Jobbat, festat, jobbat, sovit, jobbat, solat...

Ojoj vilken helg jag haft.. Har verkligen varit hur kul som helst. I lördags jobba jag på norebyn från 9.30-16 sen var de hem och duscha, göra sig i ordnong och dra hem till emma där hon och josse vänta på mig vi fixa oss så vi blev party fina hihi.. Sen blev de att tjata lyssna på nostalgi musik och grilla en mycket trevlig förfest efter ett tag kom Kennys edan även vår chafför som för kvällen var Anders.. Vi drog till bengtsfors med 20 tiden hade sjukt kul i bilen hehe... Va inte alls mycket folk när vi kom men vid 22 tiden börja folket komma.. Det var sjukt kul mycket roligare än jag trodde.. Men de är klart hur tråkigt kan man ha med Emma, Larsson och Mika!!! 

Igår var de att gå upp vid 10 tiden för att åka till norebyn och jobba igen 12 börja jag de var mycket skojj att jobb dem är så sköna där ute hihi.. Men och ett stort men de borde inte vara lagligt att jobba i den värmen som var igår!!! För kan ju inte säga att de var kallt och skönt i diskrummet hehe.. Men men 19.00 stämpla jag ut dock rätt gott sliten..

Idag var de bara att gå upp 7.00 för att gå till mitt andra jobb, de var faktiskt väldigt roligt och lätt.. Konstigt de där att de är skoj att städa så länge de inte är hemma hos sig själv. Så nu blir de att gå brevid resten av veckan.. Då de är många ställen inne på fabriken som man ska komma ihåg osv..

Om två timmar blir de att gå upp till vallen och se herrarna spela match mot högsäter.. Roligt Roligt och som alltid med emma.. <3

Nu har jag funnit min nya favorit plats här hemhemma.. På balkonen sitter jag nu med lite choklad och bubbel vatten.. Fläktar  så himla skönt här upp.. :D


Trollhättan..

Ojoj blir inte mycket bloggande nu inte.. :) Idag har vi hela familjen åkt till Trollhättan jag och pappa åkte egen bil medans mamma, callo och dennis åkte en.. Vi åkte och hälsa på farmor och kent en sväng.. Lika hett idag så var lite jobbigt att åka bil men de funka..:) Jag och pappa åkte direkt hem så var hemma vid 16 tiden medans dem anda stanna kvar och handla dels mat dels kkläder men jag skulle inte ha något men sen orka jag absolut inte gå i affärer i detta vädret.. Så när vi kom hem åkte jag till bengtsfors och tvätta mammas bil sen hämta jag pizza åt mig och far.. De var mycket gott.

Nu sitter jag i mitt rum och ska se på u21 em.. Hoppas hoppas på seger ikväll igen då.. Det är så fuskit och jag är grymt avundsjuk på Daniel för han sitter just nu på ullevi.. Fusk fusk.. Men jag får nöja mig med att se på tvn.. Hehe..

Imorgon är de först jobb som gäller från 9.30-17 sen blir de hem och fixa sig för att sen dra hem till Emma där även Josse är så blir de att grilla och förfesta för att sedan åka till Bengtsfors och festa..!! Kommer absolut bli en rolig dag/natt.. :)

Sen blir de ju upp och jobba på söndagen dock inte fören 12 så är ju lugnt..
När söndagen är över blir det till att gå med på mitt "riktiga" sommarjobb hela veckan.. De ska bli skoj och se vad de är jag ska göra.. Så skönt att man inte jobbar längre än 13.30.. Nice nice..

På fredag drar jag, Larsson och Mika hem till mig i gbg. För att på lördagen gå på liseberg då äevn Daniel hänger med oss.. Mycket mycket trevligt kommer de att bli.. :)

Igår var jag hem till Larsson, Mika kom också dock lite sent men hann träffa henne i ca 1h iaf.. Larsson bjöd på sjukt god mat, hon är bara för grym på att laga mat.. <3<3<3

Som ni ser har jag haft fullt upp och mer kommer de bara att bli.. :) Men tycker bara de är himla skoj att göra massa olika saker.. Vissa får man ju även betalt för, de är ju aldrig fel.!

