sjuk!!!!!!!!!!!!!!!

jippy jag är sjuk.. tror de är min kära kusin Cia som smittat mig.. :P

Igår mådde jag riktigt illa när jag vakna men jah och Mika hade ju ännu en gång bestämmt oss för att ta en fika, så kunde inte med att ställa in den igen, så tog två ibumetin så åkte jag till "stan" ojoj va vi tjata i två timmar.. :) Käkade varmbaguett ovh drack kaffe/varmchoklad

 
Slutttt.. :P


Smygfotade Mika när hon prata i telefon.

kvällen igår var ingen höjdare svin ont i hela kroppen i halsen smaka de blod.. T tog väl hand om mig även om jag inte var/är på de bästa humöret när jag är sjuk. Iaf inte enligt t. :) La mig runt 23.30 frös som en galning men kunde tack och lova somna rätt lätt tillslut och sov till 10 i morse.. Idag mår jag väl lite bättre ingen jobbig värk i kroppen men nu rinner ju näsan hela hela tiden.. Haha, vilken bra asvlutning på detta år.. Men förhoppningsvis startar nästa år kanon genom att jag börjar bli frisk.. haha..

Har låge i soffan hela dagen förutom en snabb tur till konsum kände att jag behövde lite frisk luft..
Så soffbordet har och ser ut på följande sätt ;)

 dr pepper ett måste, godis ett måste, febertermometer, halstabletter sen ligger de nog en glasspinne där med efter en piggelin. :) Måste ju försöka med allt för att bli friks ju.. Haha..


Gott nytt år på er! Hoppas ni får en trevlig kväll vad ni än må göra!!!

Kallt igen..

Brr vaknar upp av att solen skiner men kollar på termometern och den visar 17 minus brr..

Idag hade jag planerat att inte göra ett skit men de funkar ju aldrig haha.. Blir kanske att åka till ed och bowla ikväll med lite folk. :) Blir väl trolgen en sväng till affären med som vanligt haha..

Igår var jag ju hos frissan Lovisa, och jag är galet nöjd och de känns så bra att gjort en förändring. När jag var klar där åkte jag till bengtsfors så blev de att jag hamna hos cia så satt där å tjata nån timme och drack kaffe. Sen åkte vi in till bengtsfors så shoppa vi loss på lite berlocker till våra pandora armband, haha..

Nu får vi se va dagen har att erbjuda. Jag mår förövrigt riktigt bra och bara njuter av varje dag här hemma hos hjärtat... <3

Dag 30 – Ett sista ögonblick

Får bli de jag gjorde idag!! Galet nöjd!!




:D


Bullar igen.. :P



Det blev 96st bullar igår, vissa blev rätt stora som ni ser på bilden. Men enligt T var dem lika goda som vanligt så de var ju tur haha.. Var galet jobbigt att göra dubbelsats.. Så blev lite öm i nacken där i slutet.. Men nu ska jag väl inte behöva göra några bullar på ett tag, men man vet aldrig haha.. :)

Idag har jag varit i bengtsfors, fixat min klocka som jag fick i julklapp, armbandet var lite långt men nu passar den perfekt. Sen åkte jag med pappa till mellerud fixa lite med bilarna.. Vi blev där lite längre än väntat men men, fick ju en hel dag med pappa så de var ju inget fel med de.. Tråkigt att de ska bli så mörkt så fort bara.. Var hemma vid 16.30 sen dess har de blivit rätt lugnt kollat några avsnitt av mentalist.. Nu kollar jag på csi som tydligen håller på i 3h.. :P Var längesedan jag kollade på csi jag som älskade de förut..

Klockan jag fick av syster i julklapp.

Lite julklappar




Tröja, leggings och knäsockarna fick jag av syster. I lööve it!!

