Softar i soffan

Så där ja då har Callo och Emir åkte igen dem var hemma i ca 1h så vid 19.45 åkte dem för att käka med men shit nu försvann namnen!! Men åh kommer inte på, haha..iaf med ett annat par.. :)

Dennis somna med 18.15 snälla snälla hoppas han sover till08.00 iaf.

Iaf när Callo och Emir kom hem fick jag en hundring för att köpa mig något gott för haha, så jag tog bilen och åkte till willys de blev en chips påse, dubbel nougat och en coca cola. :)

Har på körslaget nu på tvn men njaa är inte alls så bra som förra året så blir brottskod försvunnen senare!!

Idag har jag även sjukt ont i nacken så orkar inte skriva mera nu!!

Tuff dag

Herregud vilken dag.Dennis är ju inte på toppen humör kan jag ju lugnt säga.. Puhh... Menmen.. Nu ska han ju sova så då får jag äntligen vila lite så jag får lite helg ändå för imorgon ska jag ju passa han med plus att jag ska sova här så blir ju inte direkt någon vilo helg men men.. :) Lite kul har vi allt haft då passa jag på att ta lite kort hehe.. :P


Godmorgon

Godmorgon lördag! Men ojoj va trött jag är, vakna av jag var tvungen att gå på toa för hade ställt klockan på 10.15 menmen så de kan bli ibland. Nu ska jag strax göra frukost och de blir samma som min kvällsmat bacon och ägg. :)
Idag ska jag alltså passa dennis hela dagen hoppas han är piggare än han var igår för då sov han typ bara skulle ju vara skoj att få leka lite iaf hehe.. Men jag ska ta med mig enbok som ska vara klar till slutet av nästa vecka hehe.. Kände de igår när jag satt i soffan att hallå ska jag inte läsa något haha.. Så var tvungen att ta farm "små barns etik" och bara börja lite hihi. År ju bra de är så iof. :)

Nu måste jag till jysk imorgon för hittat en perfekt byrå som skulle passa perfekt här hos mig och fram till 8/2 kosta den bara 300kr värsta fyndet! Är en byrå med tre lådor stora lådor!! Så den måste jag ha, så imorgon måste jag dit hoppas på man får låna syster bil eller om hon också ska handla lite i morgon.. För den väger 19kg haha..

Dags att göra frulle..

Föresten ser skit kallt ut ute.. Brr..

Tröttnar efter ett tag varför?

Hm va är de som händer med mig och mitt tv intresse, jag tröttnar typ efter 40min varje fredag när jag kollar på lets dance, samma sak med körslaget?! Undra varför! Men men..

Nu ska jag ta mig en dusch så jag orkar se samantah som börjar efter lets dance för de är BRA! :)

Natti natti säger jag nu!!

Nej nu är de helg!!

Ja jag skrev lite fel i den förra rubriken! För nu har min helg börjat! Nu är jag klar med disken jag har dammsugit sen har vi då detta referat jag ska skriva men har börjat på de men jag vet inte riktigt hur man ska skriva och så men iaf skrivit hälften tror jag. Är sjukt svårt att veta hur de ska stå och så men jag gör mitt bästa va mer kan jag göra när de är mitt första referat jag ska skriva!
Så nu sitter jag i soffan med datorn i knät och tvn på. :) Skulle behöva duscha men känner att jag måste varva ner lite först! Puh...
 
Längtar tills jag blir hungrig hehe, för ska käka bacon och ägg, de är ju bara så gott hihi.. Handla även lite på vägen hem då blev de päron och annanas på burk mumma de. Så de blir mitt "godis" denna helg, har ju dock lite chokladsås på men de räknas inte haha!!!

Nu ska jag kika runt på lite bloggar!!

Äntligen helg sjukt underbart!!

Ja så var då denna efterlängtade fredag här.. Just nu sitter jag hos syster hon är dock inte hemma men jag passar dennis då min kära syster behövde förnya sin graderob hehe.. Så då ställde jag självklart upp då jag slutade 11.30 idag istället! 

Så här kommer nu lite härliga bilder!! :)



Sjukt snyggt linne, färgen är mycket coolare live. ;)



Den goda kina maten!



Jag slog till med en cider så där efter maten! :)



Hannah var duktig och drack fanta! :D

Bowling bilder har inte så stor koll på vilka folk de är men!! :)

Detta är ju Hannah dock :)






What!!! HiHi



Jag ser helt cp ut men mina ögon  tycker inte om blixtar!! :)


Så nu var de lite bilder ute igen.. Hihi..

När syster kommer hem så ska jag dra hem till mig då jag ska skriva klart ett referat idag! Så tar jag helg vi 20.00 när lets dance börjar!!

Ha de!!

What!!

Åhh herregud vilken dag. Jag är helt slut skulle bara kunna lägga mig ner och somna direkt. Fast är mest trött i huvudet efter två lite sega föreläsningar men. Hade ju även min första låååååånga dag från 9-16 puhh säger jag bara och de värsta är att dagen i morgon ser likadan ut, fast betydligt jobbigare.. Blää, vill inte göra de vi ska göra imorgon inte för att jag fattat helt men iaf, vi ska typ vara olika "personer" och diskutera som dem liksom a svårt att förklara när jag knappt sjäv fattar!! Sen har vi även idag gått igenom examinationsuppgiften!! Gahh snacka om att få panik!! Förhoppningsvis fallar alla bitar på plats när man kommit ut på VFU- området! Så just nu känner jag mig i lite panik även om de är några veckor dit. Men bara jag står ut och klarar denna terminen klarar jag allt känns de som! Hehe.. Tur jag har Hannah kan jag säga.. :)

Lite om igår då, jag hade såå trevligt med Hannah. Jag åkte in med 15 tiden efter att ha tagit en liten powernapp här hemma på ca 1h. Välbehövlig sådan! Så skulle jag då handla, kände att jag var värd det, att jag kunnde handla vad jag ville. Men ångra mig typ dirket jag gick in i nordstan! Så mycket folk!! Panik! Hehe.. Hitta ett grymt snyggt linne som kommer bli ännu snyggare på när man fått lite bränna till sommaren! Sen köpte jag en bh. De var allt jag hittade så typiskt men som alltid när man har pengar och kan handla! Vid 16.40 kom Hannah då gick vi och köpte kinamat, tajat som aldrig förr iaf jag haha! När de va ca 1h kvar innan vi skulle åka mot gamlestan så gick vi in på en pizza/pub jag köpte mig en cider Hannah en fanta då hon hade sin bil på pendelparkeringen! Vi skratta och hade oss. Super trevligt! Sen bar de av mot Strike&Co var mycket nollor och faddrar på plats! Var lite väl tycket jag dem skrek och hade sig men själva bowlingen var rolig jag var ju bäst haha!! Börja med två strike och en spare.. Haha..
Var hemma vid 21.40 typ. Då var jag jätte trött!
Bilder kommer på lördag då de är så segt att ladda upp bilder hos mig så gör de hos syster!

Nu ikväll ska jag försöka att läsa ut "lärarens grogrund" och börja med att skriva på referatet! De ska vara klart på måndag men tänkte få klart de i morgon så jag verkligen får en ledig helg!!!