Imorgon är de bara 1månad kvar till Tunisien!!! <3<3<3

Sommar sommar och sol...

Under dessa dagar när solen och värmen är här blir de inte mycket bloggande.. Vi håller till ute med husvagnen från 10-15 de har vi gjort nu dessa två dagar. Helt underbart är de, än har de dock inte blivit något dopp kanske i morgon om de är lika varmt hehe.. Dennis badar ju iaf så :)
Nu ska jag lägga mig här inne i sängen och läsa en stund behöver komma ifrån solen en stund senare ikväll blir de att kolla på herrlaget när dem möter stigen värsta serie finalen så här halvvägs in i serien typ hehe.. Ska dit med syster och jenny trevligt trevligt.. Då Emma den svikaren åker till uddevalla och spelar beachvolley.. :)
Imorgon blir de "fika" hemma hos Larsson, Mika kommer också så de ska bli mycket trevligt.. Kan anta att de kommer bli en del kakkel haha..

Ne läsa var de ja!!!

Jobb jobb.. :)

Jeje nu ringde Jadwiga så till helgen blir de att jobba nice nice.. Så på lördag blir de mellan 9.30-17.00 för ska ju till bengtsforsfestivalen så kunde inte jobba längre än 17 sa jag. Men är ju 7.5h nice nice.. Sen blir de även jobb på söndag från 12- de vet jag inte så gött att få lite jobb nu i juni så man får lite pengar i juli.. :)

Dagen idag har varit rätt seg, käkat god mat och kollat på film med mor och far. Jag och mamma tog oss även en promenad.. Nu kollar vi på tvn.. Men blir snart att lägga sig och läsa.. Boken är sjukt bra!!! :D

Lördag....

Fy vilket tråkigt väder de är.. Känns ju som de är höst ute ju..
Har varit ute till stugan idag igen då mor, far, och herr och fru palm är där ute dem åkte ut igår så var där vid 14 tiden och käkat mat igår. Idag åkte jag ut vid 15 och käka dem blev visst kvar där en natt till så har huset för mig själv idag med.. Rätt skönt men ändå inte, lite tråkigt att inte ha någon att prata med typ hehe.. Är ju ingen som är hemma så man kan hitta på något.. Men men. Skönt med vila också dock.. Så blir att sitta i soffan resten av dagen och se på tv och läsa boken.. Dock finns du ju inget bra att se förutom sommarkrysset senare.. Imorgon blir de nog att åka med pappa och crister till uddevalla.. Tror dem skulle handla lite på biltema.. Då har man ju något att göra iaf..

Nu ska jag ta och äta lite chokklad och dricka påskmust hihi,.


Saknar min pojkvän sjukt mycket... Han är för bra för att vara sann!! :D <3<3<3

Midsommar 2009 i bilder!!!

Hade en mycket trevlig dag igår. Idag är jag inte ett dugg dålig men drack ju bara 4cider och en drink typ.. :)




















Konstig dag..

Åhh va jag hatar när blogg.se krånglar för dem gångerna dem gör de är de alltid så att jag skriver hur mycket som helst men så blir de fel så kommer de ändå inte fram mycket störande!!! Men men..
Idag har de varit en konstig väder dag, kan de inte bara bli sommar!!!

Min kära vänn Emma bjöd mig på mat på cafet idag de var mycket gott och trevligt.. Tack så mycket!! <3<3<3

Var iväg och fiska en sväng förut me la familja jag fick en pytte liten men pappa fick en helt okey sen tog de stopp.. Så mamma ränsa dem så körde vi bort dem till mormor så kan hon göra fisksoppa på dem lr liknande.. :)

Jag och Emma var även in till Kenny en sväng och hans katter har fått ungar och guud så söta.. Till och med jag tyckte de jag som int eär en kattfantast haha. Fastna för en speciel den är helt kolsvart bara för söt alltså.. Hihi..

Ne nu ska jag se på tv4fakta...

DU+JAG=LYCKA!

Solen har hittat rätt igen..

