Skadad....

Vilken underbar dag de varit idag va ju bara så skönt att vakna i morse när solen sken genom persienerna. Dock är de väldigt kallt men hellre sol och kallt än de andra grå mörka vädret. För de är ju faktiskt ljust ute än helt otroligt hihi.. Men trots detta fina vädret har jag behövt min dagliga powernap. Vet att jag hade en sån här period för ett tag sen att jag va tvungen att sova en stund varje dag. Vet inte om de är bra lr inte men jag somnar ju så kan inte göra så mycket åt de. :/ Men får se hur de blir till veckan när de är skola igen...

Jag har iaf fått gjort allt jag skulle idag plus lite till, jag har pluggat så nu är vfu uppgiften i stort sett klar den ska inte lämnas in fören den 6 november så gött att ha den klar, jag har varit ute och sprungit i de härliga vädret, lunchat med Lovisa i stan mycket trevligt, blev visst in en sväng på cubus och ja de sluta som vanligt men dessa två plagg skrek MADDE TA OSS!! haha.. Nu har jag precis käkat pannkakor så nu blir de att ta de lugnt för klockan 18 är de dags för ett härligt core pass och 19.45 är de dags för en timmes badminton med syster och E. Skoj skoj!! Känns så otroligt gött att vara igång med träningen igen jag längtar till varje pass.. I morgon blir de dock en vilo dag då jag ska passa Dennis. Men de behövs de med.. Så jag måste säga att jag är nöjd över min dag som inte är slut än på långavägar :D

Har ju såklart hunnit prata med både pappa, tommy och syster idag! Med syster har jag nog pratat med minst 4 gånger haha.. <3

ang min rubrik så är de en bok jag läser, Skadad den sanna berättelsen om ett bortglömt barn av cathy glass. Usch säger jag bara den är så hemsk. Precis så jag pallar att läsa den vissa stunder att de kan finns så vidriga mäniskor och att dem desutom är föräldrar.. Nee fy den är vidrig men åndå bra hur jag nu ska kunna förklara de men den fängslar mig som ingen annan bok gjort förut..

 



Nu är de inte långt kvar till den 6/11 då de står klassfest på schemat shit va skooj de kommer bli, med förfest i skolan med lite snax och lekar sedan utgång.. Nice nice..
Så blir de att åka till långed på lördas morgonen, då syster ska på 25år fest så jag har lovat att vara hennes chaffis, tur de är på kvällen haha.. Sen blir de väl troligen tjejkväll i billingen på kvällen med dem bästa!
Måste även hinna med besök hos tommy med de går inte att missa. ;) Det har ju prio ett lixom haha..

Se där ja jag fick ner några rader idag med inte illa.. :)

<3<3<3

XOXO


vaccinera sig eller inte!?

Jag tänker inte ta några sprutor mot denna himla svininfluensan. Även fast alla tjatar på mig speciellt på min vfu att alla borde ta de för man ska inte bara tänka på sig själv bla bla bla.. Men de bryr jag mig inte om jag hör och ser bara en massa dåligt ang sådana som vaccinerat sig så varför utsätta sig för något som men inte vet ett dug om vem vet de kanske inte ens skyddar en fast man kan bli så knäpp i huvudet att man bara kan gå baklänges. Så nej tack till sprutorna även om dem inte kostar mig något med mera med mera.. Så nu har jag fått de sagt kände bara att jag var tvungen att skriva av mig lite hehe..

Helgen...

Tjoo...

Nu var de måndag igen då, veckorna flyger fram..

