Åby badhus!

Gött nu är snart denna söndagen över. Hihi.. Inte ofta jag vill att de ska bli måndag hihi..

Idag åkte jag med syster m famlij till åby badhus, de va riktigt nice där men ack va mycket folk de var men de funka.. Jag lekte av mig lite och åkte två av vattenruschbanorna hihi.. Man blir helt slut i både huvud och kropp efter ett besök på ett äventyrsbad så när jag kom hem så fixa jag käk sen fick de bli en "liten" powernap haha.. från typ 14-17 haha. de va mycket nice. När jag vakna vart jag jätte sugen på en coca cola så fick ge mig ut och köpa en ute var de underbart väder blev lite rädd att jag sovit i typ en månad haha.. För de va varmt och sol underbart!

Sen har jag inte gjort så mkt mer vettigt idag, läst lite packat lite kollat på tvn lite.. Som en vanlig söndag alltså..

Har en helt underbar träningsvärk i magen! :)

Nu denna veckan som kommer blir de att träna ordentligt med en promenad innan frulle samt minst 30min på träningscykeln innan läggdags. :) Måste tänka på beach 2010 :)

Imorgon är de sista dagen på denna kurs underbart. Då jag inte alls gillat denna kurs. Så är redovisning och opponering som gäller i morgon.. Kommer gå super detta :) Tentan är klar och utskriven så den ska jag lämna in i morgon med så är allt klart och jag kan njuta va min ledighet till fullo!! :D

Nu ska jag nog lägga mig och läsa innan de är dags att blunda!!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0