Vilken härlig tisdag vi haft idag. Äntligen har solen och en rätt skaplig temperatur hittat hit igen.. Jag började min dag som vanlig med en morgonpromenad, sen blev de frulle och tv innan jag gick ut för att klippa gräset, de gick dock inte så bra. För jag orka inte dra igång den haha.. Men jag tog trimmern och klippte bakhuset och framme vid vägen så lite gjorde jag iaf.. Kan inte hjälpa att inte jag har något i armarna. Efter de fick jag ta en tur med fyrhjulingen för att svalka av mig lite. De är så himla skönt att ta en tur och bara rensa tankarna lite. När jag kom hem var klockan lite före 11.30 så då sätte jag mig i solstolen och läste en tidning till radion som stod på p3.. Blev rätt sliten så vid 11.45 somna jag och vakna sen igen vid 13 tiden härligt härligt så nu har jag fått lite färg i ansiktet.. Nice nice..
Sen var de bara in och duscha för att åka och träffa Larsson vid åkte till Bengtsfors och käka på Adria!! Saknat Larsson mycket! Så var riktigt nice att träffa henne igen. <3
Nu har jag precis kommit hem från min eftermiddags promenad med mamma.. Så nu sitter jag i sängen och har på u21 em så ska väl slö kolla på de lite medans jag surfar runt.. :)

Imorgon blir de att åka med mor på en tur.. Hon ska lämna blod i bäckefors sen får vi se var vi hamnar hehe..

Hoppas ni haft en bra dag!!

Xoxo

Hemhemma igen.. :)

Jaha då börja vi vakna 07.35 igen då haha.. men var rätt skönt att komma upp i vanlig tid igen.. Jag syster och dennis åkte till city gross vid 9 tiden.. Handla lite smått och gott så nu har jag äntligen smakat den nya marabou chokladen och den var GOD.. :) Sen åkte jag in till tåget vid 12 tiden. Gick rätt fort hem så var skönt.. Pappa kom och hämta mig så var hemma vid 14.30 då var de till att packa upp sen blev de en promenad med emma. Väl hemma igen så tände jag grillen så käka vi när mamma kommi hem.. Sen blev de en promenad till nu med mamma och pappa.. Ingen vila här inte.. Så när vi kommoit hem från den promenaden blev de en sväng till skogen för att plocka svamp med pappa men vi hitta inte en endaste liten svamp. Hehe.. Så nu kan jag vila sitter i sängen med pyjamasen på .. Skönt skönt..

Här ska ni få se det snyggaste garaget ever.. haha..



Att samla på kepsar och sen hänga upp dem i taket kan va skoj. Så har ni någon att sponsra med är de bara att höra av sig :)



Vita fina mattor ska de vara i ett snyggt garage. ;)



Så ska de självklart vara en annan färg vid paushörnan.



Fick bli en bild på chevamotorn med.. :)



Jaa i morgon ska jag på dejt med Larsson.. Kommer blir super de! :)




Här är den sötaste nallen jag fick av Daniel <3<3<3

Fler sådana här helger tack!

Ojoj va fort denna helgen sprang förbi.. Men jag har haft en av dem  bästa helgerna på länge..
Igår var jag ju som ni vet barnvakt åt dennis från 13-21.30 typ.. Dennis var jätte glad och busig så vi hade bara en massa skoj för oss hehe.. Daniel kom hem till syster vid 21 tiden typ. Vi spela lite tv spel innan syster med co kom hem.. Vi åkte väl hem vid 22.30 tror ja.. Väl här hemma la vi oss och kolla på Prison Break dem 6 sista avsnitten.. Fats i orka bara se 3st. :) Sen fick jag även en hur söt sån där me to you nalle av Daniel igår såå söt.... <3
Imorse tog vi sovmorgon till 9 haha.. Länge för att vara mig iaf. Då kolla vi klart på PB avsnitten. Bästa serien ever!!
 Vid 13 tiden åkte vi iväg och spela miniglof vi åkte till Askim. De var 18 banor och ojoj va de är skojj att spela minigolf. De gjorde de ju inte bättre att jag dessutom vann. Hihi.. Va väl hemma igen till 15.30 tror ja då spela vi lite kort här gick de dock inge vidare för mig haha.. Sen har vi kollat på en del film och bara myst.. Har iaf haft de väldigt skojj och trevligt i helgen..
Men i morgon bär de av hemhem till Långed igen och de ska bli skönt på sitt sätt hoppas verkligen att vädret vänder nu vill ha sommar och sol nu!! Så man kan vara ute vid stugan få lite färg och få bada...

