Min och Dennis dagens




Lördagen..

Hade en mycket trevlig lördag med ett härligt gäng.. Kom hem till hotellet vid 4 tiden. ;) Vakna redan vid 7.30 så vid 8 gick vi ner å käka frukost efter de hoppa jag på vagnen hem. Här kommer två bilder som jag inte ens viste fanns, är en viss marcus som är fotografen tror jag, så jag hade ingen koll på att jag blev fotograferad. Haha. Därav ena minen på koret.. :P




Gårdagen!

Oj vilken trevlig fredags kväll jag hade.. Anna och Elisabeth kom vid 19 och åkte hem vid 22. Jag bjöd på tre rätters och de verkade som att de gick hem allt de jag bjöd på.. Vi fick en del härliga skratt under kvällen.. Trevlig trevligt.. Tänke bjuda på lite bild regn från hur de såg ut här igår samt maten. :) Kassa bilder men har bara min iphone så.. Men men..

    

Mys med massor av ljus, samt vad jag hade på mig, första gången jag använde dem prickiga leggingsen, vet inte vad jag ska tycka än men..

Förrättern; Rostad toast med sallad, majonäs, ägg, räkor och dill!



Huvudrätt; Lax med fetaost på spenatbädd, ugnsrostade rotfrukter som, potatis, rödbetpr, morötter, brocolli och champinjoner. Hade slängt ihop en egen romsås med cream freach, rom och citronpeppar. Det serverades sjävklart en sallad till mina gäster också. :P





Efterrätt; Pannacotta med bärsås och hallon!




Åhh detta var verkligen så trevligt och jag gillar verkligen att fixa så här. Så får hoppas att de blir fler tillfällen.. :)
Tack för en kanon kväll!!


Köpa eller inte?!...

Hm var in på H&M förut och prova denna men som ni ser på mitt ansiktsuttryck så var jag inte jätte nöjd. Den fick inte följa med hem men kanske att den kommer krypande nåndag.. ;)

   

Va tycker ni, köpa eller inte köpa?!

Dagen i cell nummer 7 :D

Dagen idag gick riktigt segt.. Matilda var sjuk idag så var bara jag, caroline och susanna. Inte så bara dock. Haha.. Men det gick trögt idag, vi jobbade på bra men kändes som de inte hände nått.. Det är väls å när en bara sitter och pillar med små saker som ska fixas så handledarn och examinatorn blir nöjda. Haha.. Vi har iag galet skoj ihop och de är ju huvudsaken! :)

Så välkomna in i cell nummer 7

       

Mysigt vi har de va.. :P


Åhh va de är underbart

Såå gött de var att komma ut från gymmet vid 16 tiden och de fortfarande var ljust och härligt ute.. Hm är våren på väg kanske?!? ;)


Smothii steg för steg

Min kvällsmat idag blev detta..







Mmm så gott de är!! :)

Träningen

Jag orkade ta mig till gymmet idag. För jag kan säga som så att sitta i olika cellar och skriva b-uppsats hela dagarna tar på krafterna. Men jag kände mig väldigt nöjd över att jag tog mig till gymmet iaf..

Så idag blev de

20min crosstrainer
3*15 rygg
3*15 mage
30min cykel

Ja ni kan ju få se själva va pigg jag såg ut innan träningen. Haha





nio härliga minuter kvar.. :P


Mysig eftermiddag i Torslanda

När vi var klara för dagen i skolan så åkte jag hem till syster med familj. Då syster och Dennis var i stan så passade jag på att åka med dem hem till Torslanda. Det första jag hör när jag sätter mig i bilen är, Jag tycker om dig! Naw sötaste Dennis. Då känndes min dag genast mycket lättare eller lättare sagt mitt huvud blev lite lättare efter x-antal timmar i cellen. haha..

Så min eftermiddag bestod av, bowling i kojan under trappan, lite slappande i soffan med skrållan på tvn, mat i form av hamburgare samt en rätt kramsjuk Dennis. Han blev lite impad av mina leggings, hade på mig dem med ett stycke skinn på framsidan. Så dem klappade han och tyckte de var lent, tss.. Ja sen fick jag såklart träffa syster och E med. Dem verkade riktigt glada över att bussen jag skulle åka gick hela vägen hem till mig utan ett endaste byte samt att de bara tog mig knappt 30min från deras dörr till min dörr.. Gött.. :)

Annars blev jag mest kallad moster och bajsmadde, ja alltså Dennis är inne i kiss och bajsåldern typ.. För jag hoppas inte han kallar mig bajsmadde för att jag luktar bajs, som jag ju inte gör, hoppas jag. haha.. Fast å andra sidan vet ju Dennis att de luktar Hallon.. Haha..