Dag 29 – Mina ambitioner

Jaha nu blir de så här svårt igen, men en av mina ambitioner måste ju ändå vara att bli så bra förskolelärare som möjligt, att bli den pedagog som just jag vet att jag kan bli.. :)

tjopptjopp

Inte blivit så mycket skrivande här nu men har ju firat jul.. Som alla andra typ.. :p

Jag är mycket nöjd med årets jul, fick helt otroligt mycket julklappar så vet kanppt hälften av de jag fått haha. Men de jag kommer ihåg just nu är 5st berlocker/stopp till pandora armbandet, ed hardy parfym, orange klocka, fyra änglatallrikar, jätte fina gariner, underställ, 3st leggings, 2st knäsockar, säsong 1-2 av sjunde himlen, säsong 3 av DHW säsong 1 av one tree hill, säsong 2 av greays anatomy, dag-otto och hans vänner, träningslinne, troser, sockar, örhängen, sliverhalsband, mascara, ljuslycktor, duk, scahmpoo och balsam, parfym, hårtork, myjukisdress, långkofta, grytvante, grytlapp,  hm ja de är vad jag kommer ihåg som ni ser är de en hel massa saker men jag har troligen glömt nått.. Haha

Igår var jag chafför till ed mer om de orkar jag inte skriva var inte hemma fören 3.30.. puh.. Nu får de dröja ett tag till nästa gång. Haha..

Idag har vi en slappar dag jag va till bengtsforst i förrmiddags så sugen på kina mat.. men så har dem bytt ägar lr nått för var inte lika gott som vanligt.. Men men... Nu bakar jag bullar till min man.. Dubbel sats denna gång haha..

Dag 27 – Min favoritplats & Dag 28 – Det här saknar jag

 
Sorry hann inte med att blogga igår..

Min favoritplats måste nog vara Böda Sand på Öland. Därifrån har man en massa härliga minnen då hade man minsann inga bekymmer här i livet.. Det var några otroliga sommrar jag och resten av fimljen haft på denna camping.




Det här saknar jag, hm.. Jag känner mig väldigt nöjd med mitt liv som de är nu, har goa vänner, en underbar familj, underbar älskling, jag mår bra och jag har klarat allt i skolan.

Men de jag saknar absolut mest just nu är gymmet hemma i gbg, ja jo de saknar jag!!

Dag 26 – Mina rädslor

Hm de var väldigt va de ska vara svårt att komme på något nu i slutet på denna utmaning.. Min största rädsla just nu är att jag inte kommer klara av salstentan den 17 januari haha..

Hotellet på egnahemsvägen

Idag på förmiddagen checka jag in på hotellet på egnahemsvägen. ;) Det är ett stort och fint hotell inte särsklit dyrt men en får jobba istället, typ som att hjälpa till med maten, bädda sängar etc.. ;) Men man får galet god mat iaf. Och de är varmt och skönt ca 25grader i hela huset. Hihi.. Ett litet minus kan vara sängen jag får sova i, en soffa. Fast en natt ska jag väl överleva.. Kommer troligen ha en katt brevod mig också så jag har nån att krama då min man inte checkade in här inatt.. En liten guidead tur på nedreplan;



En del av köket



Skinkan stod på kokning när jag checkade in..



Här tillbringas en del tid.. :P




Nedre Toaletten



Detta är då rummet jag hyrt. :P



Nu firar vi jul!!

Jag och E startade julaftonens morgon med att åka två varv uppe på elljuspåret. Bara 21minus, men vi blev varma i kläderna rätt fort.. Så jag var helt slut efter två varv så orkade inte åka mer.. :P

Inlägg började jag skriva den 23, men då mitt internet är kasst så kommer de inte upp fören nu..


Dagens







Pappa gav mig en så vacker mössa idag haha..



Snyggt haha..

Nu ska jag slänga i lite färg i håret... Sen blir de att kolla och spela på bingolotto!!

Dag 25 – En första

En första?!? Hm, jag har verkligen fått ide torka.. va tusan ska jag skriva..

 Min första tur i slalombacken. Jag var väl runt 4år och hade en mega gul hjälm haha.. I ankarliften fick jag stå mellan benen på pappa.. Jag hade inte sele eller liknande när vi väl skulle åka nerför utan jag stod i mellan pappas ben så hade han sin stav framför mig på tvären alltså.. Så såg min första slalomtur ut. Jag älskade det från första stund och gör så än! :)

Man ska inte vara ute nu..

Åh så gött, nu sitter jag i soffan med en filt runt mig och datorn i knät. Så nu fryser jag inte iaf.. Har inte varit hemma så länge, då jag ju varit ute på tur idag.. Jag hitta en del blev visst tre julklappar till fast att jag var klar.. Haha.. Sen blev de visst ett par leggings och några troser till mig.. Oppps.. Haha.. Men fick belöna mig själv då jag fick godkänt på fältstudien ju haha..

Det har iaf varit en rolig dag, dock jäkligt kall.. Frysre ju röven av sig när man går ut sen tar bilen hundra år på sig att bli varm. Illa illa..