Ne nu ska jag läsa lite bloggar har väl lite att ta igen nu kanske.. Hihi..

Pusspuss

Våran dag!!

Här får ni en del av våran dag i bilder..









Plocka blommor är skojj.. :)

När vi kom hem tog vi ett tag med dammsugaren och moppen.. :)




De är jätte härligt väder och de har de varit hela dagen fast på ett sätt väldigt konstigt väder kollar jag ut genom fönstren vid tv rummet ser jag detta..



Men kollar jag ut i köket mötts jag av detta.Och så har de varit hela dagen mycket märkligt..


Att bygga en brygga.. Följ denna bild serie.. :)


Börja med att ha en liten mini båt som är "smidig" ute i vattnet..


Se till att knyta fast mininåten ordentligt som detta exempel ni ser väl de stora trädet!:D



Så i med bryggan i vattnet...



Flyter gör den iaf... Än så länge..



Fast kanske att den flyter för högt bäst att fylla oljefatet med lite vatten.. Fast först ska vi sätta fast den i en stubbe där ute i vattnet..



Nu är de bra att veta var man har balansen både för den på bryggan och i minibåten...



woopss, annars kan de lätt gå så här.. :)



Så ja nu ska vi snart börja spika fast denna plankan i både bryggan och stubben..



De kan dock vara ett LITET problem. Att hammra under vattnet i en ostabil båt är inte de lättaste. Gäller att ha tungan rätt i mun..



Då kan man lätt bli lite små irriterad på repporten.. :)



Åhh neejj, detta ser ju inte bra ut.. Var tog gubbe nummer två vägen!??!



Hmmm, ser han inte lite blöt ut?!?! :)
Jo så var fallet denna man slog runt på bryggan, så nu ligger bryggprojektet på is.. Haha...

Men man kan bli så här snygg efter ett härligt dopp..



Så snälla följ inte dessa bilder för är rätt säker att de slutar på samma vis för er.. Fast rätt bra för mag musklerna.. Haha..



Härligt med blå himel och sol igen..

Se där ja idag har solen hittat hit till göteborg.. Trevligt... Nu sitter jag hemma hos Dennis han ligger upp och sover hans päron åkte för ca 30min sedan..

Igår fick jag tillbaka min kära mobil lagad och fixad galant.. :) Sen vid 19 tiden kom Daniel vi åkte in mot stan vid 20.30 typ va jätte mycket folk som skulle se på bio.. Så va en del kö.. Men de gick ju smidigt då han redan hade fixat biljetterna.. Filmen vi såg på heter state of play var väl ingen kanon film men inte heller jätte dålig.. Fast somna man efter ca 60min kanske den var helt kass haha.. Va inte jag som somna tss.. :)

Ne nu ska jag se om de finns något bra att se på tvn.. Så ska vi gå ut sen när Dennis vaknat..

xoxo

ps. kommer lägga in en del bilder senare idag.. :) ds

Regn regng och åter regn..

Va detta är tråkigt är de inte sommar nu?! De trodde jag iaf men icke!! Tycker synd om alla dem som tar studenten idag, måste känns sjukt tråkigt i detta väder. Men så blir de när de bestämms att dem ska gå en vecka längre..

Igår hade jag en riktig slappar dag, var ute på min morgon promenad, sen blev de tv, tv, tv gjorde lunch till mig och pappa. Sen blev de mer tv,tv sen städa jag pappas bil sen blev de mer tv,tv för att avsluta dagen med ca 1½h yatzy spelande.. :) Skulle vart upp på lillkusins examen men efter allt detta tv tittande hade huvudvärken smygit sig fram.. Så när jag la mig hade jag så himla ont så tog ett tag innan jag somna.. :( Idag vakna ja som vanligt 07.35 även med huvudvärk!!! Gahh finns inget värre än att vakna med de, men nu har jag käkat alvedon så nu börjar de försvinna.. Skönt..