Ne nu svammlar jag iväg här känner jag.. Bäst att bortsa tänderna och lägga sig under täcket en underbar dag med b-uppsatsen väntar..


Tjocker i huvudet..

Sitter här i cell 6 och har de mysigt haha.. Vi skriver och skriver och skrattar och skrattar och äter och äter haha... Men vi har de allt bra mysigt här.. Men nu vill jag faktsikt snart hem. För att få vila stackars hjärnan lite.. Men snart snart är vi klara med allt detta tråkiga som tex teoretiska anknytningar. Så förhoppningsvis kan vi börja skriva allt de roliga på måndag. Jippy..


Träningen som blev idag

20min crosstrainer
3*15 rygg 55kg
3*15 mage 28kg
30min cykel

De fick vara bra så idag då jag ju varit sjuk och vill börja lite lugnt..



En mycket bra måndag..

Haft en mycket bra måndag även om den blev lång.. Var i skolan 9-15.30 och ojoj va vi var duktiga idag. Känns otroligt bra och skönt att vi är så duktiga hihi.. Direkt efter skolan åkte jag till gymmet. Även där gick de mycket bra idag, så nu är helt frisk eftersom de gick och kändes kanon på dagens pass..
Nu ligger jag dock ner med en mycket värkande nacke och rygg. Inte dem bästa stolarna på att sitta i de grupprum vi hade idag men men.. Bara att stå ut.. Känns lite bättre nu när jag ligger ner iaf..

Ja inte mycket mer än så jag hade att bju på idag haha.. Men de är så här min vecka kommer se ut långa dagar i skolan följt av ett pass på gymmet.


Helgen över igen då..

Oj vilken trevlig helg jag haft ihop med mikaela.. Och va mycket bra planer vi kommit på.. Kommer bli en kanon vår och sommar om allt går som vi vill.. Det tror jag de kommer göra också eftersom vi båda vill allt detta så jäkla mycket..

Imorgon är de måndag igen och en heldag i skolan med en massa skrivande, underbart.. Ska bli så gött att verkligen komma igång nu. Så hoppas vi alla har massor av bra ider och att orden bara kommer spruta ur våra munnar och ner på tangenterna och in i datorn haha..

Nu ska jag se om jag kan somna var jätte trött vid 18 tiden men nu är jag pigg så kanske får bli ett avsnitt sjunde himlen som avslut på kvällen..

Har som sagt haft en grym helg och jag vet att en ny grym helg väntar!

Mätt!!

Pju sitter här framför tvn med Mika nu och är proppmätt.. Vi har varit på underbara manâna mumms..
Annars idag har vi varit ute i de fina vädret, gick till backaplan och kolla runt.. Köpt lite smått och gott som alltid är bra att ha, tss..

Igår tjöta vi, åt hamburgare, tjöta, spela mario kart, tjöta, kolla på snövit, la oss och tjöta haha.. Tror klockan hann bli 3.30 innan vi somna.. haha.. Trevligt värre.. :)

Så idag somnar vi nog i tid känner sig lite sliten efter en massa sol och mat.
Får se vad som händer i morgon..



Hungriga i väntan på mat!!






Nee nu ska jag fortsätta se på den här skiten, melodifestivalen..

Vill inte längre..

Suck blir inge skola för mig idag heller.. :( Vaknar efter lite mer än 10h med huvudvärk och en kokhet kropp.. Jag blir så less på detta för vill ju vara med min grupp.. Fast samtidigt kan jag ju inte göra något åt de.. Sen har jag visst smittat syster och Dennis också. Oppss. Inte riktigt meningen.. :P

Så idag blir de en dag till i sängen under täcket framför tvn.. Käka nyss en skål med glass för att svalka av mig..