Så idag blir de inte mycket mer gjort än att sitta här i soffan och mysa.. Härligt härligt..

Imorgon blir de fullfart igen då jag ska hem till mamma och hjälpa henne. Så blir de självklart att spela bingolotto imorgon kväll.. Mys!!! Imorgon sover jag hemma hos mor och far så en vaknar upp där på julafton, för sover man här hemma hos mig och T sover en ju så jäkla länge haha.. Ska bli mysigt att sova med Hd imorgon, hihi.. Om han nu vill sova i soffan med mig de vet man ju aldrig..

Påtal om HD så är han verkligen en vinterhataare, går helst inte ut, men när de trycker på går han bara ut och gör sina behov sen kommer han in fortare än fortast. Så han är lite haalv galen inne nu kan jag lugnt säga,.. Haha.. Men han är för go..  Vi myste lite i soffan i förmiddags.


Här leker vi.. Björnen!! <3


Dagens!








snö snö snö

De var värst va de ska snöa här hela tiden.. Idag är de iaf inte lika kallt bara 14minus.

Redan onsdag är de också dagarna bara flyger förbi som vanligt. Idag ska jag med emma, hennes mor och hennes moster till säffle. Trevligt med en liten tur så här.. Jag är färdig med alla julklappar men vet ju aldrig om jag springer på nått haha..

Vet inte va jag mer ska komma med så här tidigt på dygnet.. Återkommer ikväll..


Dag 24 – Det här får mig att gråta

När nära och kära lämnar oss och denna jord.

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Bättre, de skulle jag vilja byta ut mot bra. Det som får mig att må bra är en hel del.

Men de främsta till att jag mår bra är självklart min familj, mamma, pappa, syster, systerson, pojkvän, svåger, katterna. Sen såklart mina vänner.. Utan mina vänner tror jag inte att jag skulle må så bra..

Något som alltid får mig att må bra är min träning. Under tiden jag tränar mår jag som bäst..

Jag mår även galet bra just nu då jag idag fick reda på att jag blev godkänd på fältstudie uppgiften. Så gött..  :)

kallt

Brr, de är kallt och redan mörkt ute.. jag blir så jäkla trött direkt de blir mörkt.. Men men, nu måste jag gå och tahand om detta jäkla disk berg, tydligen min tur idag.. Märkligt. haha..

<3




Idag plus dagens

Vaknade vid 9.30 efter att tydligen sovit galet hårt. För varken hört plogen eller att Olga höll låda här hemma. Haha.. Gött att sova så bra!
Jag gjorde mig klar för att åka till bengtsfors, för lite ärenden. Tog svängen om mor och far, jag var så snäll så jag skottade bort vallen som hade blivit efter plogen. Så snäll jag är haha.. Myste lite med HD innan jag åkte mot "stan" det har kommit riktigt mycket snö nu och de snöar typ hela tiden.. Men nu var iaf vägarna rätt bra så de var ju bra, fast än är de riktigt halt på vägarna så lite sladdar och slirar man.. Var i bengtsfors i typ 2h då de var så jäkla mycket folk på banken.. Blä... Men nu är alla mina ärenden gjorda..

Kom hem vid 13 tiden då käka jag lite samt betalat alla mina räkningar gött att ha de gjort.

Nu är de redan mörkt ute och jag börjar bli lite trött.. Men blir nog ingen powernap idag inte. Ska hem till mamma om en stund och koka min och t`s julskinka, då mamma har en stor och bra kastrull.. Mmm ska bli gott med julskinka.. Mumms.. 

Annars blir de nog en rätt lugn dag, jag var i rörelse hela förmiddagen så då får de bli lugnt nu.. haha..

Idag ser jag ut så här, iaf inomhus. :P




Dag 22 – Det här upprör mig

Falska och dryga människor.. Kort och gott!

Dagens plus dagens träning



Nya coola leggings, silvermetallic typ. Galet snygga så nu har jag ett par till, till samlingen.. Haha..

Nu har jag kört 20min på motionscykeln och 3*15 mage.
har ju inte tränat på en vecka så tog de lite lugnt. Jag gick även den långa vägen hem till mor och far förut också haha..