Så vad händer mer idag då!? Tåget till gbg går 15.28 från ed, ska handla lite innan jag åker men annars blir de nog att bara slöa finns ju inget att göra i detta väder.. Blä.. Hoppas de är bättre i gbg.. :) Sen blir de hem, hämta ut ett paket från buzzador, även hämta ut min mobil som varit på lagning, ta en dusch och få i mig lite mat.. Sen kommer Daniel typ vid 19 tiden.. Så ska vi troligen gå på bio ikväll om han hittar npgon bra film att se.. Hihi.. Mysmys...

Imorgon ska jag få busa med Dennis igen, hoppas på fint väder då så vi kan vara ute mycket.. Sen vore de ju trevligare för hans päron som ska på avslutning på liseberg om de är fint väder..

Nee nu ska jag kolla på nyhetsmorgon och lyssna på REGNET!!!

Men va F**n!!

Åhh, gud va illa denna dagen starta först för att de regna och de regnar än!!! Sen när jag precis kommit ur duschen ringer mobilen då är klockan 9 och de är från min tandläkare jag hade ju tid där 10.30 då ringer denna männiksa och säger till mig att dem inte kan ta imot mig för att jag ännu inte fyllt 21 och räknas då som ungdom eller a eftersom jag inte behöver betala ännu. Men 1½h innan avtalad tid!! Är inte de väldigt dåligt?!?! Så fick bli att ringa bengtsfors och fick ingen tid innan den 11/8 segt!!! Så då blev de att åka till grebbestad lite tidigare, men som vanligt när jag och emma ska köpa LANGOS så är de STÄNGT!! GAHHHH vi blev riktigt sura, nu är de ju snart midsommar då borde man väl ha öppet!? Var massa folk i grebbestad och nu hade nästan alla affärer öppet också men inte langos boden inte!!! Så nu har vi åkt två gånger utan att få någon langos! Är väl meningen att vi inte ska äta de!! Men men..
På vägen hem hade vi skojj hihi.. Emma trodde hon var på konsert haha.. Sven ingvars säger jag bara haha.. Så när vi kom hem kolla vi på en kass rysare men de kunde ju inte vi veta.. :)
Har haft väldigt skoj med emma idag iaf!!!

Nu ligger jag här i sängen och är sjukt trött!! Skulle lätt somna om jag la mig ner helt och blunda 2sek. De värsta är att de är fotboll nu snart och är de något jag somnar av så är de ju de.. Hehe. Så får nog bli att ställa klockan på 21 så jag inte missar säsongsavslutningen av greys. :)

Imorgon ska jag bara ligga framför tvn hela dagen om de är sånt här väder.. Bläblä..
Men skönt att bara ha en riktig slappar dag!!

För i helgen har jag ju fullplanerad.. Nice nice.. :)

BLÄ!!!!

Åhh va jag hatar regn!! Blev ingen promenad nu idag på morgonen för de vräker ner äkligt vatten!! Åhhh de är ju såå tråkigt.. Men men.. Så är de hoppas de slutar till eftermiddagen så man kan få gå då..
Igår bestämde emma och jag att vi ska göra ett nytt försök med att få langos för nu måste de väl ändå vara öppet?!?
Men först ska jag till tandläkarn 10.30 sen åker vi...

Ja de va de jag hade att säga nu..

Solen kom fram!!!

2dagar tills jag åker hem till gbg <3
Om 47dagar sitter jag på flyget till Tunisien!! Jeje.. :)

Skatteåterbäring..