I helgen har jag varit i långed, hemma hos Tommy. Har haft de mysigt och skoj. Dock så jävla trött på att alltid var sjuk!! Snälla va har jag gjort för ont eftersom jag aldrig blir frisk!! Men men, jag knapra tabletter och nässpry hela helgen så jag orka vara social iaf. Så när vi kom till långed tog jag en fika och promenad med emma :) Sen va jag hos mor och far och tjata lite min kära faster Unne va ju på besök också så de va skoj. Senare på kvällen åkte jag med tommy hem till hans mor där de va lite firande för tommy, så de blev smörgåstårta och vanlig tårta mycket gott och trevligt! :) Sen var de bara hem och slöa blev att vi fastna vid idol. Jag som inte ens kollar på de längre men haha.. Blev en rätt tidig kväll då vi båda var rätt trötta.. Jag vakna då såklart jätte tidigt på lördagen med en något härligt värk i mina kära bihåler, så va ju bara att gå upp och surfa och glo på tvn i x antal timmar tills mannen vaknade.. Hihi.. Vi gick hem till mor och far för att käka middag de bjöds på fläskfile och potatisgrätäng såå gott!! Sen även lite tårta jag blev så himla mätt så jag trodde jag skulle spricka haha.. När vi kom hem igen blev de slapp i soffan för att kolla på johan falk! Kvällen avslutades med en timmes bowling i ed och sedan en till johan falk film! :) Söndagen sov jag också länge klockan va så mycket som 10.30 när jag steg upp. De första tommy fråga mig var "vad är klockan" jag svara då 10.30 så säger han bara "meh va gör du kvar här då" haha de va ju snällt hihi.. Bara för att jag för engångs skulle lyckades sova länge hihi..
Men söndagen va inte skoj alltså till en början kände jag mig pigg och vi skulle städa lyan men så bara hände de nått jag blev helt borta som i koma typ jag sov undertiden vi spela musik och tommy damsög så de va ju inte tyst precis. Kände mig verkligen så taskig där jagg låg i soffa och inte hjälpte till men jag va ju faan helt borta kunde ju knappt komunicera ju. Mycket skumt. Men jag piggan till lite så jag kunde hjälpa till att skakamattorna för fick ju lite frisk luft då men shit när vi var klara kändes som jag sprungit ett maraton så då kom tröttheten igen och jag satt och bara glodde på tvn utan ljud typ skit konstigt... Men men.. Tycker de är så tråkigt bara speciellt när jag är hemma hos tommy. Känner mig rätt taskig och dryg fast jag inte kan hjälpa de.. Detta har lixom aldrig hänt mig förut.. Vi dorg till bengtsfors och käka pizza sen åkte jag hem till mor och far en stund sen var de dags att åka till ed för att hoppa på tåget hem till kära göteborg..

Aldrig skoj att säga hej då.. :(

Idag har de varit första dagen på praktiken igen oj va skoj de är att komma tillbaka när man känner att personalen tycker de är rligt att man är tillbaka!! :)
Men i morse var jag först iväg och gjorde en CT röntgen så gött att jag fick tid så snabbt. Tror minsann min läkare är lite kär i mig då jag fick tid så snabbt hihi.. De tog typ bara 5min så var de klart svaret får jag om en vecka via min läkare men har jag tur skyndar han på de lite hihi :) Dem kunde dock redan säga att de såg väldigt tjockt ut på vänster sidan och de är den sidan jag har mest ont i. Så ja jag hoppas dem hittar va felet är så jag slipper denna smärta för nu är de verkligen inte kul längre.. Blir lixom bara värre och värre för varje dag de är ju inte så normalt.. Men får stå ut till onsdag då min läkare skulle ringa mig. Då ska jag ha pencelin!!! :)

Imorgon börjar jag mitt liv mot ett friskare liv haha. ska nämligen köra en tre dagars fasta som även rensar kroppen på alla slagprodukter! :) Så de ska bli intressant att se hur man kommer reagera när man inte ska käka något på tre dagar.. ha ha..

Ne nu blir de att lägga sig framför tvn.. Upp tidigt i morgon då jag har tidiga tiden!!

In Love!!!

Vem ska jag nu blogga för.....

Nu när inte pappa kan/får läsa min blogg på jobbet längre va ju typ bara för han jag blogga hihi.. Men kanske att de finns någon nyfiken där ute som vill veta va jag göra haha..

Nu är de ju så underbart att jag blivit sjuk igen.. Suck.. Men idag gick jag iaf till läkaren för att Tommy tvinga mig till de haha.. Fick världens bästa läkare iaf kan jag ju säga han kan inte varit över 27, haha. Men han var grym och så var han svensk också inte för att jag har något emot utländska läkare men de är lute lättare att berätta va jag har problem med och jag fattar mycket lättre vad han säger ju så är de ju. Han skynda på som bara den då de bara var 45min tills jag skulle vara i skolan bara de var super snällt. Jag fick ta tempen och ett prova senka eller hur de nu stavas. Men de såg bra ut iaf men han var lite orolig över att jag så ofta har bihåleinflamation och även att jag har konstant ont i mina bihåler för de har jag ju kommer knappt ihåg hur de känns utan denna smärta. Så han skicka en remis till öron/näsa/hals så nu ska jag in och göra en CT alltså en röntgen av ansiktet för att se om de är typ någon polyp eller något med mina slemhinnor i bihålerna. Känns skit bra att komma få komma iväg och göra detta på riktigt nu för pallar inte med detta längre. Jag fick inget pencelin utan fick min älskade nässpray :D Sen kommer han ringa min om ca 8 dar för att kolla hur läget är. Ja jag sa ju att detta va en grym läkare. Jag hann i tid till semenariet med så de va ju bra. :)