Dag 21 – Ett annat ögonblick

Den 14 december 2006 fick jag mitt körkort de var ett helt underbart ögonblick!! En sån befrielse de var att ha klarat detta.. Nu behövde jag inte fråga päronen hela tiden när jag skulle någonstans. Jag behövde inte heller oroa mig för att behöva fråga om att låna bil. För en bil hade jag redan då jag hade fått Fordina av min kära syster.. :)


Knytekalasjulbord :P

Tänkte bju på lite bilder från fredagens festligheter..





Maaat!!! Det var galet gott detta alltså.. :)

Jag invigde min julklänning kvällen till ära. Så nu vet jag att jag kan äta mig proppmätt och att klänningen håller för detta.. haha..


Dag 20 – Den här månaden

December månad.. Det är något speciellt med December såklart.. Jag älskar inte vinter lika mycket som sommaren. Men jag gillar nog December lite mer än alla sommarmånaderna.. Det är nog för att de blir så mysigt överallt med massa ljus, har vi tur är de iaf lite snö. Det är en del ledighet i denna månaden, denna ledighet spenderar man ofta med nära och kära. Sen är ju såklart julafton en speciell dag. Även om man blivit äldre nu så uppskatar iaf jag de på ett helt annat sätt nu. Så jag tycker denna månaden är bland dem bästa på året faktiskt..

Dag 19 – Detta ångrar jag

Jag måste erkänna de, tyvärr.. Jag ångrar så jäkla mycket att jag glömde av att blogga igår.. Jäkla skit alltså men de var fullt upp hela dagen så får bli dubbelt idag..


;)

Men åhh

Jaha jag visste de, bara för att jag sa att jag skulle sova såå länge idag så vaknar jag vid 8.. Suck.

Men jag blev på bättre humör när jag starta tvn, kanal 10, rivstart. Och idag var Olle och Andreas gäster.. Mmm.. Hihi. Fick även reda på att Andreas ska vara med i Lets Dance, vilken lycka alltså.. Hihi...

Haha detta blev en märklig torsdag..

Ojoj vilken dag ja haft idag.. Var i skolan vid 10 tiden då vi dels skulle skriva klart fältstudien och fixa iordning u-sem. Vi var så sjukt duktiga idag så vi var redan klara 11.30.. Haha.. Men vi skulle ju vara kvar till 16.30 då SKAVE skulle ha genrep på deras körprojekt som vi skulle se.. Så de var ju bara att stanna kvar på artisten då vi inte ville gå ut i detta jäkla väder, skriskobana utanför och vi fröss som galningar.. Som tur var hade Lisa med datorn så dem första 2h satt vi på en träbänk, vi käka och kollade på SvampBob haha..



Men när vi börja få lite träsmak i rumpan så flytta vi oss lite längre bort till lite mjukare bänkar de såg ut sä är;



jag låg på den ljusabänken där till höger om Lisa.. Vi frös och var så jäkla trötta.. Men vi kolla på nån animerad film om apor men tydligen var den inte så bra för vi alla tre somna.. Haha.. Sov i ca 45min då vi blev väckte av en jäkla rytmiklektion som spela djembetrummor!! Grr.. Men de var inte så mycket att göra vi låg kvar och kollade på den tredje shrek filmen.. Hihi.. Så när den var slut var klockan äntligen 16.30 och genrepet började.. Haha

Vilken jäkla underbar men märklig dag.. :P

Jag var inte hemma fören 18.30... Så idag blev de inte mycket gjort här hemma.. Men som tur är, är jag ledig i morgon och får fixa allt då.. För nu ska jag se på robinsson!!

Jullov har jag nu med!! Så gött!!!

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Det får nog bli när jag fyllde 6år tror jag de var. När jag vaknade låg de ett paket vid sängen och i de var de en jätte fin kläning som jag skulle ha på mig dagen till ära. Sen när jag gick ur rummet så fanns där ett paket till, och i hallen upp fanns ett stort paket och i där låg de en rosa fin dickvagn. Åhh va jag blev glad.. Haha.. Sen fans de nått mer paket i trappan och sedan nere i köket.. Men lyckan var total när jag fick min rosa dockvagn haha..

Vad har hänt idag då....

