solig dag

Nu har jag varit 20 i en hel vecka hihi.
Idag starta jag min dag som alltid med top model och våra bästa år *ja jag vet jag ser på den sämsta serien av alla men kan inte hjälpa :/ * Och lite frukost.

Sen begav jag mig iväg till syster för att fortsätta slappa framför tvn, men vi gick sedan ut ocg gick till backaplan vid 14 tiden, leta efter balonger mm till Dennis kalas på lördag. Jag köpte även ett par skor igen hihi idag blev de ett par vita ballerina för hela 49kr haha. Så nu har jag även ett par sådana i min storlek och allt. Mycket nöjd.
När vi kom hem igen vid 16 tiden åkt evi till en bil verkstad med Callos bil sedan hoppa jag in och handla ite på matcenter, efter de så åkte jag hem. Så idag har de varit en bra dag med ett lagom tempo. Fats shit va fort dagarna går. Tycker inte jag gör nått annat än äter frukost och kvällsmat haha.

I morgon har jag AMS på schemat ska på ett sånt där jäkla möte som man måste gå på. Ska även ta och prata med nån där och hör mig för om lite grejer som måste fixas, sedan ska jag till backaplan igen för att lämna ett cv då dem söker personal i en affär. :) Sen måste jag ju även till H&M för att se om de finns nått roligt nu när jag har presentkort och allt.
Ja så ser min dag ut i morgon ska vara på arbetsförmedlingen vid 13 så är väl inte hemma igen fören en bit in på eftermiddagen skulle jag tro.

Åh de som varit såå fint väder hela dagen eller hela helgen men nu har de mulnat på som bara den helt kolsvart ute typ. Fast de är mysigt på nått sätt, då kan man börja tända lamporna i fönstren och även snart lite levande ljus. Hösten är allt väldigt mysig på sitt sätt bara de inte regnar och så hela tiden. Hihi.

Nu ska jag lägga mig i soffan och se om de är nått bra på tvn..

Hoppas ni haft en trevlig 1 september!!

Kommentarer
Postat av: syster

ha ha en halv minut eter du hade uppdaterat kollade jag, vi måste sluta umgås så mycket om jag tom vet vad du pysslar med i din lägenhet ;-) oj oj va ballonger vi ska blåsa upp, var jätte lätt! Gav albin två på ett snöre, han lekte med dem en stund sedan tappade han dom... Men det var också väldigt intressant att se vart de tog vägen. D är inte så intresserad.. Men men kul är det vart fall!

2008-09-01 @ 18:28:50
URL: http://callo84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0