men orka..

Åhh de funkar ju faan aldrig att lägga upp bilder på den här skit sidan försökt flera gånger nu även igår.. Men är la meningen att jag inte ska lägga upp bilder här eller nått..

Så nu orkar jag inte skriva något heller haha..

oj oj vilken dag..

Puhh shit va jag varit duktig idag!! Varit ute och gått, stor städat lägenheten, varit och stor handlat, bakat bullar och bröd! :D Så nu sitter jag i soffan med en bit choklad och en flaska julmust!! Mumms!!

Tänkte bju på lite bilder från min bakande!!

Tommy fick jobba över idag så då fick jag ju syselsätta mig med något.. hihi..

nehe då funka de inte att ladda upp bilder suck...

Va söndag nu igen..

Tjopp å hej.. Var tog denna veckan vägen.. ?!

Nu har jag precis sett mitt schema för mattekursen som startar den 4 november och slutar den 17.e januari med en salstenta.. Detta kommer bli min första salstenta. Redan nervös.. Haha.. Men schemat såg helt okey ut går högst tre dagar i veckan under hela kursen så de är nice. :) Många föreläsningar dock, nu måste man ju verkligen föja med på föreläsningarna när de är salstenta.. Jaja de kommer nog gå bra. kursen är ju matematik men för små kids upp till 6år så jätte svårt kan de ju inte vara. Och matte är ju faktsikt kul. :)

Idag är de alltsåsöndag vad händer idag tro.. Jo jag ska på bio ikväll men annars blir de nog lugnt en promenad kanske hinns med också.. Regnar ju iaf inte ute så då ska en väl lyckas komma ut..

Nu väntar jag på att underbara fru larsson ska ringa på skype.. Hon lever fortfarande livet i australien.. :)

xoxo

Ibland är livet inte lätt

Hej, nu var de ett tag sedan igen..
Jag har haft några tuffa dagar de senaste.. Men nu har de äntligen löst sig och jag mår bra och är lycklig igen.. Sitter hemma i långed hos T. Han åkte precis för att hämta pizza.. Lite lördags mys måste en ju ha.. Så får de bli en film med knight and day ska vi se på..

Annars har denna dagen varit rätt seg de har kännts som söndag. Ute har de varit mörkt mest hela dagen.. Suck.. Men jag har iaf fixat min garderob här så nu är den så fint att jag nästan skulle kunna bo där haha... Gött att ha en mini walkin closeth. :) Tog mig en liten promenad hem till mor och far med var skönt att få lite frisk luft.. Men denna höst/vinter kom på tok för snabbt.. Fast de är väl bara att gilla läget..

Imorgon händer de nog inte så mycket heller, men ska iaf på bio med svärmor.. Trevligt trevligt.. :) Hämnden är de vi ska se.. Får vi se om den är nått att ha..

Känner mig som en ny männiksa efter en härlig dusch. Gött gött!!Ha en trevlig lördagskväll!!

Så är de

När jobbiga saker händer så tror jag på att de händer för en anledning. Även om de kan vara något sjukt jobbigt som händer. Så går de alltid att lösa. Bara man pratar och lyssnar och framför allt inser olika saker så tror jag absolut att allt går att lösa.  För jag vet att de ska vara du och jag och de vet även du. Även om detta har varit våra tre värsta dagar i livet så har jag nu fattat va viktigt de är att prata. Jag har även fått reda på vilka mina riktiga vänner är. Vänner som ställer upp i alla väder. Som jag kan ringa till vilken tid på dygnet jag vill. Ni är guld värda! Så nu är de bara att gå vidare och leva ett ännu lyckligare liv!! För de är jag helt hundra på att de kommer bli! De som inte dödar de härdar!!  <3

sorry!!

ojoj nu bar de ett tag sedan igen.. Illa.. Men jag har haft rätt mycket för mig.. Pluggat som en galning så jag blev klar med arbetet förra veckan de ska inlämnas näsa fredag.. Göt gött så är ledig i tre veckor kan de bli skönare.. Hihi.. Så nu är jag bosatt i långed hos min kära man under dess veckor.. Lovley!

Förra veckan bodde jag hemma hos syster och dennis så hm varflr har jag en lägenhet?! ;)

Nu har jag kommit igång med morgon promenaderna igen så gött.. Idag var jag och emma ut i en timme.. Nice nice.. Fast de är fasiken redan höst och skit va fort den  kom.. Alla löv är gula och de är inte mer än 5-6 grader när en går ut och går.. Brr.. Fast lite mysigt är de väl oxå :)

Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på days haha..

Jo ikväll blir de att köra body pump i billingen med nettan och emma. I måndags var vi på "tant"gympa sen slog jag och nettan lite bollar på badmintonen.. Gött att träna fast jag är i långed..


bye!!!

JARÅ!!!!

gött gött efter att syster hjälpt mig att fatta endel så har jag nu fått ihop de. Inte klar men jag kan nu se ljuset i tunneln!! Så nu kan jag somna gott när jag väl kommer till sängen! Nöjd som attan är jag iaf hihi..

Ja de var la bara de jag ville!! Haha..

Imorgon blir de skola mellan 9-12 sen blir det att passa dennis vi blir troligen kvar i stan en stund innan vi drar oss hemmåt!

Jo i morse var jag ute och sprang för första gången  sen  jag fick inflamationen. Det blev innan frulle och sträckan blev på 2,5km det kändes rätt jobbigt men galet gött efteråt.. Så nu är de bara att börja jaga min kondition!!!

ne slut för idag!!

Blääää

Tisdag igen då, ledig idag med. Fast har pluggat i nån timme men kört fast nu så då får de bli en paus tänkte ta en powernap men gick inte så bra. Så hamna här i stället med en kopp kaffe. Hoppas kunna få fram lite mer ideer till mitt examinations arbete så jag blir klar denna vecka. De är mitt mål iaf. Så behöver jag inte tänka på det i långed haha..

Hamna inne på panduros hemsida åh shit va fina skaer jag hitta.. Gaah.. Massor av berlocker som skrek mitt namn.. Tur att de inte är alltför långt till tomten kommer.. haha..

Jag hitta b. la. detta

Hur söt va inte denna då!? :)
Sen hitta jag en snygg ring. :)


Snygg va.?


Jag har hittat tillbaka till mig själv ;)

Då var helgen över igen då. Sitter på tåget mot Göteborg. Fast de känns rätt bra bättre än de brukar göra för på fredag åker jag och Dennis tåg till ed :) sen kommer jag vara kvar i långed lääänge :D underbart!  Helgen har iaf varit galet rolig! Fredagen bjöd på underbara vänner, bowling och lite för mkt alkohol kanske. Men ack va skoj vi/jag hade. Detta får vi absolut göra om!! Lördagen blev rätt lugn, med bl.a. Pizza ;) Älsklingen kom hem vid 15.30 typ. Så vi hade värsta mys kvällen <3 fruktsallad, film, levande ljus och massage var en del av kvällen!  Veckan som kommer är väldigt lugn. Kommer bo hos syster och Dennis mån-tor. Så ska passa Dennis en del. Men ska även se till att plugga en hel del. Sen börjar ju mitt nya tränings liv i morgon med! Hej då fetma!! Ha ha.  Xoxo

RSS 2.0