Fullt upp som vanligt denna veckan.. Starta med att vi träffades jag, lisa, sissel och sofia på pedagogen dr vi gjorde klart vår fältstudie uppgift.. Vi satt från 9-15 så var rätt seg när jag kom hem så fick bli en powernap på 40min. Efter de kände jag mig lite mer levande.
Då var de dags att göra sig klar för att gå bort till sofia som bjöd på middag.. Det var så gott de hon hade lagat, vet inte hur de kunde hända men jag glömde ta kort på maten :/ Men de var iaf grönskaer/rotfrukter som var gjorde i ugn de var bla, potatis, morötter, brocolli, rödbetor med mera, som serverades med lax som låg på typ en spenat bädd täckt av creamfreach och ost. Detta var otroligt gott och jag käka upp allt och var så stolt att jag tex käka spenat men fasiken de var ju gott.. Hihi.. Lisa hade köpt med sig vitt vin men nee de dricker ju inte jag så jag tog julmust haha.. Fast Lisa fick allt i mig en 10klunkar kanske så ja de är bara att pina i sig vin några gånger så ska väl jag med snart tycka de är gott... Haha.. Till dessert blev de glass med fruktsallad och en hel massa strössel i allades former..



Hur söta glasstallrikar som helst.. :)

Sen blev de att tjöta lite, spela lite spel.. Jag drog mig hemmåt vid 21 tiden. Gillar ju inte att gå ute när de är mörkt. Även om de bara är en 10min promenad..

Men sammanfattningen av denna dagen blir att jag haft en kanon dag med dessa härliga tjejer!!



Dag 17 – Mitt favoritminne

Oj va svårt alla dessa ska vara haha.. Jag har hur månfa minnen som helst. Men de första som kom upp i huvudet när jag läste favoritminne så kommer en dag upp när jag pappa och farfar byggde en lådbil till mig. Haha.. En riktig lådbil med ratt, tak, nummerplåtar, lampor ja allt hade den haha.. Lamporna funka såklart inte men de var såna riktiga som sitter på bilar. De värsta var att den blev så jäkla tung så var lite jobbigt att putta den i uppförsbackarna.. Jag lekte nog en hel del med den, tillsammans med min följeslagare, Fredrik. :P
När jag sen tappade intresset för lådbilen så gav jag den till just Fredrik och hans syskon. De gjorde lite ont i hjärtat att ge bort den men jag använde de ju inte längre. Ja jag vet ju inte om detta är ett favoritminne men absolut ett minne!! Som jag fick uppleva tillsammans med min pappa och farfar!!!



Dagens plus min dag





Jag är sjukt trött på dessa kort då dem togs vid 7 tiden i morse, då är inte jag van vid att vara uppe ur sängen. haha.. Denna såå sköna tröja bokstavligt talat hoppade på mig igår när jag var inne i stan med syster och Dennis. Den skrek efter mig då de var den enda som fanns kvar i min storlek.. Jag ångrar mig inte ett dugg att den fick följa med mig hem. För den är så otroligt skön och fin..

Varför jag var upp redan vid 7tiden var för att Dennis hade lussefirande idag på dagis, de ville jag självklart inte missa. Han ar så söt så den lille pepparkaksgubben, även om han är en fegis och inte vågar gå i luciatåget men att sitta själv i 20min farmför alla päron som var där de gjorde han inget.. Fjanten.. :P Kidsen skän så sött så, men jag får ju krupp på alla dessa nötter till föräldrar.. SUCK!!

Sen var de dags för skola och årets sista föreläsning, denna handlade om bråk. Bråk är fasiken jobbigt alltså.. Men vi var rätt så bra iaf på workshopen. Slutade 14.30 då var de till att hämta mitt mobilainternet som varit på omformatering, hem till syster för att låna bilen och handla lite..

Nu har jag precis satt/lagt mig ner efter ca 2h pysslnade, diskat, lagatmat och matlådor (duktiga jag), fixat och trixat lite här hemma.. Så nu är jag helt slut, galet trött men får allt hålla mig vaken till 22 då de ju är säsongsavslutning på DHW :)

Dag 16 – Min första kyss

Oj, hm.. Om man nu kan räkna detta till det så var de första gången jag hånlga/kysste någon när vi var hemma hos mig en heldel folk, så körde vi såklart ryskaposten haha.. Fast attt vi var "fasta" par men de var ju bara för att visa av oss inte hade hånglat med någon förut haha.. Det sorliga med detta är att killen som jag gjorde detta med tyvärr inte finns kvar här hos oss. :(

Luciafirande väntar

Idag får de bli att lägga sig i tid för imorgon är de luciafiarnde på Dennis dagis som väntar.. Så blir inte att sova länge här inte.. Men men va gör de när man ska få se en söt pepparkaksgubbe sjunga.. Han hade generalrepetion förut och oj oj va söt han är. Riktigt duktig på att sjunga är han också.. Så ska bli intressant att se om han sjunger lika bra imorgon eller om han bli blyg.