Jag måste vara frisk i morgon får då kommer Mika hit och ska vara här hela helgen då vill ju inte jag sitta här å va seg.. På lördag ska vi till manâna och äta så att ha feber då finns inte ens.. Så de så!!



Snälla snälla försvinn...

Jäkla skit jag har feber, huvudvärk sen har mina älskade bihåler börjat värka.. Oh i löööve it!!! Suck.. Det är nästan precis ett år sedan jag opererade min kära näsa och efter operationen har jag inte haft några besvär alls. Men nu ja nu efter 12mån då ska de börja jäklas igen jag pallar inte.. Menmen.. Jag stannade hemma idag iaf då jag igår kväll fick feber. Somna rätt tidigt igår och sov till 10.30 . Imorgon får jag palla mig in till skolan vid 12 tiden då vi ska börja skriva syfte och frågeställning till vår b-uppsats. Då vår grupp idag hade möte med handledarn som jag dock inte kunde närvara vid men men de är så de är.. Kommer flera möten med henne.

Nu ligger jag här i sängen som jag gjort typ hela dagen förutom när jag fick fixa mat.. Har läst lite i lärandets grogrund, kollat på sjunde himlen samt spelat lite tvspel.. Men vad jag än gör för att försöka få bort huvudvärken så funkar de inte.. Suck suck.. Försvinn nu!!!

Fick så fina tulpaner igår av mamma som passa perfekt här i min lya.



Jag i mina så coola solglasögon som jag fick av mormor



Slänger in några bilder på Dennis med. Han är ju bara för go och knäpp haha.. Han säger så roliga saker så man kan inte annat än asgarva.. Haha..





Dem har ju flyttat ut till nummer nio nu och Dennis säger till mig varje gång jag kommer dit eller när vi pratar i telefon att du får komma och bo på nummer nio, du får stanna lääänge här de får du.. Tss sötaste ungen ever.. :P Mosters älskling helt enkelt. ;)

Ruggit väder...

Godkväll.. Har haft en mycket trevlig kväll så här långt då mamma kom och hälsa på mig. Medans syster var på magplasket. Så mamma vär här från 18.30-20.30 typ.. Det var mysigt. Det är vid sådana här tillfällen men saknar att bo nära päronen för att bara få besök på kvällskvisten.. Menmen..

Idag var de en föreläsning som var helt störd så sluta vid 10.15 då satte vi oss i gruppen och la upp schema för denna veckan samt skrev klart PM:et som vi maila vår handledare. Så denna veckan kommer bli kanon och om allt går som vi vill och önskar är vi igånge ordentligt med skrivandet i slutet på veckan. Nice nice. Har bokat tid med handledarn för vår första träff så de är gött att de är bpkat och klart.. Detta kommer bli kanon det känns dock lite skumt att komma hem på eftermiddagen och inte ha några måste att göra ang skolan, inga kapitell som måste läsas osv. Utan de vi ska göra gör vi under dagen när vi sitter med de. Hur gött är inte de då.. Okey de kommer säkerligen bli långa dagar men iaf.. Fram till 25mars kommer de se ut så här.. Om vi inte är så grymma och blir klara lite fortare..

Nu ska jag nog lägga mig och kolla lite mera på sjunde  himlen ;)

Jo ang rubriken så är de ju så kallt och blåsigt och riktigt äckligt väder.. Brrr...


Dagarna springer förbi..

Godkväll.. Här sitter jag i soffan lite illamående då jag ätit och druckit lite mycket.. Blää...
Har precis kollat på åtta stycken avsnitt av one tree hill. Tss.. Men kände att de var dags för en paus i tv tittandet så bytte tv skärmen mot datan istället haha.. Min älskade man jobbar helgen därför jag tillbringar den på detta vis... Imorgon åker jag hem till göteborg igen helt sjukt va fort sex dagar kan gå... Har ju iof fått en hel del gjort men iaf.. Hatar att åka härifrån..... Men jag har massa roliga saker framför mig dem kommande dagarna/veckorna men iaf..
Det positiva med morgondagen är att jag ska ta bil hem istället för tåg/buss. Desutom är de pappas bil jag ska ta.. Wii...