För på lördag ska jag äntligen få träffa Dennis igen, fy de känns att jag inte träffat han sen i lördags så de är perfekt att jag ska passa han hela dagen på lördag från 11.45 då båda hans päron ska spela bowling och de är en dubbelmatch i Varberg så valde jag att vi stannar hemma så jag kan läsa lite om jag känner för de! :)

Ojoj va illa jag mår nu, har precis käkat köttfärsås och spagetti men hade nog i lite för mycket vitlök känner jag nu! Svettas som bara den och ont i magen.. :(

Har ingen bra dag som ni kanske förstår, men man får väl ha en depp dag då och då hoppas jag! Mycket i min lila hjärna nu.. Sen blir de ju inte bättre av att jag så smått börja förstå att jag aldrig mera får se farfar! En vecka sedan nu, så jag börjar väl så smått inse.. Tror det kan vara en av orsakerna till mina dåliga nätter, svårt att somna och vaknar ofta till under natten! Plus att de är sjukt mycket att ta in i skolan nu!!
Men jag ska bara kämpa på och ta mig igenom denna svåra och tuffa tid!!


Nu ska jag titta på unga mödrar innan jag börja med läsandet, hoppas då mitt illamående är borta!
Hoppas ni haft en trevlig dag!

Godmorgon!

Åhh så skönt de var att vakna innan klockan ringde! Känner mig mer utvilad då när jag få vakna av mig själv. :)
Idag är en dag med fullt av grejer som ska göras, skolan, kolla i lite affärer, käka och sist men inte minst bowla!! Nice dag detta!! Kameran är ner packad i ve bilder väskan så imorgon kommer de in lite bilder skulle jag tro! Ne kan ju inte gå till skolan i pyjamas så får börja göra mig i ordning! :)

Ha en trevlig dag!!

Hitta inte orken!

Tyvärr blev de ingen träning idag, jag hitta helt enkelnt inte orken. Min dunder måltid verka inte hjälpa.. :)
Ne men är såå trött så orka helt enkelt inte träningen får komma lite så här i andrahrand nu så här i början på skolan, tror inte jag kommer orka träna när jag går så länga dagar men i mitten på februari börja de lugna sig lite med några lediga dagar och lite kortare dagar som tex 9-12 så då kommer jag orka mera igen. :)

Imorgon kommer de bli en kanon dag känner jag. Först skola då från 10-16 skönt med sovmorgon.!
Sen ska jag gå i lite affärer om jag fatta syster rätt så skulle hon komma in hon med då och gå med mig.. Sen kommer hannah in på eftermiddagen där vi 17-17.30 typ så ska vi käka innan vi ska bege oss till strike & co, för att bowla som aldrig förr haha!!

Snart blir de till att öppna boken igen och läsa lite..

Ha en trevlig kväll!!

Hälsar Hannah varmt välkommen till min trevliga blogg! Haha

Godag, idag har de varit en lång dag 9-15.30 Men de har gott fort iaf. Jag var ju ledig mellan 10-30-13-00 men jag var så duktig att jag läste i imsen under den tiden! Idag har jag även tagit lite kort haha.. Jag känner mig lite lätt stressad här nu så kommer bättre blogg inläg senare för ska iväg och träna om en timme drygt..



Måste ju ha kaffe om man ska orka läsa.. :)



Detta är alltså min ny funna vän Hannah! ;)


Kände att jag behövde något för att orka träna och vad passar då inte bättre än ett glasoboy och päron med choklad sås!! :)





Hörs mera senare!!

VFU

Jag glömde berätta att jag fick reda på mitt vfu område idag alltså inom vilket område jag sak ha min praktik. Jag var helt säker på att jag skulle få här i lundby men nej då, jag ska ända bort till Torslanda och de sög ju! Haha...

B1

Ojoj vad tröttjag redan är. Men inteså konstigt då jag inte kunde somna fören 01 tiden inatt sen ringde klockan 07.00. Men blir inte att lägga sig fören 23 då det ju är prison break idag hihi..

Skola idag då ja. Blev till slut indelad i en grupp hamna i grupp B1 verkar vara en bra grupp, sedan blev vi indelad i basgrupper hamna med 5st tjejer, tror vi kommer bli en väldigt bra grupp då vi är i lite olika åldrar.

Herregud vilken panik man fick förut nrä vi fick vårat schema för seminarie och vilka böcker vi ska läsa till när. Helt sjukt va mycket de är att läsa jag sa de att man hinner knappt sluta läsa en bok fören man måste börja på den andra. haha. Men som tur är så läste jag ju lite mer än en halv bok igår som ska vara klar till måndag så ligger ju lite före där. Det känns väldigt skönt. Har precis läst i 1½h nu. Läst en del av två. Så ska bara käka lite nu så ska jag läsa förhoppningsvis resten så jag kan börja med nästa bok i morgon.. Puhh. Fast på nått sätt tycker jag de är kul. Är ju intressanta böcker så är tur de haha!

Men som sagt ska ta en lite paus nu och käka och läsa lite bloggar, då de ändå inte är något på tvn idag tur de haha.. Fören 22 så ska jag läsa tills de..

Blev inget spårvagns race idag då hanna var tvugen att hem och läsa då hon troligen skulle få boken hem idag och jag förstår henne, jag behövde ju med läsa så.. Men på onsdag då jäklar ska vi bowla.. :)


Nee dags att käka lite får bli makaroner och falu korv idag igen käka de i hm lördags men är ju såå gott haha..

Nu har jag varit bra duktig!

Godeftermiddag! Ojoj va duktig jag känner mig. Har suttit vid köksbordet och läst sedan 15.00 eller jag sluta läsa vid 18.00 då ringde Mika. Men läste 3h intensivt med bara en paus för att dusch. Shit va fort tidien gick den sprang ju bara iväg. Hehe.. Så nu känner jag mig verkligen som en student, blev en del koppar kaffe under tiden med då jag var rätt trött när jag börja så nu lär jagväl inte somna på ett tag.
Är ju inget bra på tvn nu ikväll så blir nog till att läsa lite till så har jag läst ut boken och de är ju en bra början iaf. hehe.. Men måste ta lite pauser imellan så sakerna som står fastnar haha...

Hoppas nu haft en trevlig söndag min har varit helt okey, känns dock som att dagen bara flygit förbi, vakna ju dock 11 med så haha.
Imorgon blir de ju att gå upp något tidigare närmare bestämmt 07.15 ojoj haha.. Börjar ju 08.30 så måste jag ju få tag i denna ulrika som jag ska prata med innan med så får vara där i god tid!!


läsa läsa läsa

Goddag. Idag tog jag mig en otroligt lång sovmorgon, till klockan 11.00 mycket mycket skönt hehe.. Sedan dess har jag bara suttit i soffan och kollat på vinterstudion. Men har även börjat läst lite i den bok som vi ska vara klara med först. Men de som är något störande är att jag inte vet helt hundra i vilken ordning jag ska läsa böckerna då jag ju fortfarande inte finns i någon grupp och de suger!! Jag tänkte inte på de förut utan jag gick in på a2 schema och kolla dä rvilken ordning vi ska läsa och skrev upp allt detta i min kalender när de är seminarium för vilken bok osv. Men när jag var klar med detta kom jag på att shit jag kanske inte ens hamnar i denna gruppen! Stor suck!! Men nu hoppas jag inerligt att jag får stanna i denna gruppen i morgon. Men jag vet ju inte fören i morgon vid 08.30.. Blää...

Men jag ska iaf läsa en bok som jag vet att alla grupper skulle ha vecka 5. Så det är vad jag ska göra denna dag. Är ju skönt att vara lite förberedd om man säger så, så man inte sitter dagen innan och läser som en galning haha..


Hmm, vad ska man käka till middag idag då tro?!