Sen blir de skola mellan 9-15 sista föreläsningen och sem innan tentan..
Har en del att göra efter skolan imorgon med.. Skönt de så dagarna går..

Nee nu får de bli att sova..

natti

Dagens träning

20min crosstrainer 3*15 rygg 3*15 mage 9*15 ben

inte jätte mycket idag men kände mig inte helt pigg.. Så fick nöja mig med detta.. :/


Dag 15 – Mina drömmar

Oj ännu en svår sak att skriva om.. Jag har nog en hel del drömmar... 
Min första dröm kommer inom 1½år vara uppfyllt, att bli utbildad förskolelärare.

En annan dröm jag har är att skaffa en egen familj, med ett eget hus.. Åh vad jag de senaste året drömt om ett eget hus, specielt nu i vinter tider sitta inne med familjen och dricka varm oboy med färsklimpa med smör och ost. Ja de är ju en annan dröm jag har.. Som jag hoppas kommer bli verklig om något år..




En riktig vilo söndag

Vilken slappar söndag jag haft idag.. Men kännde att de var precis va min kropp behövde.. Jag har gjort lite "nyttiga" saker iaf, har skrivit rent mina föreläsningsanteckningar bara en kvar men de föreläsningen har inte varit än. :P Sen har jag diskat, varför är de så tråkigt att diska..?! Jag skulle ju städa med men neee, de får bli att städa under veckan istället, så de är fint när jag åker härifrån i helgen.. Annars hinner de ju bli dammigt och skitet igen innan jag åker.. Hihi..

Imorgon är jag leedig.. hihi.. Men då blir de till att träna, passa dennis, fixa mitt dåliga internet, troligen göra ny knäck.. Nu sitter syster där hemma med värkande mage, ja så går de säge jag då när man är och nallar av knäcken!! grr.. ;)

Åhh va trött jag blir ;)

Ja jag visste de, det går inte att lämna något i kylen hos syster.. Pratade nyss med henne och nu blir de till att göra ny knäck i morgon för de är en viss person som går och äter de hela tiden.. Gaaahh.. ;)
Tur att jag är så jäkla grym på knäck då haha..


Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Fy jag vill inte ens ta kort på mig idag haha.. Gått runt i pyjamasen hela dagen. Som består av ett par hello kitty shorts, ett rosa linne samt flanellskjorta. :)

Härligt så här en söndag.. :)

13½h

Jag mådde så galet dåligt igår när jag kom hem från syster.. Kändes som ett tåg hade kört över mig.. Så jag la mig i sängen och kollade på tvn. Vid 20 tiden fick jag ta en ibumetin så gjorde jag mig klar för att sova och inna klockan var 21.30 sov jag för jag såg inte slutet på så mycket bättre.. Jag vaknar ca 13½h senare.. Haha.. Jag behövde helt enkelt sova.. Men de är förståligt eftre 8h bakning.. Som de blev igår, men jäklar va allt blev bra.. Blir nog att baka nått till i morgon måste iaf köpa nån mer burk för om de står "öppet" i kylen är syster där och nallar.. haha.

Idag ska jag inte göra något mer ansträngande än att städa, laga mat, se på vinterstudion och plugga lite.. Var ett tagsedan jag hade ne sån här dag där jag inte planerat att gå ut, men de är gött ibland, att bara gå runt i mjukiskläder en hel dag och greja här hemma.. Det är även sista söndgane här hemma nu inna jag drar till långed på jullov! :D

Ne vinterstudion är de ja.. :P


Dag 13 – Den här veckan

Det är bara att gå tillbaka några inlägg och läsa dem igen om ni inte läst dem redan under veckan..

Men veckan har väl mest handlat om skolan och träning!

Kommer sova såå gott inatt!!

Ojoj va vi bakar.. Haha.. Men nu har jag lite paus fast knäcken kokar på spisen så helt sysslolös är jag inte..

