter stod på schemat. Lika jobbigt och lika roligt som sist!!!! Hade redan innan passet idag en sjuk träningsvärk så vill inte veta hur den kommer vara i morgon haha.
Men nu blir de vila fredag och lördag! Då jag i morgon ska jobba hela dagen, blir att jobba på bowlingen från 16.00 i morgon fram till 21-22 eventuellt längre de beror ju på om de kommer folk eller inte! Så de ska bli nice, va ju kul sist jag jobba där en fredag kväll så de blir de nog i morgon med!
Sen på lördag tänkte jag ta mig en rejäl vilo dag, kolla på film och tv hela dagen, hehe.. Blir nog säkert en promenad eller liknande med.. :)

Nu har jag precis käkat en god kvällsmat så nu blir de att slappa framför tvn till S.O.S Gute, Lyxfällan och om jag orkar Hells kitchen.. Hihi

Hörs i morgon alla kära läsare!!! :)

Vilken härlig dag nananaaaa

Så skönt de va att sova länge idag sov till klockan ringde 09.30 härligt!!! :)
Och så sken solen och jag trodde de kunde bli en fin dag men icke, nu öser regnet ner!! Så härligt, kommer alltså bli en till dag som bli mörk och trist.. Suck..

Dagens träning blir vatten/cykel/box igen! Hihi ska bli kul..

Nu sitter jag här redan klar för dagen och klockan är bara 10 så kan slappa i soffan en stund till!

Hoppas ni får en trevlig dag!!

Träningsdag 2

Gott gott nu är andra dagen förbi, jag tror nämligen att de kan vara dessa två första veckorna som kan bli tuffa tills man kommit igång ordentligt. För jag ska ärligt säga att jag inte alls var sugen på att gå och träna idag då jag har en härlig huvudvärk som suttit i sen 13 tiden ungefär. Men jag ignorera den och tog mig till träningen och nu efter känns de så underbart. Dagens pass var core en träning för rygg och mage! Det var lätt men väldigt tufft. Så de var ett bra pass som jag kommer besök mera. Dock får jag så onte i nacken när jag gör situps vet inte va de är för fel jag gör för jag försöker slappna av så mycket jag kan men sen har jag ju problem med nacken med så...

Det blev även en lite längre promenad idag då jag gick hem till syster efter jobbet bara en liten stund och sen hem från henne, så de blev lite extra träning! Hihi..

Ställde mig även på vågen i morse och blev glatt överraskad. :) Jag har ju en sån cool våg så jag kan se hur mycket kroppsfett, vattenmängd och muskelmängd jag hade gjort stora framsteg här då jag skrev av på jul och så kolla jag i morse så kroppsfettet har sjunkigt från 44% till 33.6% vattenmängden var 44.3% och nu var den 50.3% musklemängden var vid jul 30.7% och nu är den 36.1% Så detta var ju bara bra resultat tycker jag.. :) fast vill så klart förbättra det ytterliggare. Men jag vet dock inte hur mycket vatten mängden ska vara i kroppen.. :)

Nu ska jag äta en mycket god kvällsmat, ett kokt ägg en banan och lite youghurt med havreringar...

Godkväll!!!

Tråkigt väder

Godmorgon!
När jag vakna för ca 45min så trodde jag det var jätte tidigt på morgonen då de var så mörkt fortfarande men de ser visst ut att bli en sån här trist dag idag som blir mörk och grå och säkert en massa regng.. Suck!!

Jag har iaf min dag planerad, först blir de ju att jobba, efter det ska jag hem till syster en snabbis bara då jag måste handla lite käka innan jag kommer hem för att sen gå och träna klockan 19.00  :)

Nu ska jag ta och borsta tänderna och klä på mig!!

Ha en trevlig dag!!

Träningsdag 1

Shit va kul detta passet var men SJUKT jobbigt haha.. Är verkligen helt mör i kroppen nu fast på ett underbart sätt.. :) Känns så himla underbart att man börjat komma igång, okej de är första dagen på en lång resa men nu när jag väl kommit igång så brukar de alltid vara lätt att fortsätta.. :) Och med denna motivationen jag har nu så kan inget stoppa mig haha..