Lite bilder

Nu så har jag kommit hem efter en hel dag med bowling gick dock inget bra denna lördag men men. Jag har haft trevligt iaf. Hehe..

Nu kommer lite bilder från idag och på lite av de jag köpte på ikea. :P




Detta är en del av de jag köpte två jätte fina lampor som jag är super nöjd med, massa bra plast burkar att ta med käka i till skolan och sedan djupa tallrikar i samma serie som jag har vanliga stor och små och små djupa i så nu fick jag köpa stora djupa. :)




Så där nu vart jag duktig som la upp lite bilder heh.. Det är bara så att jag tycker de är så "jobbigt" att sitta med denna datorn då det är skönare att sitta i soffan med den bärbara haha..

Ha en mysig lördagskväll nu!!

Långa bollar på bengt!

Godmorgon, nu är jag uppe igen pappa ringde vid 09.45 och väckte mig haha inte för att de gör nått bara bra att komma upp i tid. Tss.. Så nu kollar jag på vinterstudion var ett tag sen jag kunde se på de. Kan ju inte se hela idag men iaf. Hehe..

Till kusin putte: Tack för kommentaren den värmde. Självklart kommer jag att försöka ha så kul jag bara kan i skolan ska ju börja med nollningen nu på måndag så. :)
Men jag har ju någon innestående haha.. Kramkram


Känner ni igen min rubrik, det är iaf en refreng på en låt. Har inte hört den på väldigt länge men den spelades ofta på radion för lansle 10-12år sedan. Denna låten hatade min farfar den värsta låten han visste. Så varje gång den spelades på radion sprang jag fram till radion och höjde så myckets om möjligt. Allt för att jäklas! Hihi...


Nee nu ska jag lägga mig ner här i soffan och vänta på att syster ska ringa. :)

ha en bra lördag!

När ska jag förstå!

Ojoj, va jobbigt de blev nu. Läste precis systers blogg. Det fick mig att inse att jag inte har förståt att min farfar inte finns längre. Självklart kom tårarna igår vid ett flertal till fällen men på något sätt tvinga jag bort de. Även i morse kom dem till mig när jag prata med pappa och han fråga vad farfar menade med att jag skulle ha kortet på buster och den lila bibeln. Det var vad farfar hade skrivit i ett brev för ca 10 år sedan. Jag minns de som igår när jag satt hemma hos farfar i kvarnskogen va kan jag ha varit 7-8 år Då sa jag att farfar när du dör vill jag ha denna bibeln och detta kortet på din hund buster! Fråga mig inte varför jag ville ha en bibel men, det står till och med mitt namn i den redan för de skrev han upp direkt jag sa att den vill jag ha. Och den ska jag ha ihop med buster kortet!!

Åh jag skulle kunna sitta här i flera timmar och skriva om alla mina/våra minnen ihop. Jag kommer ihåg allt och kommer alltid att göra för som sagt farfar var min bästa vänn!
För att citera min syster "Jag älskar honom för hans relation med min syster, om han har betytt mycket för mig har han gjort det än mer för henne. De var ett eget litet "gäng" som alltid hängde, busade, spelade kort och hade roligt ihop. När jag gick till gammelfarmor efter skolan gick hon till farfar."
Hur rörd blev jag inte när jag läste detta då? Då kanske ni som inte vet hur min relation med min farfar var förstå en hel del genom att läsa de!

Vi hade en gång i tiden en katt som hette Mimmi, som min farfar älskade. Han passade alltid henne när vi var på semester osv. Hon kom alltid springandes när farfar kom gående i backen upp till vårt hus. Kom alltid hem till oss vid 16.15 när pappa kom hem från jobbet då var de kaffe och fika dags för alltid hade han med sig 2 för 20 från handlarn.
hur många fiskar har vi inte fått upp ihop, känns som de var igår jag, farfar och Callo var och fiskade brevid boul planen och callo rammla i vattnet med sin lilaguldiga ryggsäck. Eller att man åkte bil och farfar alltid sa "ta på dig selet nu, har du på dig selet" Han hjälpte mig och pappa att bygga min alldeles egna lådbil, som blev den snyggaste och coolaste i långed. :) Han lärde mig spela en hel del olika kort spel tyvärr fick jag aldrig chansen att lära mig "fusk" blanda ;)
Så många nätter man sovit hos farfar och man fick gå upp och hålla för näsan på han då han snarka så man höll på att flyga bort även om man låg i en säng några meter brevid. ;) Och hur många timmar har jag inte spenderat med farfar uppe på ekhagsvallen för att ta inträder, varje match var jag där med han och satt brevid, de bästa med det var ju att jag fick en dricka och en korv med bröd. ;)  Ja som ni förstår kan denna listan bli väldigt väldigt lång. Det beror på att jag har umgåtts så mycket med min farfar.

Säger även här samma sak som syster, hur i hela friden ska jag klara av begravningen! Om de är jobbigt nu och jag knappt har förståt de så lär jag ju säkerligen verkligrn förstå de då! Jag får helt enkelt ta med mig den största toarullen med papper som finns!

Tro nu inte att jag var tvunegn att skriva sä här bara för att min syster gjorde de. Utan de var för att jag först nu insett vad som hänt och kände att jag var tvungen att skriva av mig lite!

Ska försöka mig på att sova nu, då det faktiskt är en dag i morgon också!!

Vila i frid farfar du var och kommer alltid vara älskad av mig!!

Åhh kan man bli mer irriterad?!!

Faan va trött jag blir!! Kolla på kursportalen för en stund sedan för att se om dem delat in oss i grupper än och de hade dem gjort. Yes tänkte jag då jag var nyfiken på hur mitt schema såg ut. Men tror ni inte på f*n att just mitt namn alltså jag inte blivit indelad i någon grupp. KULKUL, Nej inte direkt inte när klockan var 16.45 på en fredag då man inte kan få tag på någon i skolan. Har ju ingen anning om vårt jag ska ta vägen på måndag kul!! Men kolla upp nummret till den kursansvarige och ringde hennes privata mobil hon sa då att oj de måste blivit ett missförstånd hon trodde jag hade kommit in som reserv men de förklara jag att jag inte gjort!! Så hon gav mig ett namn på en person som har hand om grupp A2 så ska gå dit på måndag så får vi se om jag får plats i den gruppen annars får hon hjälpa mig att hamna där jag får plats. Suck säger jag bara !! Varför just jag!!

Jag höll på att bara falla ihop när jag såg detta. Varför ska de hända något sådant här med just mig!! Suck suck.. Men men hoppas de läser sig till de bästa på måndag nu har jag ju ett klassrum att gå till iaf men ändå. Blä!!

Min lediga fredag!