Jaa, idag fick jag mina skatte pengar nice nice.. :)
Min dag idag har sett ut så här. Sov en hel halv timme längre än vanligt så vid 8 tiden gick jag ut och gick min morgon promenad som idag blev 30min lång, sen blev de frulle och lite tv tittande, sen blev de en liten bil tur, tvätta och hägnde ut kläder, lite dator sen blev de att laga mat blev lyxmiddag med falukorv och makaroner haha.. Sen blev de en tur till bengtsfors fixa biljetterna till scotts. Så nu är de gjort. Blev en sväng till stugan för att sen avsluta med en promenad med emma.. Och nu sitter jag här blir tv och dator resten av dagen.. :)

Imorgon ska jag till tandläkaren 10.30 annars kommer nog morgon dagen se ungefär ut som idag.. :) Gött att bara slappa..

Idag har de varit helt okey väder fast jag har tyckt de varit rätt kallt nu har de tyvärr börjat mulna på igen.. :(

Xoxo

Bikini *2

Så där ja då var vi inne på vecka 24 då.. Ojoj va snabbt de går men var är värmen de är ju faktiskt sommar nu!! Idag har jag hunnit med en hel del redan. 40min promenad innan frulle, käkat frulle, duschat, kollat lite på tvn, vårt till åmål och billingen. Nu har jag precis käkat lunch.. Så ser på våra bästa år nu hehe..

Jo igår kilckade jag hem 2 nya bikinis som ska följa med mig till tunisien.. :)





ikväll blir de att kolla på fotboll.. Nice...

Powernap

Oppss...Som vanligt när jag ska ta en powernap så blir den längre än väntat haha..Somna vid 14.00 vakna till vid 14.20 och tänkte nee inte än hehe..Så somna om och vakna inte förren 15.40 hehe. Så missa början på tennisen men va ju inte så mycket att se iaf.. Så vid 16 kom mamma upp och undra om jag ville med och köpa mjukglass så vi åkte till skåpagrillen men blää... Glassen var jätte god men såå äkligt mår jag nu. Blev på tok för mycket ändå åt jag inte upp den.. Fyfy.. Så när vi kom hem gick jag och emma ut och gick så var ute 55min känns lite bättre nu men blä.. Ingen mer mjukglass för mig på ett tag... Nu ligger jag i sängen och väntar på gossip girl ska börja..

Snart snart är de fredag igen.... :D

Tv...

Jeje nu har jag fått in en box i "mitt" rum här hemhemma så nu kan jag se på vad jag vill när jag vill.. Nice nice..
Så nu ligger jag i sängen och kolla på jims värld och har datorn i knät precis som jag gör hemma så de är nice, hehe..

De är konstigt detta är som att jag har en klocka i mitt huvud som ringer varje dag 07.30 fast är rätt skönt att vakan i tid för då hinner man med så mycket mer. Som idag nu har jag redan varit ute på morgon promenad, käkat frull, hjälpt pappa att fixa boxen på mitt rum alltså dragit en antenkabel på utsidan 25m. Rallat lite ved och klippt gräset med trimmen.. Inte hela gräsmattan så klart. :) Nu ligger jag här, blir nog en slapp söndag idag ska se på tennis finalen sen och efter de blir de att gå upp och kolla på damfotbollen med emma..


Ha en bra söndag!!

Norebyn..

Oj va de inte alls blev som jag trodde idag.. :) Slappa järnet här hemma fram till 15.30 då jag åkte mot norebyn för att hälsa på alla och kolla läget som jadwiga sa i telefon igår. Men nej nej här skulle jobbas haha.. Så jobba från 16-20 va jätte skojj skönt att vara tillbaka till detta jobb igen för tycker de är skoj att vara servitris om de bara är för en period.. Så nu har jag fått ett jobb till :D Kommer jobba när de behövs schema får jag till veckan men kommer mest bli så att hon ringer när de behövs och de passar mig perfekt. :) Så nu är jag rätt sliten hehe..

Ja de var väl typ de som hänt mig idag.. :)

Börjar sakna Daniel rätt mycket nu faktsikt... ;)

6:e juni..

Haha, till dig anonyma så ville  faktiskt min mamma tvätta mina fönster och då får hon de.. Som tack för de bjöd jag henne på middag och nu när jag bor här hos dem under sommaren kommer jag bla hjälpa till att tvätta och städa..


