Inte så pigg

Ne känner mig inte helt okey i kroppen, bara inte någon dum influensa är på väg på besök hos mig det vill jag inte ha.. Men kännt mig almänt seg hela dagen, har även tyckt att denna dagen har gått ovanligt långsamt. Fast vakna ju med 08.00 men ändå, Tog min en liten powernap med 11.00 till 13.00 ungefär sen ringde syster. Blev sedan att man åkte till ÖB för att skaffa pärm hitta en svart en :) Och när jag kommer ur affären har jag så klart min vanliga tur och ser bussen åka förbi! En stor SUCK kommer från mig, det jobbigaste med allt var att det är söndag och då går bussarna bara varje halvtimme och jag kände verkligen inte för att stå där och frysa och vänta så länge så jag ryckte upp mig och lyfte det ena benet före det andra och börja så smått gå hemmåt. Det var otroligt jobbigt då det blåste som bara den och sen var de ju så klart motvind men jag kämpade och kom hem en bra stund innan bussen så när jag klev innanför dörren kände jag den där härliga känslan som jag brukar känna när man tex varit ute och sprungit det är så otroligt härligt efteråt. Så ja det belv en promenix idag iaf. :)
 Nu väntar jag på att en annan del av köping ska börja! Dem är ju för gooa där. :) Sen blir det raka vägen ner i sägen och känner jag mig själv rätt så kommer jag somna innan jag ens nått kudden. Ha ha..
Hoppas bara jag känner mig piggare mm i morgon vill som sagt inte bli sjuk!!!
 Men tror att jag vet en bov till att jag känner mig som jag gör är att min "kära" visdomstand är på väg upp och det pulserar som bara den i tandköttet så kan nog var alite därför jag är lite seg. Men man vet ju aldrig. :)
 Undrar jag hur det går för http://mormor59.blogg.se Om det blir något skrivet där eller inte vet att det var på väg i morse men tror något gick galet på vägen .. Hihi.. Hoppas iaf på uppdatering nu lite oftare. :D

Nu blir det soffan ett tag till!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0