Mmm de är verkligen skänt att vara hel ledig idag, så jag inte behöver tänka på nått speciellt omjag inte vill liksom.
Det har dock varit fullt upp här sedan man vakna med 07.20 då dennis tyckte de var morgon. Callo gick vid 8 tiden då hon skulle till skolan. Jag mamma och dennis gjorde oss i ordning och åkte till hans dagmamma vid 9 tiden, det gick fin fint att lämna dennis även om de känns lite taskigt då både jag och mamma är här hemma idag men han måste ju skolasin då callo måste lämna han till veckan då de är skola. Så när jag och mamma lämnat dennis åkte vi till bäckebol käka frulle på coop. hihi.. Sen tog vi oss en tripp på ikea skulle ju inte köpa något som de så fint heter men kom ut från affären ca 200kr fattiagre haha inte mycket penagr så men själva grejen haha. Fick iaf jätte mycket för dessa pengar. Ska ta kort och lägga upp här sedan när jag kommer hem i eftermiddag.
Mamma åker hem redan idag eftermiddag då pappas systrar åker hem idag så åker mamma hem till pappa så vi alla har någon hos oss iaf. Fast jag ska ju hem till mig så blir ju själv så men har ju syster 10min bort. :) SKa bara ta de lugnt ikväll kolla på lets dabce och samantha eller hur de stavas. hehe..
Imorgon blir de till att kolla på PinPals igen vet inte om vi orkar se båda matcherna men en ska vi se iaf. Sen måste jag börja läsa lite också. Mamma kom ju med böckerna igår så blir till att läsa en del iaf så man är lite förberedd. :)

Men jag återkommer senare med bilder mm..

Hoppas  ni får en bra fredag!!!

Fjärde dagen

Fjärde dagen i skolan idag, hade ju som ni vet bara en timmes information om just den inriktning man valt. Min inriktning är ju skapande verksamhet för tidiga åldrar. Det som vi kommer pyssla med mest är Musik, Teater, Rytmik och Bild&Form. Så termin 2 och 3 kommer nog blir otroligt roliga!

Idag kom mamma på besök, pappa skulle också med från början men så vart ju farfar dålig och ja resten kan ni ju läsa i förra inlägget. Jo mamma kom vid 16.30 så idag följde hon med mig på ett vattengympa pass de var nog första gången jag träna ihop med min mamma. . :) Sedan åkte vioch hämta syster kolla upp var vi ska lämna dennis i morgon på sin inskolning.
Och nu sitter vi här alla tre i soffan mor och syster kollar på tvn..

Imorgon är jag ledig otroligt skönt med tanke på omständigheterna, skänt att ha mamma och syster nära då också även om syster ska till skolan några timmar!

R.I.P

Ja nu var då denna hemska dagen här. Min älskade farfar somnade idag in.
Saknandet är otroligt stort redan, då min farfar var och kommer alltid vara min bästa vänn!! Har otroligt många härliga minne tillsammans med dig, Farfar!

Vila i frid! Älskad och saknad!


Haha bättre sent än aldrig!!



Min kära emma i långed på julfesten som hölls den 19/12 hehe så lite sent men va faan. :P



Hehe börjar bli lite dragen. .:)




En del av folket!





Så nu ska jag försöka bli lite bättre på att lägga upp bilder här på bloggen. Ska ta med mig kameran på nollningen till veckan iaf. Är ju så dålig på att ta kort också så får se till att bli bättre på de!!

Tredje dagen!

Så där ja då var den tredje skol dagen förbi med då. :) Var en mycket trevlig dag, jag hängde med Hanna hela dagen vi tog oss även en fika ihop mycket trevligt.. :)
Imorgon börjar jag som sagt inte fören 11 och då ska jag äntligen få se vilka de är som har valt samma inriktning som jag har har bara lyckas hitta en av alla 340 personer som valt samma som mig hehe. Så ska bli trevligt. Skänt att bara gå en timme! :)

Sitter hemma hos dennis nu han har precis lagt sig eller rättare sagt jag har precis lagt han hehe..

När jag kommer hem måste jag fixa lite med csn inte gjort min försäkran än.. opps men men, tar ju bara längre tid att få pengarna men jag får ju lön på fredag så jag klarar mig ett tag till som tur är hehe!!


Andra dagen!

Så var då den andra skoldagen över och imorgon ä rde redan onsdag ojoj va fort de går! Idag hade vi mer som en riktig skol dag eller vad man ska kalla de, hade en föreläsning om hur yrket lärare är eller hur jag nu ska förklara de. Var inget som vi behövde anteckna då de bara var en öppning typ. Sedan var de dags för lite information om kursportalen, resten av veckan och kurslitteraturen. Vi avslutatde dagen med information om VFU- Verksamhetsförlagd undervisning, alltså praktik! Det var mycket intressant, fick reda på att vi ska ut på vfu redan veckan 9 till vekca 10. :) Kul  kul!!!

Fann även en kompis idag hihi, vid namn hanna! Haha de är f*n sjukt va liten världen är, för just hanna ja hon har sin mormor och morfar i bäckefors och dem har deras sommarstuga ca 50meter från mor och fars haha!! Helt sjukt vi kunde inte riktigt fatta detta!! Men rätt kul var de ju!! Så vi har bestämmt att gå på nollningen ihop till veckan så man slipper gå själv lite lättare att komma iväg då tycker iaf jag! Sen struntar jag i vad min kära syster tycker haha!! Men tycker absolut att jag kommer vara med på mycket och de roligaste jag ska vara med på spårvagnsrace, bowling med utgång, övningssittningar, laserdom och till slut en finsittning!! Kommer bli mycket trevligt känner jag på mig! :)

På måndag blir vi även indelade i grupper som vi typ kommer jobba ihop med hela denna terminen om jag fattat de hela rätt!! Då få vi även vårat schema för kommande veckor!

Imorgon börjar jag inte 09.00 utan har sovmorgon till 10.30 skönt! Hihi, för just nu är jag rätt trött ändå sov jag ca 25min nyss hehe!! Sen på torsdag trodde jag att jag började 08.00!!! Men istället börjar jag 11.00 till 12.00 underbart! Haha!!

Men de känns iaf bra att sitta och lyssna på föreläsningar och så, tror dessa åren kommer flyga fram haha!!


robert vs per

Hahahah faan va bra robert gustavsson är i idrottsgalan inte som tony denna gång utan som per gessle haha skrattar ihjäl mig!! :D

illa illa

Ja jäkla skit oxå att vi inte vann idag på första korpen. Men som sagt var första matchen och absolut första fö rmig i min blivande karriär haha.. Skojj!! Men jag är iaf nöjd med mitt spel fick följande för er som är intresserade första serien 106, andra 93 (dåligt) och i sista börja jag jätte bra hade sådant läge att slå mitt personliga rekord men nerverna höll väl inte tyvärr men fick 137 i den sista serien men tyvärr fick vi inte med oss någon poäng denna omgång men vi spela mot de bästa laget idag med så nu är de bara segrar kvar resten av serien. :) Var iaf roligt men nu kommer jag inte kunna spela fören 16/2 suck.. Det är ju bara spel varannan måndag. Eftersom jag har nollning med laserdom den 2/2 så hoppar våran reserv in hehe.. Så då ska väl callo och andreas iaf vinna den matchen hoppas jag! :)

Nu ska jag slö kolla på idrottsgalan och hoppas på att klockan går fort till 22 då prison break börjar!

Kan ju säga att jag kommer somna dirket jag lägger mig och kommer sova såå skönt!!

Imorgon väntar en ny dag med nya äventyr!!!

Ha en bra kväll!!

Första dagen!

Så där jag då har man gjort första skoldagen! Var inte någon vanlig skola om man säger så var ju bara information från9-13 så nu är jag rätt seg i huvudet efter en hel dag med info om allt möjligt från nollning till lärarförbundet mm mm. Imorgon blir de att ha första föreläsningen ser verkligen framemot detta ska bli riktigt kul. Sen är de mera information om olika saker men mest om vfu, som är praktik. De ska bli skoj att höra om de när man har första praktiken och så. :)
Torsdag går jag bara i skolan 11-12 typ och sen fredag är jag ledig gött gött. Det passa jätte bra att vara ledig på fredag då mor och far kommer hit på torsdageftermiddag och stannar till fredag eftermiddag. Kommer med lite böcker och så åt mig. :)

Var inte alls jobbigt att gå upp i morse så de var riktigt skönt! Men de kommer nog att bli svårt att hålla sig vaken till 23 idag då de är prison break. hehe..