Hm, har jag gjort mer idag då tro än att kollat på oth. Just de jag åkte till bengtsfors i morse lämna ett kuver till min kusin som fyller i morgon sen var jag till apoteket, björnen HD har käkat lite för mycket fåglar och möss så fick ju göra något åt hans stackars mage.. :P Snällare katt tror jag inte finns, jag fick spruta in allt som fanns i sprutan på han utan ett pip samt att jag gjorde de själv jag höll han endast runt huvudet och han försökte inte ens riva mig eller något liknande. Älskade HD, vägde han idag oxå hela 3,9kg hihi.. Björnen..

Sen bjöd jag min älskling på sjukt god middag idag, fläskfilegryta med potatisgratäng. Det blev galet gött.. Perfekt alla hjärtans dag middag så här två dagar tidigt.. ;) Inte för att jag är direkt mega noga med den dagen dock, fast jag fick precis de jag ville av min man.. Han lyckades ju självklart inte toppa förra årets alla hjärtans dag present men de tror jag aldrig går då jag ju fick P!NK biljetten. ;) Fast tredje säsongen av oth och fjärde säsongen av sjunde himlen är galet bra de med. ;)

Ne nu ska jag sluta babbla och läsa lite bloggar innan jag avslutar denna lördag med lite tvspel... Hoppas ni haft en trevlig och skön lördag!!

Dagens plus dagens träning





Åkte på att skotta hemma hos mor och far förut, varför kommer denna snö.. Ställer bara te besvär haha.. Så min träning idag blev att skotta plus att jag lär får skotta en gång till innan denna dagen är slut. Det som gjorde skottande ännu jobbigare var dessa så snygga stövlar som jag hoppa i då jag visst bara har med mig mina Kawasaki hit haha... :P



Inte stora alls.. Haha..

Nu är tentan helt klar så nu kan jag sluta tänka på popper med flera haha.. Ska göra lite nytta här hemma och städa bort alla katthår..

Dagens!



Ny klippt och fin.. :P

Fått mycket gjort!

Idag har jag varit duktig. Gick upp med 7 för att ta tag i pluggandet för jag pluggar bäst tidigt  på morgonen. Pluggade fram till 9.30 då mamma kom och vi åkte till Bäckefors föt att jag skulle lämna blod.. Och de gick galant lika högt och fint blodvärde som vanligt :D Sen åkte jag med mamma en sväng till huset. släppte va henne där så åkte jag mot billingen för att fixa till kalufsen. :P När de var klart åkte jag till pappas jobb och hälsade på en sväng för att sen åka hem och plugga lite till.. Nu är jag klar med den första frågan på tentan och har alltså en kvar men den börjar jag med i morgon. Nu ska jag hem till mor och far på kaffe och fika. Så sugen haha..

Har lite dåligt samvete för var så jäkla sur när T kom från jobbet :/ Var trött och inne i pluggandet.. Han tar sig en powernap nu så vill kompensera mitt dåliga humör med att han får sova ostört nu en stund så smyger hem till mor och far på fika.. Hihi..

Nanny.nu

Heej underbara dag.. Nu sitter jag på bussen som ska ta mig till trollhättan och särifrån blir de tåg till ed.. Ute skiner solen och de är helt underbart..

Min morgon har varit helt fantastisk.. Var på en jobbinterjuv 9.15 och de gick så jäkla bra. Hihi.. Spela in en film och grejer.. Hihi. Så nu är de bara att vänta på att att bli kallad till ett möt/kurs/intorduktion som kommer ske här i stan. Efter de är de bara att vänta tills en familj vill ha mig som deras barnvakt.. :) Och hon som interjuva mig tyckte jag hade en grym profil så de skulle inte vara några problem för mig att hitta en familj.. Wii.. Så nu är min tisdag räddad.. Haha..

Nu ska jag ut på gul och kolla om dem lagt ut vår hemtenta som ska skrivas och vara klar sönad 24.00 så ni fattar nog själva vad jag har och kommer göra denna veckan.. Haha..


Dagens och veckans träning

Idag blev de ett härligt 100minuterspass igen..

20min crosstrainer
3*15 rygg
3*15 mage
3*15 ben
20min crosstrainer
3*15 ben
3*15 ben
3*15 ben
30min cykel

Sammanlagt har de blivit 420minuters träning denna veckan.. Alltså 60min per dag och de är ju helt okey. :)

Helgen redan över

Fy va dagarna går fort.. Nu är de redan söndag igen.. Ojoj..