Jag kom hit till syster vid 9.30 sedan dess har de gått i ett.. Vi har gjort, ischoklad, mozartkulor, vanliga marsipankulor, pepparkakor, rocky road, choklad bräck, chokladkola, vit ischoklad, fudge, winernougat, nu står knäcken på spisen sedan ska vi göra mintkyssar.. Vi är ju bara för grymma med de här att fixa julgodis.. :P

Vi tog en paus vid 12.30 för att käka mat och oj va mat vi åt, jag och syster delade på ½kg fläskfile, 18st hasslebackspotatis och 4st morötter.. Haha.. De var så jäkla gött så vi bara åt å åt..

Så blir inte mycket mer att käka idag inte..


Inatt slocknade ännu ett liv, det var mormors tur att lämna denna jord. Så nu slipper hon ligga och lida, för hon har de troligen betydligt bättre där hon är nu! <3


Dagen plus dagens

Idag har jag varit ledig men har inte suttit ner många minuter.. Och de gillas. Jag älskar att ha något att göra, för direkt jag är här hemma själv och inte gör nått speciellt så börjar jag bara tänka så mycket och dritt.. :P
Starta dagen med ett träningspass, sen åkte jag, syster och Dennis och inhandlade alla ingridienser till morgondagens julgodisbak! Sen gick jag och Dennis ut och "träna" efter de blev de att käka och då satt jag ner haha.. Efter maten tjuvstartade jag och syster med att baka hihi.. Vi gjorde vitischoklad, fudge och winernougat. sen åkte jag hem hit.. Och de finns inte ett skit på tvn så får bli några avsnitt av the mentalist. Är dock rätt trött så blir nog en tidig kväll ikväll..

Så här såg jag ut idag;




Dagens träning..

Idag blev de 2*20min crosstrainer 3*15 rygg 3*15 mage Lite lagom träning så där på morgonkvisten som de blev idag.. Kännde av lite värk i halsen så körde inte så jätte mycket.. Men nöjd iaf.. Nu blir de vila i morgon..

Jag fick mig dock ett ordentligt träningspass till i eftermiddags då jag och Dennis gick ut och skulle åka pluka, jag drog han och jag var tvungen att springa hela tiden och vi gick en bra bit vill jag lova. Så var lite svett när vi kom hem.. haha.. Ofrivillig träning tackar jag inte nej till. :P

Dag 12 – I min handväska



Det som ligger i denna är;



En teckning som jag fått av Dennis
Ett stycke chipsrör
Min mobil laddare
En penna
Ett lepsyl
En body spray "självförsvar"
Några halstabletter
Värktabletter
Några hårsnoddar

Ja de var vad som fanns i den idag. :P Varken mobil, nycklar eller plånbok de mest normala att ha i handväskan haha..

Julbord på IKEA

Ja idag blev de till att käka julbord på IKEA de var jag, syster och Dennis som åkte dit.. Det var helt okey för 79kr skinkan var dock ingen höjdare för garneringen eller hur de nu stavas samkade pepparkaka!!! Hallå skinka ska smaka skinka! Inte pepparkaka!! Men de andra var gott, åhh prinskorvarna var ljuvligt goda.. haha.. Så mätt blev jag ju iaf, ingen dessert tpg jag heller.. Duktig jag är.. Tss.. Kan ju bero på att de inte fanns nån jag tyckte om..




Idag tog jag även helg, så gött att vara ledig i fyra dagar!! Fast jag ska inte sova länge även om jag vill de för imorgon ska jag upp i tid för att besöka gymmet, på lördag ska vi baka julgodis hela dagen men på söndag då ska jag ta och sova tills jag vaknar, då vaknar jag la sju eller nått bara för de.. Haha.. Men iaf gött att vila hjärnan lite från alla mattetal, även om jag gillart! Vi är ju så bra våran grupp haha.. Blir nog dock att skriva rent anteckningarna under helgen så de är gjort är bara en föreläsning kvar nu sen är denna terminen slut.... Helt galet!!

Några avsnitt Mentalist får de bli nu!!


Hmm hur tänkte jag här?!

Ja vad ska jag säga, hur sjutton tänkte jag imorse? För när jag gick och la mig igår såg jag ju att de var värsta snökaoset ute, snöa så mycket att jag knappt såg ut. Så när jag vakna imorse och kollade ut såg jag att de kommit en hel del mer snö under natten. Likförbaskat väljer jag att sätta dessa på mina fötter!!



Ja som sagt vet inte hur jag tänkte.. haha..

Dagens!