Ikväll blir de bowling hehe första matchen i korpen för top models 2009 haha.

Nu ska jag vila lite här i soffan!!

Söndag!

Oj vad de hänt mycket idag. Blev väckt 10.15 hehe sovmorgon var de här ja.. Tss iaf åkte med callo med familj till vårdcentralen med dennis. Men de gick som tur var fortare än förväntat. ;)
Efter detta åkte jag och syster till bowlinghallen där syster skulle spela, gick inte så bra för laget de blev förlust men iaf. hehe.. Sen jag kom hem så har jag gjort 13pajer, diskat, fixa lite filmer och även duschat hehe. Så nu ligger jag återigen i soffan åhh gud så skönt hehe..

Åhh i morgon drar skolan igång hihi är så laddad för detta hihi. Ska bli jätte skojj. Träffa nya folk och allt de där. :)
Imorgon drar ju även korpen igång de ser jag också framemot.. :)

Nu ska jag spana vidare här på nätet!!

Sen blir de nog tidigt i säng för imorgon blir de ju ingen sovmorgon hehe..

Oj igen! :)

Ojoj Pinpals gjorde de igen. Ännu en seger blev de i eftermiddags på hemma plan. Riktigt roligt att de blivit två segrar på rad och på hemma plan dessutom så besök nu PinPals

Annars så har dagen varit rätt lugn är hyffsat trött efter att Dennis varit vaken en hel dal inatt men men inte så farligt. Kom hem för ca en timme sedan och sedan dess har jag varit otroligt effektiv har tvätt tid nu mellan 16-19 så har varit nere en sväng ska strax ner igen, jag har gjort iordning mina pajdegar orka dock inte gå in i någon affär och köpa ägg och formar så själva pajerna görs i morgon. Har kyckling i ugnen så den är färdig stekt tills i morgon så slipper jag gör de då. Hihi.

Nu blir de till att slappa förutom några vändor till tvättstugan. Blir körslaget ikväll jag hejar på erik! Fast är rätt säker på att wells vinner allt men iaf!!


Imorgon blir de till att kolla på syster i bowlinghallen tror de börja vid 13 tiden, sen när jag kommer hem blir de att göra i ordning pajerna!

2dagar kvar tills de drar igång! :)

Fredag hela dagen!!

Så var sista dagen på whoopsi gjorde då.. Känndes inte som att de var sista dagen men hehe. Men kommer väl fatta de till veckan när de är skolan som gäller istället hihi!

Sitter hemma hos dennis nu han sover dock men iaf hehe. Vi har käkat våfflor och sedan kolla vi på lite barnprogram och käka ostbågar hihi.. Jag orka dock bara 1½våffla så får bli våfflor till frulle i morgon  :)


Ja denna kväll kommer jag sitta här i soffan och kolla på lets dance. Syster trodde inte dem skulle bli så sena ioch med att dem skulle käka redan vid 18.30 men de vet man ju aldrig hehe!! Ska iaf sova här så spelar inte så stor roll vilken tid dem kommer hem. :)

Hoppas ni får en mysig fredags kväll!!!

Till Mamma

Böcker från färglanda;
Juridik för pedagoger av Mare Erdis
Att finna balanser av Lars-Åke Kernell
Lärandets grogrund av Ingrid Pramling-Samuelsson & Sonja Sheridan      (Finns även i Ed)
Elevers olikheter och specialpedagogisk kunskap av Bengt Persson           (Finns även i Ed)
Gruppsykologi. Om grupper, organisationer och ledarskap av Lars Svedberg
Utbildningsdepartimentet. Läroplan för förskolan, Lpfö 98
Utbildningsdepartimentet. Läroplan för de frivilliga skolformerna, Lpf  94

Böcker från Ed;
Små barns etik av Eva johansson

Böcker från Bengtsfors;
Elevens värld av Gunn Imsen
Utbildningsdepartementet. Läroplan för det obligatoriska skolväsendet, förskoleklassen och fritidshemmet, Lpo 94


Så mamma nu är de bara att springa till bibblan!! Hihi!

Jobbat, handlat, städat och tränat!

Vad kan jag har sysslat med sedan jag sluta vid tre tiden idag tro? Hehe.
Nu har jag iaf diskat bort de enorma berget!! Städat hela lägenheten så här rent vet jag inte när de var sist! Så riktigt skönt men de tråkia är att de blir lika dammigt igen rätt snart då man bor i en etta så blir de ju lätt så, tyvärr..

Träningen idag var helt underbar ingen vikarie och de rätta passet så man blir varm och svett hihi. Så nu sitter jag här lite mör i soffan..

Imorgon jobbar jag alltså min sista dag på whoopsi känns bra, men jag har gillat detta jobbet jätte bra men de räcker med 4månader för mig inom restaurang branchen hehe.. Så nu ska de bli skönt att göra något som verkligen är helt nytt för mig!

Fredag imorgon alltså de betyder att jag ska vara barnvakt åt Dennis då hans päron ska ut och käka! Så vi ska ha fredags mys i morgon hehe med ostbågar och våfflor iaf om jag får bestämma! För är mega mega sugen på våfflor hihi!!

Inte ett drit på tvn idag heller. suck suck!!!

Godmorgon Torsdag!

Gahh gud vad jag hatar att bli väckt på morgonen!! 07.50 börja dem greja här utanför och slänga in grejer i en tom skåp bil så de låter som bara den! Suck Suck, så de finns ju inte en chans att man kan somna om igen när dem kommer var 10:e minut och slänger grejer! Så var bara att hoppa ner till soffan!

Måste raportera att min kära syster vaknat ur sin bloggdvala så besök nu Syster och läs om hennes spännande liv haha!!!

Nee fy va trött jag är orkar inte skriva mera nu!!

Godmorgon Onsdag!

Så var de onsdag idag då! Hoppas på lite mera folk idag va! Så de blir något att göra är ju såå segt annars! Efter jobbet blir  de alltså att åka till stan! Efter de blir de väl att åka hem till syster medans hon och emir ska träna..

Åhh detta vädret gud va deprimerande det är!! Grått och trist hela dagarna! Kan de inte få bli lite sol!!


Ahh nu är helgen bokad också hehe blir ju som vanligt en massa bowling hehe!! Trevligt trevligt!!


Nu ska jag ta och göra mig i ordning!

skol funderingar

Ja nu börjar de närma sig med skolstart.Idag fick jag hem en massa papper bla kurslitteratur listan fy vad böcker som måste köpas fast hoppas dem flesta finns att låna på bibblan så man inte blir luspank direkt hehe..
Min nollning ser otroligt rolig ut hehe, med blan annat bowling, spårvagnsrce pubrunda med mera, kan dock inte vara med på allt men iaf! Fick lite fjärilar i magen kan man säga hehe fast ska bli jätte kul att komma igång!
De som kommer bli jobbigast tror jag är att komma upp på morgonen då jag ju är van att gå upp 09.30 he he nu börjar jag antingen 08.00 eller 09.00 iaf den första veckan så blir ju lite skillnad :) Men men de blir nog inte så jobbigt troligen den första veckan bara. Är faktiskt inte så trött på morgonen!