Så nu ska jag käka en härlig kvällsmat som består av youghurt med havreringar och en knäckasandwich med smak av peppar som jag fick på blodgivningen igår!
Detta ska intas framför tvn som ikväll består av sjukhuset, s.o.s familj och dhw. En härlig kväll!!!

Tillbaka till verkligheten!

Då var ledigheten över och man är tillbaka i vardagslivet igen!

Helgen har varit super mysig och skön men den gick ju så sjukt fort.. Tyckte inte jag hann med något. Känndes inte som man han umgås så mycket med mor och far öven fast man var hemma hela tiden förutom lördag kväll för vid 17 tiden åkte jag till emma och var hemma med 02.30 :) De var ju marknan så man var ju på hotellet de var mycket trevligt!! Är allt bra roligt att festa på hotellet bara de inte blir för ofta!! Jag hade iaf en kanon kväll med emma och alla andra!!
På söndagen var jag som tur var inte ett dugg bakfull så  de var super skönt var lite trött bara men jag gick ju upp med 08 på mogonen så de var ju inte så konstigt.. :) Åkte även hem till farfar på söndagen callo och dennis följde med oxå så vi var la där en timme eller liknande tills dennis tröttnade typ haha.. Jag panta även massa flaskor och burkar som jag alltid gör när jag är hemhemma. haha.. Men alltid bra med lute extra pengar haha.. Kvällen blev mäkta slö då vi alla slöa framför tvn..

Sen så var de ju redan måndag och pappa var på jobbet och mamma var hemma iaf till 10.30 då hon skulle iväg till jobbet jag och syster åkte med 9tiden till bengtsfors för att kolla läget i farmors lya! Sedan åkte vi med 10 tiden mot bäsckefors för att lämna blod! De gick bara bra! Sen var de dags för hemfärd och vi var hemma här i gbg med 14 tiden. Jag åkte hem och slängde in alla mina grejer och sedan åkte jag hem till syster. Men de blev ingen vilo dag för mig då jag skulle iväg med 16.30 och jobba på bowlingen! Så jobba till 20, då åkte jag hem till syster för att sova där då Emir inte var hemma och hon ville inte vara själv! Hihi.. Så på vägen hem från jobbet köpte jag tekakor, köttbullar och rödbetssallad så vi frossa i såå sjkut goda mackor framför tvn innan de var dags för läggdags..

Så idag var de till att jobba på whoopsi igen och shit va fort dagen gick, så imorgon är de redan onsdag denna veckan kommer bara springa förbi i en rask fart känns de som!

Efter jobbet gick jag till lundbybadet för att skaffa mig ett års kort! :D Är sjukt nöjd med denna investering!! Hihi.. Så ska iväg och träna redan idag klockan 18 då blir de vatten/cykel/box pass alltså ett vatten pass de jag och emma skulle gått på förra veckan men som inte blev av men idag ska jag äntligen få prova på detta! Denna veckan kommer jag nog mest köra med vattenpass för att komma igång men även något core pass hade jag tänkt!! :) Könner mig verkligen laddad och motiverad för detta!!

Ne nu ska jag slöa lite framför tvn innan jag ska iväg!!


Dalsland idag!

Godmorgon!! Idag blir de till att åka till mor och far med Callo och Dennis. Direkt efter jobbet kör vi iväg, hehe..

Åhh äntligen en morgon utan att jag blev väckt men jag vakna 03.45 och behövde gå på toa sen tog de nog runt en timme en och en halv innan jag kunde somna om så de va ju lite störande men fick ju iaf sova tills klockan ringde och tur var väl de!

Herregud va fort veckorna går redan fredag jag fattar inte att de kan gå så jäkla fort!! Snart jul ju för fan.haha..

Ne nu ska jag göra mig i ordnong så jag kan slappa i soffan när våra bästa år börjar haha!!

Blir nog inte så mycket tid till att skriva i helgen så de kommer en full raport på måndag kväll istället!!

Ha en underbar helg!!!

Aldrig får jag sova!!

Faan va trött jag blir!!! Idag blev jag väckt av att folk höll på att kassta in saker i en lastbil typ.. Skit störande klockan 08.00 aldrig får jag sova så länge jag vill!!!!!!!!!! Suck Suck!!