Lördag idag då ja.. Vaknade vid 07.30 då blev de en morgon promenad runt långbron.. Sen blev de en god frulle. Och snart ska jag sätta mig framför tvn och bara slappa.. Sjukt skönt ska de bli.. Senare blir de att duscha för att sen åka ut till norbyn vid 16 tiden.. Blir nog att se på fotbollen ikväll om de inte blir fiske..

Ne nu ropar soffan på mig.. :) 

När saknaden blir för stor....

Godkväll härlig fredagskväll. Dock ligger jag redan i sängen men kommer troligen surfa runt ett bra tag så ska inte sova riktigt än.

Så nu är jag hemma hos mor och far igen. Vet inte riktigt va jag ska kalla detta är för detta kommer ju vara hemma för mig nu i sommar fast hemma är ju göteborg för mig men aja.. Får väl skriva hemhemma som jag brukar. Dagen har varit rätt soft va i skolan mellan 8-11 så skönt att vi vart klara en timme tidigare. Då blev de att säga hej då till basgruppen iaf vi som var där. Hanna stack ju tyvärr innan man han säga hej då men men.. Kändes lite konstigt :/ Sen blev de lite spontan shopping för mig, köpte än en gång kakeldekor så nu snart snart är jag nöjd i köket hehe. Blev även en toapappers hållare, sen blev de visst av misstag en sväng in på cubus och självklart kom jag inte ut tommhänt. Köpte två grymt snygga linnen.. Jag diggar dem hårt. :) Efter de var klockan runt 12.15 då kom mamma, syster och dennis in till stans å käka vi på böfhouse kanske inte den bästa gången på detta stället men men.. Sen var de att åka hem och fixa de sista så när klockan va 15 satt jag och mor i bilen igen mot långed..
Kom hem rätt sliten och huvudvärk men efter en liten vila blev jag strax rastlös så fick bli en tur till åmål för att hämta mina tåg biljetter även en skvätt bensin :)

Jo en mycket trevlig sak som hände förut var att Jadwiga ringde mig från norebyns cafe och camp. Har ju sökt sommarjobb där orkar inte dra hela historien nu men iaf.. Så i morgon ville hon att jag skulle komma dit ut och hälsa på så mellan 16-17 ska jag vara där.. Hoppas hoppas hon har en del bokningar under sommaren nu så kan jag få jobba lite där med.. Hade inte varit helt fel.. :)


Åh vad jag saknar min farfar, så när jag åkte hem från åmål bestämde jag mig för att åka och "hälsa" på han vid minneslunden så de gjorde jag. Känndes jätte lustigt att gå där på kyrkogården och tänka på farfar.. Men de känndes också väldigt bra att göra de även om de gör ont... Saknar dig otroligt mycket!!!!



Längtar till den 12:e då blir de bio! Mysigt...

Hemma i gbg i lite mindre än 24h

Så där ja då var de torsdag kväll igen de, fattar inte var denna veckan har tagit vägen galet fort har de gått iaf..
Idag har jag och Dennis mest tagit de lugnt varit ute på två promenader iaf.. Så vid 18.30 åkte vi från långed hit till gbg.. Så nu sitter jag i min soffa igen med mamma brevid mig.. :) Imorgon bli rde skola tiidigt.. haha.. 8-12 men men ska ju bara sitta och lyssna så får väl gå.. Min snälla mor ska städa här hos mig tvätta fönstren bla.. Så vid12 tiden kommer hon, dennis och callo in till stans å ska jag bjuda henne på middag.. Blir självklart på böfhouse.. :) Sen har vilite ärenden att göra innan vi åter åker mot långed igen haha..

ja de var allt för nu...

Kallt och blåst..