Hmm, blir inte mycket träning denna veckan. :( Idag hoppa jag core passet då jag ju var dålig igår. Sedan i morgon hade jag tänkt mig att ta ett vattenpass 1 men åker istället med syster och evelina och kollar upp lite mera om skolan och bokhandeln mm. Men på torsdag ska jag jag träna så de så!  hehe.. Skulle ju ha städat idag med men de får väl bli på torsdag då, för i morgon efter vi varit i stan ska jag ju passa dennis då hans päron tränar i morgon!

Nee nu börjar bygglov igen!!

Lättnad!

Åh vilken tur jag haft inga spyor! Men en ömmande mage har jag än men hoppas de försvinner tills i morgon får då ska jag jobba iaf! Har bara varit i soffan hela dagen! Under täcket och kollat på tvn och surfat! Har inte varit hungrig på hela dagen men nu har jag precis käka ett knäckebröd iaf så jag får i mig något! Har även tagit mig en dusch så nu känner jag mig fräsch igen! Blir ingen vattengympa idag dock. :( Menmen! Ska jag vara ärlig så är jag rätt glad över att inte behöva gå ut i detta vädret herregud vilket piss väder de varit sedan 14 tiden typ regnar och är helt svart ute, fy så tråkigt!!

Hm, skulle ju bytt min kolsyre patron idag med men de blev de ju inget av så får stå ut med "vanligt" vatten tills i morgon men de är absolut inte gott alltså, hehe. Men får ta och byta den i morgon efter jobbet och då hoppas jag att de inte regnar..

Idag är de PRISON BREAK!!! I love!!!!

suck!

nej nej nej, vill inte bli sjuk! Huvudet spränger magen göra jätte ont började redan igår när jag la mig, höll på att spy flera gånger så satt ett tag och krama toaletten. Sen har jag vaknat typ  var 30:e minut sedan 2,3 tiden i natt. Så nu ligger jag i soffan och här ska jag ligga hela dagen! Hoppas att jag känner mig böttre ikväll så jag kan jobba i morgon!! Åh vad jag inte gillar detta.. :(

Ne ska nog blunda lite nu...

Fullt upp? De kan man lugnt säga! hihi

Godkväll hm redan söndag kväll dock. Vart tar helgerna vägen!? Idag har de som sagt varit fulltös sedan jag steg upp i morse vid 08.30 tiden! Redan vid 09.15 mötte jag syster med spårisen vi åkte och kolla in bland annat pedagogen haha tror jag vet var den ligger nu! Hehe, sen gick vi och köpte oss var sitt månadskort har dock inte aktiverat mitt än. När de var gjort hoppa vi på en spåris till frölunda torg, väl framme vid 10.15 ja då öppnar såklart inte affärerna fören 12!!! Men som tur var öppna ett fik så vi sätta oss där och drack en varm choklad, såg när billingen anlände, sen gick vi i dem affärer som öppnade vid 11 vilket var rätt många! Jag handla inget men de gjorde syster! När klockan närma sig 12 gick vi mot frölunda kulturhus där innebandy stod näst på listan! En helt okey match har ju sett bättre men, rätt ugnt lag om jag får säga vad jag tycker! Tyvärr förlora dem men var mycket mål iaf! 13.30 vi hoppa på spåris 7!! Åk aldrig den haha tog ju en evighet att komma in till stan haha! Jag hade träning 15.30 och syster skulle till hennes svärfar vid 15. Eftersom vi hoppa på 7:an tog de ju såå mycket längre tid än vi trodde så jag som inte käkat någon mat och skulle träna fick springa in på mc donalds klockan var då 14.35! Lite små panik infan sig hos mig! Tog med mig käket hem, gick kanpt att gå då de blåser storm ute!!! Hem slänga i sig maten, packa väskan puh klockan blev visst inte mer än 15 hehe. Men iaf gick till träningen då de idag var pilates som jag skulle testa på var helt säker på att jag skulle använda en sån där stor boll men ne då här var de också en massa andning hit och dit som yogan fast lite hårdare men svett ne de blev jag då inte!! SUCK! Ne ingen träning för mig!! 16.25 hem från träningen fixa till sig lite ta på sig mycket kläder då de är kallt! Sen var de bara att bege sig ut i stormen igen då jag skulle möta syster med spårisen 17.15 denna gång. Hihi! Nu åkte vi in till stan igen för att se på bio, Wallander- hämnden! Mycket bra film jag älskar wallander filmerna!!

Har haft en mycket mycket trevlig dag med min kära syster! Detta måste vi göra om! :)

Nu sitter jag här i soffan helt slut i kroppen! Imorgon är de åter dags för jobb dock min sista vecka på jobbet nu. Jag kanske jobbar någon dag då och då beror ju helt på hur jag kommer gå i skolan men tror de är varje dag iaf i början! Men men får se! Ska jag vara ärlig känns de skönt att de är sista veckan hehe, ska bli skönt att göra något annat nu! Är såå laddad inför skolstarten tror detta kommer bli en otroligt rolig tid i mitt liv!!!


Ne nu ska jag luta mig tillbaka och läsa lite bloggar, innan de är dags att sova!!!

Första segern!

Får börja med att säga grattis till  http://www.pinpals.se/ till deras första seger! Hoppas hela våren fortsätter i segrara! Hihi vilken nörd jag är! Haha!!

Min dag då; vakna vid 08.40 av en moppe men innan jag kolla på klockan var jag helt säker på att klockan var typ 01.00 eller något liknande men icke den var så mycket som 08.40 jag kände mig sjukt trött och sen var de så himla mörkt ute helt sjukt mörkt var de! Men bara att gå upp gjorde mig i ordning och gick till syster och dennis slängde in min tvätt i maskinen! Busa på som vanligt med dennis! Eller han busa på med oss hehe!! Sen vid 13 tiden åkte vi bort till hallen! Där de som sagt blev seger mycket roligt! När jag kom hem gick jag till eriksberg köpte lite lite lösgodis då jag var jätte mätt och inte alls suden på något men iaf! Hem, diska och tog bort allt som hör julen och de där till så nu har jag nya lampor i fönstren! Skönt tycker jag. Okey jag älskar julen och allt som hör till den men när den väl är över så känns de jätte skönt vill bara att de ska bli vår nu typ! Sen har jag bara slöa i soffan då morgon dagen är full av aktiviteter!
Har dock ont i magen nu efter allt äkligt godis men ändå var de inte mycket gick på 15kr alltså lösgodis för 15kr alltså inte mycket!! Blä blä!!

Imorgon är de fullt upp ska möta syster med 09.15 då tar vi spåris in till stan kolla upp vårt man ska på infomötet den 19:e sen kolla upp bokhandeln även handla lite skulle jag tro! Sedan ska vi ta oss till frölunda och kolla på innebandy vid 12 tiden sedan hem och träna pilates ska bli riktigt skoj! Sen iväg till stan igen för att kolla på den nya wallander vid 18 tiden! Ojoj vilken dag! Men känner på mig att den kommer bli rolig!! Så blir tidigt i säng ikväll men tänkte kolla klart på körslaget först men f*n inte alls lika kul att se på de själv.. :(

Ne nu säger jag godnatt för denna dag!!!

Helg helg

Åhh så skönt med helg men känns som den kommer springa förbi i vanlig ordning. Är sjukt trött men ska göra mitt bästa för att orka se hela lets dance då jag verkligen älskar detta programet. :) Men är ju så jobbigt med alla rekalm pauser men då är de ju tur jag har datorn nära tillhands. :)

Var rätt segt på jobbet idag inte så mycket att göra men de funka ju.