Igår jobba jag ju på bowlingen igen jobba bara 3h men är ju alltid nått, när jag sluta med 20 så spela jag och callo lite bowling i ca halvtimmen! Skit kul hehe.. Jag ledde ett tag i andra serien men sen sket de sig haha.. Men de var kul iaf!!

Ne nu får de väl blir frulle då när man inte får sova!!

Idag vet jag inte vad som händer kanske kanske att jag våldgästar syster och maria i eftermiddag om dem är hemma vill säga!! :)

Imorgon åker vi till Dalsland! SKÖNT!!! Kommer bli gött att komma hemhem ett tag. Då kommer jag iaf få sova!! haha!!

Trött!!!

Åhh va trött jag blir när man blir väckt!! Jag som hade ställt klockan på 09.30 idag för kände att jag ville sova länge! Men icke då börjar dem klippa gräset här utanför klockan 08.00 Gahhh.. De är ju höst nu varför klippa gräs?!!?
Jag låg iaf kvar i sängen tills nio. Men mycket störande!!

Idag hinner jag inte göra så  mycket mera än att jobba. :) Ska hem till syster efter whoopsi iaf då jag ska lämna min väska och jag börjar ju inte på bowlingen fören 17 så har ju  2h ledigt så..

Nu har jag bestämmt mig helt att de blir till att köpa ett års kort på lundbybadet!! :)

ne får väl ta och käka frulle då!!

Ingen träning tyvärr

Oj vad trött jag har varit hela dagen fast att jag gick upp klockan nio. Hehe..
Jag hann med alla saker jag skulle göra idag dock funka de ju inte att sätta in sedlar på banken. Jag är inte ett dugg förvånad då det aldrig funkar när jag ska göra de.

Men de blev ingen träning idag då vi skulle få betal 90kr för 55min träningen och de gick jag inte med på så då tog vi oss en promenad på 40min så nu har jag äntligen gått upp på ramberget haha.. Var jätte fint där uppe såg typ över hela Göteborg!! :)

Nu har jag iaf bestämmt mig att på tisdag alltså om en vecka blir ett att köpa ett års kort på lundbybadet och då ska de bli träning ofta vill jag lova!!! Kommer bli nice!!

Imorgon blir de även jobb på bowlingen. Nice Nice!!! Från 17.00

Ne nu börja dhw igen!!!

Mycket att göra idag

Godmorgon!

Idag har jag fullt upp, alltid lika trevligt hehe.. Först ska jag jobba till 15.00 efter de ska jag till banken och sätta in lite pengar, hem och byta om för att gå ner till Eriksberg och köpa hårfärg och lite alkohol. :)
Sedan klockan 18 är de dags för vattengympa igen och idag är de ett tufft pass som heter vatten/cykel/box men de låter välrigt roligt hihi. När jag kommer hem därifrån ska jag börja packa lite saker som ska med till långed på fredag, tänkte ta med de hem till syster i morgon så vi slipper åka hit på fredag när jag slutat jobbet så vi kanåka direkt från whoopsi känns skönare så. :) Sen blir de soffan och se på tvn!! Hihi..

De är min dag de! Hur ser eran dag ut?! :)

Helgen!!

Oj vad fort denna helgen sprang förbi!

Jag jobbad hela fredagen känndes  de som. :) Först whoopsi sen bowlingen där jag jobba från 17-23 och de var svin kul att jobb på bowlingen när de var disco bowling så de hoppas jag att jag får göra igen hihi. Mika kom med 22 tiden. När vi kom hem blev de att vi tjata lite och sen kolla på tvn sen skulle vi SOVA  då vi var jätte trötta men så börjar min "kära" granne ha fest igen, nu börja dem inte fören 01.00 rätt sent tyckte vi sen höll dem på och spela som faan och nu har jag ju vittne på att dem spelar högt då Mika var här. Dem höll på tills jag vet inte när men jag somna av ren utmattning runt 03.20 så igår var man rätt sliten och jag tror de var därör kvällen blev som den blev. Vi fick aldrig någon riktig party stämning "tyvärr" men vi hade roligt iaf och bowla var jätte jätte kul!! Vi dror till stan fast vi inte var på så bra party humör men vi gjorde ett försök men de lyckades inte så vi var hemma här redan 00.30 och då hade vi även käkat på donken på vägen hem så ni kan ju bara tänka er va tidig den kvällen blev.. Men men så de kan bli ibland. Mår ju super idag istället! :D