Igår var de en mycket rolig och fartfylld dag.. Vid 10 åkte jag och Dennis till trollhättan för att hälsa på farmor/gammelfarmor och Kent. Väl där blev vi bjudna på mat, älskade lövbiffgryta åhhh i löööve it! Med kokt potatis, gurka och knäckebörd.. Åhh skulle lätt kunna leva på denna rätt haha.. Till efterrätt blev de glass, päron och vaniljvisp. Så man blev ju galet mätt iaf.. Dennis bowlad som vanligt med Kent haha.. Jag satt å tjata med farmor.. Trevligt trevligt.. Sen var de dags för kaffe och fika haha.. Då käka jag silviakaka också något jag skulle kunna leva på haha.. Vi åkte hem vid halv fyra tiden. Efter en trevlig dag..

Väl hemma var de dags för Dennis lördagsgodis som han käka i soffan framför piff och puff. Vet inte hur han orkade äta de men.. Hihi.. Vid halv sju kom Anna hit så när Dennis lagt sig så käka vi tacos och tjata oj oj va vi tjata haha.. Vi "kollade" även på melodifestivalen men nee fy va de suger helt meningslöst att kolla på ens haha.. :)


Nu får vi se va denna dagen har att bjuda på.. :)

Kvällsträning

Fick lite ångest efter fredagsfikan hos syster så när jag kom hem vid 17.30 drog jag bort till gymmet. Kändes lite skumt att vara där å träna så pass sent men otroligt skönt och lagom mycket folk.

20min crosstrainer
3*15 rygg
3*15 mage
30min cykel

Nu är jag mycket förväntansfull och längtar till måndag då ska vi se om jag fortfarande har fetma.. Eller om min träning gett resultat. :)


Sovmorgon

Idag tog jag sovmorgon och ojoj va de var skönt. Vaknade vid 9 men somnade om och vaknade 11.20 hihi.. Då blev de att käka frulle och sen bort till gymmet.. Efter gymmet åkte jag in till stan och hämtade ut min tenta och jag köpte en liten alla hjärtansdag present till min man. ;)

När jag kom hem så var de dasg för mat de blev idag fetaost med bacon och fullkornsmakaroner med salladsdressing. Mumms va de var gott. Jag är helt inne på ost alla möjliga olika sorter, i kylen finns de fetaost, brieost och vanlih hushållsost.. Tyvärr syns mitt ost missbruk i mitt ansikte men men.. ;)

Sen har jag läst och läst i den underbara samhällsvetenskapernas förutsättningar av Gilje och Grimmen. Fast ska jag vara ärlig så är den faktsikt lite bra ibland. Ibland flummar de iväg men jag blev glattöverraskad över att jag fattade och tyckte de var intressant de mesta av de jag läst på dessa 80sidor :P

Imorgon är de redan fredag, och då kommer mor och far hit.. Trevligt trevligt, dock är dem bara här över dagen..

Jo just de fick ett så roligt samtal av min mamma förut, jag har blivit bilägare! :D Känns helt galet hihi..

Dagens träning!

Idag var de betydligt mindre folk på gymmet mycket skönt haha.. Det var mest söta pensionärer.. :)

Jag körde som vanligt ett härligt 100minuterspass

20min crosstrainer
3*15rygg
3*15 armar
3*15 armar
20min crosstrainer
3*15 mage
3*15 armar
30min cykel

Och herremingud va jag svettades när jag cyklade, helt galet mycket jag tränar ju alltid i en tjock huvtröja och idag kunde jag vri ur den när jag var klar. Gött! :D

Nya datorn!

Den här blev de Charlotte! :D

Nummer nio

Idag fick de bli en tur till ut till hus nummer nio med syster och dennis. Jag slängde ihop en malm byrå till. Idag gick de undan ingen AC på denna byrå inte haha.. Helt själv gjorde jag den idag..

Men innan jag började med de så bjöd syster på god lunch på en filt i köket hihi.. Rostbiff med potatissallad och färskt bröd. Mumms mumms..