Har en hel del planerat i helgen, imorgon ska jag kolla när pinpals spelar match vid 13.20 men innan de ska jag hem till syster och dennis då jag ska tvätta lite, för de ligger till så här att jag har tvätt tid på söndag mellan 10-13 men då ska jag och syster in till stan och kolla upp var skolan och de är kolla upp bokhandeln sen skulle även syster hanlda lite grejer pennor och dyligt. Så då får jag ta med den lilla tvätt jag har men ack så viktiga att den blilr tvättad till syster imorgon. Sen får jag även ta och städa lite här hemma efter bowlingen i morgon! Söndag ser alltså ut så här, en dag på stan ska även ta med mig min syster på bio! Måste ju se wallander!!! Så troligen blir de en hel dag på stan så blir nog ingen träning på söndag heller men gör inget! Hehe!

Ja så ser min härliga helg ut! Så ska jag ju förstås slappa så mycket som möjligt imorgon kväll hehe!

Ne nu var reklamen slut!!

Nja gillar inte vikarier så mycket!

åh vad tråkigt de är när inte träningen går eller blir som man vill då den "riktiga" instruktören inte kunde idag så hoppa ju en vikarie in och nee de gilla jag inte inte idag iaf då passet var alldeles för enkelt blev fan knappt varm. :( Hoppas hon kommer nästa vecka så jag får bli varm iaf :D

Annars så är jag sjukt trött höll på att somna i vattnet under avslappningen hehe..
Så blir nog tidigt i säng ikväll vakna ju faktiskt redan 08.00 i morse så, imorgon jobbar jag även till 19.00 :/


Mumma!

Åhh vilken god mat de var på jobbet idag, fläskfile med potatisgratäng och pepparsås! Mumma!! Var dock lika kallt idag men hade ju tjock tröja med mig och den användes flitigt idag kan jag lova!


Hm jag har träningsvärk i hela kroppen! Är detta pga av yogan eller är de en blanding av att jag under hela min ledighet typ enbart har slappat! Men de lär märkas då jag kör mitt nästa yoga pass. När vet jag dock inte än!


Om jag klaga på vädret imorse så är de tio gånger värre nu då all snö är borta tackgode gud, men istället är de isgata ute svin halt!!

Nu ska jag njuta av mitt glasoboy!!!

Snö?!

Va vad är detta?! När jag kollar ut så är de vitt ute och de snöar nu med och blåser ett riktigt skit väder med andra ord! BLÄ! Orka med snö nu, nu vill jag ju ha vår! Fyfy...

Skönt att de är torsdag idag bara två dagar kvar till helg, nu känns de skoj med helg igen då de finns något att se på tvn under helegn då ju lets dance börjar i morgon sen ä rde ju körslaget på lördag! Härligt härligt! Blir även att titta på bowling till helgen vet ej vilken tid eller någon än men vet att de är! Skoj!

Hoppas de är fixat på jobbet nu med värmen för kan tänka mig att de är rätt kallt ute idag och då blir de ju kallt på jobbet så tjocktröjan ä rmed idag utan tvekan! Hihi!

När jag slutar idag hoppas jag att snön är borta!!!

Yoga!

Ja vad tycker nu jag Madeleine Lindquist om yoga, hm svårt.
Det var ju absolut inte tråkigt men samtidigt inte super kul! De kändes ju i kroppen att man höll på men var ju inte så svetten rann, tycket de var jobbigt med andingen att man skulle andas si och så. Men smatidigt var de väldigt skönt och tror även de är mycket skönt för kroppen! Så har tänkt mig att köra detta yoga passet en gång i månaden iaf så kroppen får "vila" fast ändå jobba! Nu känner jag väl väldigt trött och mör i kroppen så absolut tar de på kroppen!

Nästa nya pass som jag ska prova på är pilates på söndag eftremiddag med samma instruktör så ska bli intressant!



Jaa nu har antagingsbesked 2 kommit och ja jag kom in på de jag valde som förstahand! Superglad då jag ju var reserv 25 på de när jag fick de första beskedet! Så nu är jag mycket glad över detta så det jag ska läsa är alltså
Lärarprogrammet, Skapande verksamhet för tidigare åldrar!



Suck är ju inte ett skit på tvn ikväll ju! Suck suck! Blir nog en tidig kväll ikväll skulle jag tro!
Hehe!!



Brr, kallt!!!

Gahh va kallt de var idag på jobbet ca 15grader om ens de, och där står jag i kortärmad tröja, mysigt! Inte! Men skulle komma några snubbar i morgon och kolla på detta för så går inte att ha de i måndags hade dem haft 12grader!! Så imorgon följer minsvarta tjocktröja med till jobbet iaf!

Fick en julkorg idag på jobbet lite sent men spelar ingen roll var mycket gott i den! Lägger upp en bild på den senare!


Idag ska jag prova på yoga för första gången är lite nervös faktiskt hehe! Klockan 17.00-17.55 hehe, efter träningen ska jag hem till dennis och passa han medans hans päron tränar!

Brr va jag fryser!!!!

Ojdå!

hehe, oj blev en "liten" powernap på 2h haha.! F*n jag som skulle så på meleros place och forest gump! Aja missa ju bara första 30min på forest gump och jag har ju sett den rätt många gånger förut så! Blev nästan lite rädd när jag vakna trodde de var mitt i natten då de är kolsvart ute! Men klockan är ju inte ens 17 än så.

Jag gick en liten sväng till eriksberg förut då jag behövde panta mina flaskor! Shit va kallt de var fast var plus grader men blåste så!

Ja annars sitter jag här i min soffa och slöar, måste hoppa in i duschen sen innan jag ska sova bara! Men tänkte kolla på dromkåken ikväll! :D Så var ju bara bra att jag sov 2h nu då så orkar jag förhoppningsvis se den!


Godmorgon Tisdag!

ja då var de tisdag förmiddag då! vaknade samma tid idag 08.30, så ligger fortfarande i soffan! Här har jag även tänkt spendera hela dagen! Om jag inte går ut på en liten promenad men ser så sjukt kallt ut ute så är inte jätte sugen på de nu iaf!
 Så idag blir alltså en slappar dag, för i morgon ska jag börja jobba igen skönt att de bara är tre dagars arbete denna veckan! Har ju blivit så lat nu när man varit ledig så länge hehe!

ha en trevlig rödtisdag!

-13grader

Brr de var kallt idag, men de är en jätte fin dag med blå himel och sol!
Jag vakna redan vid 08.30 så jag gick upp och la mig i sängen och slö kolla på tvn sen vid 10 gick jag ut och gick till backaplan med callo gick runt i lite affärer jag köpte mig en bh, thigts och en kalender sen så skildes vi åt vid backaplan så gick jag till willys och handla lite bla toapapper och en skvaller tidning haha. Så har jag något att fördriva tiden med idag, just nu kollar jag på macken med roy och roger haha faan va roliga dem är. :D

Kanske blir de bowling idag eller så blir de i morgon!!

Ne ska fortsätta kolla på macken nu! :D

hemma!

Så var man hemma i kära göteborg igen då efter lite mer än två veckor hos mor och far!
Var hemma vid 14 tiden ungefär var jätte lätt att köra idag då de inte var någon trafik alls typ så de gick fint iaf! När jag kom hem kolla jag igenom posten hade fått 3st julkort till hihi. Har även fått brev från csn att jag får studiestöd så de var ju skönt! De närmare sig nu, snart skol start de ska bli såå kul!