Vi vakna med 10  tiden fast jag var hyffsat trött fortfarande så låg kvar i sängen till elva kolla på svensson svensson mm. Med 11.30 kom Dennis hit och hälsa på mig i någon timme då hans päron skulle tävla i bowling. :) Mika åkte hem med 13 tiden då börja jag och Dennis att diska och städa undan lite hihi.. Dennis åkte hem vid 15 tiden. Och då skicka Emma till mig och undra om jag ville med ut på en promenad och de ville jag ju gärna då jag hade tänkt mig ut själv men orkade inte ändå tyckte jag så de var TUR Emma skicka och fråga för då orkar man när man slipper gå själv.. Hihi.. Så jag var ute på en 90min promenad! Mycket nöjd!! Kom hem för en luten stund sedan och tur var väl de för de börja blåsa like hell nu och regna så hade tur idag! På vägen hem handla jag även lite youghhurt och nya havre ringar! Så jag överlever några dagar till!! Hihi..

I veckan blir de jobb som vanligt då jag nu fick jobbet på Whoopsi om jag inte sagt de innan hade ju bara prövoanställning dem två veckor jag jobbat hitills så de va ju nice att jag fick de iaf! :)
Sen hoppas jag väl iaf på minst en dag på bowlingen kan ju inte så många dagar då jag ska träna på tisdag och på fredag åker jag ju hem hem!

Resten av denna dag ska tillbringas i soffan framför tvn, med one tree hill, goosip girl och ensam mamma söker!!!
Nice kväll de!

Hihi!

idag blir de till att jobba!

Ojoj redan fredag vart har denna veckan tagit vägen?!
Idag blir de iaf mycket jobb först på whoopsi sen på bowlingen börjar 17 på bowlingen så får vara ledig 2h iaf haha fast ska bli kul att jobba på bowlingen ikväll har inte jobbat där någon fredag kväll förut.. :) Sen kommer Mika hit ikväll trevligt trevligt..
nu ska ja klä på mig och borsta tänderna!!!

Träning

Tjopp..

Dagen har varit mycket trevlig. På jobbet gick de jätte bra..
Sen har jag då gjort mitt första träningspass här i göteborg. Hihi. Och de var SKIT kul!! Vars om ni vet på vatten gympa i en bassäng där värmen var 38grader mycket skönt. När passet börja så tog de inte lång tid fören man börja känna att man inte tränat så mycket de senaste haha.. Men både jag och Emma tyckte detta var jätte skoj och de känndes verkligen i kroppen hela kroppen haha.. Så på tisdag ska vi träna igen fast då blir de det jobbigaste passet hihi då kommer vi väl ligga döa på botten tss.. Ne mycket nöjd faktiskt så får nog  bli att köpa ett 10kort här alltså sen är de ju så bra att de ligger så nära mig tar ca 2min att gå så de är ju perfa.. :) Dem har ju även core, bodypump, bodycombat mm så finns ju annat att träna än bara vattengympa..

Nu ska jag ta och käka lite kvälls mat innan jag ska bädda ner mig i soffan och slöa framför tvn!

Ha en fortsatt trevlig kväll!!

sovdax!

Nja nu är de dags att sova snart. Sjukt trött. Men först blir de att se nyheterna..
Var rätt skönt att bara jobba  på whoopsi idag då jag som sagt är trött trött. haha fast de känndes konstigt på ett sätt att vara hemma så tidigt visste inte riktigt vad jag skulle göra men blev till att städa och diska sen duscha. Efter de blev de att slappa i soffan framför tvn.. Hihi..

Imorgon blir de jobb igen sen blir de att prova på vattengympa, de lättaste passet till att börja med. Ska bli trevligt att träffa Emma igen också.

Helt sjukt att de redan är torsdag i morgon var i hela fridens dar har denna veckan tagit vägen!? :)

Nee pyjamasen är redan på och tänderna borstade så nu är de bara att lägga sig i sängen.. Skööönt.. :)

Natti Natti

RSS 2.0