Åh igår gick de inte att blogga här på denna datorn jag blev mycket arg.. Haha.. Men nu funkar de så får passa på att skriva medans dennis sover..
Igår då så åkte vi ju till grebbestad för att käka langos men tror ni inte på faan att jag och emma har samma vanliga tur att det är stängt!!!! Gahhh va arga vi blev men fick blir en hamburgare istället visst de var skit gott men nu var de ju langos vi ville ha..... Men men.. Vi var inne på sportshopen hitta inget som passa mig eller föll mig i smaken så direkt förutom ett par sjukt coola skor till dennis. Som så snäll moster jag är köpte jag ju såklart dem! Haha.. Denni sverkar digga dem med så är ju tur.. :)

Idag blåser de och är jätte kallt dock skiner ju solen men hjälper inte så mycket i denna vind.. Vakna vid 7 tiden så vid 7.30 var jag och dennis ut och gick eller ja han satt ju såklart i vagnen men iaf hehe.. Var ute i ca 30min mycket skönt.. Senare när mor kommer hem ska jag ut och gå med emma.. Blir nog en hel del tjat också.. Hehe.. Sen blir resten av dagen lugn skulle jag tro..
Imorgon bär de av till göteborg igen dock blir de rätt sent då inte mamma slutar förn 17.45 så hon är la hemma vid 18.15 sen så vi kommer nog inte iväg fören 19 skulle jag tro.. Rätt så segt men men inte mycket att göra.. DÅ hinner jag ju tyvärr inte träffa Daniel heller.. :( Men jag åker ju ner eller hem "gbg" heter de väl haha, fredagen den 12:e så då får jag äntligen träffa han.. :) Sen ksa jag även passa dennis den 13:e då hans päron ska på bowlings avslutning på liseberg..

Gud va de är skönt att vara ledig inte behöva tänka på att man måste hinna läsa ut någon bok eller liknande. Underbart.. Jag ska verkligen bara njuta denna sommar, de kommer bli så skönt att vara ledig så mycket även om jag kommer jobba 5veckor så har jag ändå massa veckor ledigt. Åh va jag ska njuta i tunisen gahh.. Kommer lätt bli den bästa sommaren på länge!!!


 Här är dem coola skorna. :)







:)

I långed igen. :)

Jaha ja nu var jag hemma hos mor och far igen då.. Haha.. Kom iväg vid 13.20 tiden jag och Dennis. Vi hade de väldigt varmt under färden då jag ju hade pappas bil och där är de ingen AC men de gick allt bra iaf.. När vi kom hem hit gick vi dirket till handlarn och köpte oss varsin glass de behvöde vi. Hihi.. Sen busa dennis på järnet han är knäpp den killen vilka konster han kan få för sig att göra.. :) När dennis lagt sig annordna jag och pappa ett FM "Familje mästerskap" i skytte.. Dock saknades en medlem hihi.. Men jag och pappa kom på delad 1:A plats på 43p mamma kom 2:a på 39p. Vi skött 5st skott var.. Haha.. De var skoj speciellt nu när jag och pappa sköt in de först.. Så de går rätt.. Nu ser dem på tvn och jag sitter här...

Imorgon bär de av till grebbestad med dennis och emma!!! Åhh va de ska bli gott med langos!!!!! Hehe.. Sen blir de la att kolla i någon affär om lillkillen accepterar de. Tss... Klockan 9 ger vi oss av, för vi ska vara hemma till 15 dels ska emma iväg och träna volleyboll, jag och dennis ska med pappa och crister ut till stugan och röka dem två gäddorna vi fick upp förrförra helgen.. Så fullt upp i morgon härligt härligt.. 
De enda som saknas är ju att Daniel hade kommit med någon gång under dagen.. Så hade dagen blivit perfekt.. Men sån tur har jag inte tyvärr..

Ne nu är de dags att läsa lite bloggar..

Ha en fin kväll!!!

1 juni..

godmorgon.. Åg hur skönt var de inte att gå ut 7.15 i bara shorts och tshirt för att gå ut och gå... Underbart!!!

Nu ska jag strax göra mig klar för dagen men måste skriva lite först haha..

Var en mysig kväll igår med mitt sällskap, vi gick upp på ramberget och satt där i typ 40min, de va nice. Sen kolla vi på gothika hihi.. Och en och annan saltpinna haha.. ;)

Ne nu måste jag bortsa gaddarna..

Xoxo

RSS 2.0