Idag är ingen vanligt dag..

För idag fyller jag 21.. Wow haha... Har haft en jätte bra dag med min sköna familj, bara "mannen" i mitt liv som fattas..

Har iaf haft fullt upp från att jag gick upp. Fick ju även en härlig lön idag så idag har bankkortet gått för varmt haha.. Men man fyller ju bara en gång om året. Har köpt mig en ny dator en rosa liten mini pc, mycket nöjd. Hihi.. Sen en present till mor och far som tack för att jag fått bott där i sommar de blev en ljus blå liten digitalkamera. Sen blev de även en efterlängtad tripp till city gross så nu har jag mat så jag klarar mig i flera månader haha.. Presenterna jag fått idag har varit såå bra, av mor och far fick jag pengar och tomas ledins senaste skiva som jag önskat mig, av syster med familj fick jag present kort på gina, cubus och bolaget. Nice nice, Sen fick jag pengar av farmor och kent. Såå nöjd.. :)


Sen har jag fått många gratulationer så tack alla.. :)


Nu sitter jag hos syster blir att sova här då Emir är i umeå över natten.. Syster börjar även skolan i morgon så jag ska lämna dennis på dagis. Sen har jag fullt upp hela dagen med att lämna in min kamera till att träna och äta typ haha..



Nee nu ska jag surfa runt på min rosa hihi..


xoxo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0