.... kommer inte på någon rubrik...

Oj va jag är trött idag igen. :) Men nu sitter jag redan i sängen med pyjamas på, så idag kommer jag inte tvinga mig själv att vara vaken  till en viss tid utan idag somnar jag när jag somnar. De finns ju ändå inget att se på på tvn idag så då gör d eju inget. haha.
Vädret idag håller fortfarande i sig så härligt och i morgon skulle de bli ännu lite varmare nice! Och i morgon är de fredag igen helt sjukt känns ju inte som de var en vecka senjag åkte till göteborg men i morgon har de redan gått en vecka. Sjukt! Så imorgon blir de nog att sätta sig ute i solen efter jobbet om de nu blir sånt väder som dem lovat. Men de tror jag på. Hehe.

Fy va segt de var på jobbet idag, fick ju f*n gå och leta jobb för att ha något att göra. Sånt är så jobbigt tycker jag! Men i morgon är jag ute i storabaren då har jag mitt där så de ska bli skönt! ;) Tror ju dock inte de kommer komma så många elever då det är fisk i morgon plus att dem ska ha "mösspåtagning" i morgon. Jao jag vet dem är lite kenpiga här i Blekinge, dem tar inte studenten förren den 13/6 men i morgon ska studentmössan på och detta gör dem i någon park sen har dem värsta festen, om inte detta vore nog så "tar" dem studenten i tre dagar här! Helt psyko! Men men haha.

Ja nu har jag bara 6 dagar kvar att jobba sen hoppas jag på lite semester iaf även om jag vill jobba undersommaren så vore de nice att vara ledig hela juni iaf. Men men de lär ju märkas!

Jaha nähe, nu vet jag inte vad jag sak skriva mera direkt!

Har en fråga till min kära kusin Johanna; Vilken tid är din skolavslutning!? :D

Nu ska jag slö kolla på tvn tills nyheterna börjar!
Ha de!


Kommentarer
Postat av: Sandie

Ja det får vi verkligen göra :D så du flyttar hem du med eller??



Jaså :D ?

2008-05-22 @ 18:56:19
URL: http://swedhik.blogg.se/
Postat av: svintoflickans

hej:-)

så du tycker hon är lik sina brorsor..

kul att höra.

jag har svårt se sånt.

nu ska jag röja o sen sätta mej o slappa framför tvn o se försvunnen.

ha de mysigt du med:-)

jag hoppas med på uuunderbar sol.

kram

2008-05-22 @ 19:37:22
URL: http://svintoflickans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0