Mina tankar ang 15 timmars barn

Jag känner att jag nu måste få skriva av mig för jag blir så arg och även ledsen på föräldrar som lämnar sina barn på dagis samma dag som dem fött en till unge typ.. Jag tycker bara de är så fel bara för att man får lämna storasyskonet på dagis på heltid den första månaden så behöver man ju inte de. Speciellt inte dem första 10dagarna som båda föräldrarna är hemma. Sen blir barnet ett tyvärr alltför vanligt 15h barn på dagis. Förstår inte föräldrarna att barnen fattar att jaha nu blir jag lämnad här på dagis medan mamma/pappa och lillasyskonet drar hem igen och ja gör massa kul som att fika och handla med mera med mera. Jag har sett detta själv i verksamheten eftersom jag utbildar mig till just förskolelärare. De barn som precis blivit storasyskon förändras helt och hållet dem blir som helt ny småpersoner. Och det tycker jag är hemskt, varför skaffar man då fler barn om man inte kan ta hand om alla sina barn!!! Föräldrar nu förtiden verkar vara så jäkla bekväma och lata enligt mig.
 För de är klart man FÅR ju lämna barnen på dagis klart vi gör de då, för de är ju så jobbigt nu när den lilla/lille ska ammas, bytas blöjor med mera.. Men hallå skaffar man ett syskon så får man väl för sjutton ta hand om dem båda.. Men då kommer snacket om att dem behöver stimuleras hit och dit och att dem måste få leka med sina kompisar bla bla bla.. Det finns till exempel öppnaförskolor som man kan gå till med sina barn nyfödda och storasyskon. Stimuleringen klara man lika bra av att göra hemma då tex bebisen sover för de gör dem vad jag vet rätt mycket i början. Det känns som att alla har så jäkla mycket bortförklaringar fast de i självaverket är så att dem bara är lata och bekväma och självklart utnyttjar alla tjänster som finns. En annan sak jag inte förstår är hur i hela friden man orkar gå upp och ta på båda kidsen kläder och sedan ge sig ut för att den stora ska till dagis i 5timmar. De spelar ju ingen roll om den lille tex sover vid 8 tiden för upp måste dem för storasyskonet ska till dagis klockan 9 så tjopp tjopp dra upp ungen bara och ut och in till dagis och alla dessa härliga dagisbaciller.. Men vad gör väl de om bebisen på 5dagar blir sjuk storasyskonet får ju leka med sina kompisar som är så viktigt när h*n är ca 3år. Ne fy faan säger jag åt detta!!

Träningen idag!

Fy vad folk de var på gymmet idag ändå var jag där från 9.20-11.15 det var galet mycket folk men jag hade tur och behövde inte vänta på någon maskin längre än typ en minut och de var ju bara gött så fick jag lite vila haha..

Jag körde iaf på som vanligt när jag kör 100minuterspass

20min crosstrainer
3*15 rygg
3*15 mage
3*15 ben
20min crosstrainer
3*15 ben
3*15 ben
30min cykel

Jag var så jäkla svettig att jag knappt stod ut med min egna lukt haha.. Så de ska vara efter ett gött pass! ;)

Mycket gjort denna första dag i februari..

  • Ut till vfun för interjuv
  • Köpt ny dator
  • skruva och fixa hos syster
  • till barnmorskan och på ultraljud med syster, fick se de lilla pyrret hon har i magen :)
  • Ut till ikea med syster och dennis, käka mat och syster köpte byrå
  • Hem till syster för att lämna av Dennis
  • Jag och syster ut till huset i Torslanda
  • Backade upp på uppfarten haha
  • Bar in dessa jäkla byåråer
  • Monterade ihop en byrå med lite extra AC haha
  • Hem och slänga sig i sängen och greja lite med nya datorn

Ja så har min dag sett ut jag lämna lägenheter vid 9.30 och kom in nu vid 23.. Min rygg håller på att gå av då jag som erfaren snickare slängde ihop en byrå. Ha ha.. Callo blev mycket impad av mitt arbete.. ;)
Har iaf haft en mycket bra och rolig dag!

Nu blir de att sova snart, är ledig imorgon men ska in till skolan för att sälja en bok vid 9 så blir upp i tid iaf. Gött de för då blir de att träna redan vid 9.30 så kan jag förhoppningsvis läsa lite imorgon. Så morgondgaen får bli en plugg och tvätt dag jippy. :)



RSS 2.0