Så idag har vi suttit i basgruppen och fixat med våran gestaltning känns grymt bra att vi fick klart så mycket som vi fick idag och vi kunde gå hem 14.30 nice.. Så imorgon är de först musik 10.30-12 sen handledning 12-13 sen lunch och efter de kör vi igång att träna våran gestaltning. Nice de. Gött att de redan är onsdag i morgon med veckorna går bara fortare och fortare helt sjukt ju. :)

På fredag blir de att åka till långed igen ;) Denna gången till tommy. <3

Åh de är så skoj nu att josse och hennes kille äntligen fått en lägenhet här i stan. Jag och hanna kommer bo där haha.. Ne då men ett eget rum vore ju inte fel.. Tss.. Är glad för deras skull så snart blir de inflyttningsfest :)

Ja nu fick jag ner några rader igen... Jag gillar inte att vara sjuk ju, så segt att vara så trött och frysa hela tiden men men jag gör mitt bästa för att friskna till. :)

xoxo

höst höst

Nu har jag jobbat min första dag och de gick kanon. A är så söt så, inte en tår de kom förutom när jag skulle gå hem men de var ju bara ett bra tecken tycker jag hihi.. :)

Jag har haft några mysiga dagar nu då Tommy kom hit i söndags <3<3<3 han åkte idag när jag åkte hem till A. Aldrig skoj att säga hej då ju.. :/

Nu sitter jag här iaf helt själv i min lya, känns så tomt nu när man haft någon här. Men jag har fullt upp som vanligt denna veckan med så :) Imorgon är de skola mellan 11-12.15 göött.. Sen blir de att fixa lite saker på stan och även hinna med en joggingtur tror jag minsan, sen blir de att passa dennis som alltid på onsdagar. Torsdag då är de skola mellan 8.30-12 sen vid 13 ska vi träffa våran handledare så blir väl troligen att sitta kvar till 15-16 tiden skulle jag tro. Då måste jag hem och packa inför helgen så är de badminton på kvällen. Fredag åker jag och Dennis till långed! <3 Men denna gången ska jag vara hos mor och far, hihi.. Vi åker när jag slutat på fredag vid 12.30. SÅ blir de marknan på lördag och party med alla mina girls på kvällen! :D Söndag blir det att åka hem igen.. Fullt upp som vanligt hihi men bara skoj..

Nu kan jag inte sitta här och svamla mera då DHW börjar strax!!

XOXO

Vilken underbar linje jag läser!

Alltså var tar dagarna vägen?! Denna veckan har ju gått sjukt fort i morgon är de redan fredag sjukt.. Men skönt. :)

Idag hade jag en slapp dag i skolan gick bara mellan 8.30-10.00 dock väldigt segt att gå upp i morse de var becksvart och svin kallt. Men dem 90min i skolan var underbara vi hade nämligen begreppsträning/rytmik, så vi fick "träna" på avspänning och de va ju såå gott man va två och två så låg den ena på en madrass så börja den andra med att typ massera inte riktigt men lika skönt typ gick igenom hela kroppen ungefär och de va såå nice.. Så ja jag älskar min utbildning haha.. :)

När jag hade slutat mötte jag upp syster för lite shopping som vanligt då hon hade 90minuters hålltimme. :) Sen åkte jag hem och hämta dennis på dagis, dem satt och käka när jag kom så jag vänta i hallen de roliga var att dennis inte såg mig fören hans fröken sa till han när han var klar, "dennis ska vi gå och tvätta oss, ser du vem som sitter i hallen och väntar?" Åh när han vänder sig om vilken lycka hihi. Åhh va jag älskar min systerson!! Han blev så himla glad och skrek ut DEDDE DEDDE!! Hihi.. Alla fröknarna fråga om de var någon som vart glad haha.. Sen gick vi hem till mig och de gillar dennis skarpt han vill helst inte gå sen när man väl kommit hem till mig.

Men nu sitter jag i  hildedal och dennis sovermiddag.. Snart kommer syster sedan emir, sen glenn och även dennis farmor för senare idag ska jag syster, emir och glenn spela badminton. SKoj skoj!!

Imorgon är de en jobbig dag som väntar jobbigaste dagen i skolan sen typ ettan på gymnasiet då vi går från  8.30-16.30 med bara 10min raster typ förutom lunchen.. Men men så kommer va dö i morgon när jag kommer hem. He he..

Ja nu fick ni lite att läsa igen...


Tycker om <3


RSS 2.0