Jag är ju ledig nu tills onsdag fick jag reda på igår så i morgon får jag ta och gå till  willys och handla hem lite grejer till kylen rätt tomt haha! Sen så måste jag träna lite bowling om de blir i morgon eller tisdag vet jag inte! Ska även börja träna på gymet igen tror jag kommer köra en del pilates och yoga denna termin om jag gillar de vill säga! :)

Har beställt hem pizza nu för är ju söndag imorgon måndag får jag börja äta ordentligt igen efter all julmat och godsaker! Hihi!

ha en trevlig söndag!!

allt och inget!



Så här mycket klappr låg de under våran gran! Helt fullt under och bakom den också!

Idag var jag med pappa, crister och sigge ut och elda lite! Hehe, värsta brasan!






Har även vari ute på promenad nu två dagar med mamma och dennis på vägen hem blev de till att gunga lite!





Idag fick jag även reda på att jag inte börjar jobba fören på onsdag härligt! Med lite extra ledigt, men åker hem med callo och dennis i morgon iallafall då jag måste rädda mina blommor för hoppas dem lever ännu! Sedan så måste jag träna lite bowling!

Mitt 2008

Hm tänkte skriva ner lite om mitt 2008, om jag kommer ihåg något av de vill säga!

Januari!
Jag hade nu bott i Karlskrona i ca 2½månad, det var inte fören nu jag börja jobba ordentlig och pengarna börja komma in! Känns inte som de hände så himla mycket mera i januari, nyåret firades iaf i karlskrona ihop med min dåvarnade sambo, mika och Linda! Det som jag absolut aldrig kommer glöma var att jag fick hoppa in som vikarie på chapmanskolan den 7januari, där trivdes jag som fisken i vattnet och hade sådan tur att jag fick stanna hela våren!! jag hade även i slutet på denna månad besök av mon mor, syster och Dennis!

Februari!
Jag jobbade nu måndag till fredag på chapman jag älskade de jobbet!, hade även nu bott själv ett tag i lägenheten i karlskrona då min dåvarnade sambo var ute på sjön. Det var första gången jag bodde själv! Sista dagen i denna månaden åkte jag till göteborg då min syster och Emir hade inflyttnings fest och de var en fest jag inte kommer glömma haha!

Mars!
Det börja med att jag kom hem från göteborg, jag fick även nu veta att jag skulle få jobba på chapman terminen ut! Ingen kunde bli gladare än jag! Blev även en del tittande på världscupen och en del härliga promenader!

April!
Denna månad började ju inte så roligt då jag var på min morfars begravning. Nu började de fina vädret att komma så smått också så ibland skippa jag att ta bussen hem från jobbet utan jag tog de ena benet farmför de andra och promenerade hem, det tog ca 1h men de var väldigt härligt i vårsolen! Nu började mina fingrar att spöka med mig, blev jätte konstiga ibland gjorde de så ont att jag inte ens kunde skriva på datorn så fick bli att boka en läkartid där de kom fram att jag hade eksem troligen av allt de rostfria men fick en slava som hjälpte så där. Tog även ett stort steg i mitt liv och blev singel!
Maj!
Min sista månad i karlskrona! De känndes väldigt bra men även väldigt lustigt. Kommer jag komma tillbaka till denna stad eller var detta ett riktigt farväl!? Jag var super duktig med min träning denna månad då jag cyklade till jobbet varje dag hela maj! De var så underbart i slutet då man kunde cykla både dit och hem i kortärmad tröja och shorts! Började även längtar rätt mycket hemhem till långed, alla vänner och familj då jag bott så långt bort frpn allt jag var van vid förr! Även om jag själv tyckte jag anpassa mig och klarade detta fint så tog de allt på mig att inte ha några kompisar mm här nere, hade ju bara mina jobbkompisar men då jag jobba i ett skolkök så kan nu ju själva lista ut att dem int evar i 20års åldern, INTE för att jag inte gilla dem men inte dirket några jag går ut och festar med om ni förstår! haha!
Så denna månaden bestog av en hel del packning och den 31maj kom min mor, far, crister och bergilott och hämta hem mig haha! De kändes underbart!
Juni!
Åh sommar sommar iaf en början på den, och jag var hemma igen i kära långed, hade dock inte skaffat mig något sommar jobb men kände att jag faktiskt var värd lite semester jag med! Jag tror nog att jag mest njöt av denna månaden av ledighet och i närheten av min familj och vänner!
Var även en vecka hos syster om jag inte mins fel, tror de var i slutet någon gång de var då jag fick reda på att jag skulle få en lägenhet i Göteborg! Super glad blev jag!
Juli!
Ja då var de dags för flytt igen och jag flytta in den 1juli men var väl inte där så mycket fören mitten på månaden då jag hade en del saker att göra först! Jag började känna mig som hemma och jagade nu ett jobb!! Bestämmde mig även för att söka till skolan!
Augusti!
Mitts ökande eftre jobb fortsätte sökte allt jag kunde hitta var på en interjuv men längre än så blev de inte tyvärr. Jag fyllde även 20 år! WOW!
Var mycket med syster och dennis åkte och bada och lite sånt! Jag fick även ett litet jobb på en bowlinghall men detta var bara när de behövdes folk inte llas ofta men de var ju något!
September!
Höll på att få panik då jag aldrig fick något ordentligt jobb! Jobbade någon dag bara så jag höll fortfarande på att söka! Men så en dag i slutet på denna månad fick jag äntligen ett jobb på Whoopsi daisy! Där jag jobbar ännu!
Dennis fyllde 1år!
Oktober!
Jobbade nu varje dag på mitt nya jobb mycket härliga dagar 10.30-15.00 passar mig perfekt!
Blev även en lite tur hemhem till mor och far med callo och dennis, då vi firade pappa!
Skaffade även mitt allra första gymkort, så träning kom äntligen igång igen!
November!
Rullade på med jobb och träningen även en hel del bowling matcher blev de alltså som publik!
Fick mig även en sambo under en tid. Nämligen min kära kusin cia, det var en mycket rolig period vi har allit lika kul när vi hänger haha!!!
December!
Fick nu reda på at jag kom in på skolan! WOW! Super glad!
Annars rulla de på med jobb, träning och en del  jul handlande!
Den 19:e åkte jag mot långed, blev firande av julen här hemma med bara oss, mysigt även om dem flesta varit sjuka haha! Även nyår firades här i långed!




Ojoj imponerad av mig själv att jag kom ihåg så mycket haha.. Mitt år har innehållit mycket! De bästa måste ha varit att jag så snabbt fick lägenhet i gbg och att jag tillslut fick ett jobb!!

Men mitt 2009 kommer bli ett otroligt spännande år, då jag ska börja plugga igen, detta är verkligen något jag vill nu och känner att de kommer bli kul! Ska bli mycket intressant, börjar den 19:e januari så några dagar kavr, men åker hem till göteborg nu på söndag för den 5:e blir de till att jobba så ska jag jobba dessa två veckor innan jag ska börja skolan! Hihi, har köpt mig block och pennor och sånt som är bra att ha! Hoppas på ett mycket lärorikt 2009!


Oj hur kunde jag glöma har ju även under 2008 tänkt på vad jag ätit och börjat träna ordentligt den fösrta 5månaderna var de mycket mycket promenader, allt detta slutade med att jag gått ner ca 13kg något som jag är mycket mycket nöjd och stolt över!



RSS 2.0