Dag 11 – Mina syskon

Nu har ju jag bara ett syskon.. Vid namn Caroline Christine Lindquist 26år. Min kära syster har blivit så stor att hon skaffat sig en egen familj som består av hennes sambo E hennes son Dennis och en krabbat i magen.. Hon bor också här i Göteborg och de var väl en av anledningarna till att jag flyttade hit..

Jag berättade lite om mitt förhållande till min syster i inlägget Min bästa vänn, men nu får jag väl beskriva min syster lite mera..

Hon är en för de mesta glad tjej, för hon är inte så rolig att vara nära om hon inte fått sovit ordentligt. Fy då håller sig iaf jag mig långt borta haha.. Hon är smart och social av sig, när hon vet att hon har rätt ger hon sig aldrig och då menar jag aldrig. Så ge er aldrig in i en diskussion med henne om ni inte är helt hundra på de ni säger för då kommer ni aldrig "vinna" Hon kan även vara lite väl långsint ibland och även lite lat haha.. men de är väl bara dem enda negativa sidorna jag ser hos henne.. :P

Som syster är hon underbar, precis som en storasyster ska vara.. Hon tar rollen som stora syster på stort allvar och tar han om lilla mig. Hihi.. Kommer till exempel ihåg när jag var liten och jag vakna mitt i natten av en mardrömm eller liknande, då kröp jag under våra skrivbord och in till henne. Så väckte jag henne och så fick jag lägga mig brevid henne på hennes ARM åhh va de var underbart. Där fick jag sova hela natten, på hennes arm, även om de var obekvämt för henne så fick jag ligga kvar där på armen precis i armväcket.. ;) Så ska en storasyster vara.. Hihi.. Klart vi bråka när vi var små men inte så att de var varje dag och en massa skrik... Det är fyra år mellan oss och de tycker vi är helt perfekt.. Känns som en perfekt ålders skillnand mellan syskon tycker vi.. :P

Så jag kan bara säga att jag är så glad att just jag fick Callo till storasyster! <3


The mentalist

Då var de onsdag kväll.. Har precis sett på säsongsavslutningen av greys anatomy.. Så nu ska jag ta och kolla på några avsnitt av the mentalist tills jag blir trött så jag kan sova..

Har kommit in i en period där jag har svårt att somna.. Har även drömt en jäkla massa de senaste så har vaknat till en del gånger och även vaknat när klockan ringt och varit tvungen att tänkt nee f**n de måste bara varit en dröm.. Lite halv jobbigt.. Men men, vet att de kommer sådana här perioder emellanåt..

Så eftersom jag inte kommer få se min man fören jag åker "hem" på jullov så får jag nöja mig med att kolla på the mentalist och bli lite mer små kär i Patrick Jane, hihi.. Denna serien är faktiskt lite små roliga Patrick får mig att skratta i varje avsnitt så jäkla skön haha..

Men får inte bli för många avsnitt för imorgon väntar en lååång dag i skolan 9-16 men med 2h lunchrast.. Suck!!

 

 


Onsdagens träning

Idag var de träningsdags igen. Det blev 2*20min crosstrainer 3 olika mag och ryggövningar 3*15

Nöjd även idag.. Men nu blir de att vila imorgon. Känner att de är dags för en vilodag. Plus att jag går i skolan 9-16 så då orkar jag inte träna men någon dag i veckan måste jag ju vila. :)

Börjar själv se en del resultat på min kropp.. :D Även vågen visar resultat.. Härliga tider!!

Mer julmat åt mig haha...

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag



Linne, H&M
Jeans H&M
Sockar ? fått av mamma i julklapp men Denis sa att åh har du såna gosiga sockar på dig.. ;)

Fält studie med Sofia!

Idag har jag och Sofia varit så jäkla duktiga.. Vi åkte ut till Sofias Vfu plats så vi var där vid 9 tiden. Dagens fältstudie gick ut på att vi skulle interjuva 4-6barn var. Frågorna vi ställde var frågor från diagnosmatrialet Diamanten det handlade alltså om olika matematik frågor. Det var väldigt skoj och intressant att höra vad kidsen svarade.. Dem var så duktiga allihop och kan räkna riktigt långt.. Redan vid så ung ålder som 4-5.. Så de var en rolig och lärorik fältstudie denna gång.. Vi var klara lite efter 11 så då tog vi bussen hem.. Sofia  gick hem till sig och jag till gymmet!!

 

Gött att jag nu kan bocka av ännu en uppgift nu är de bara ett undervisnings seminarium och slastentan kvar att göra i denna kurs. U-sem ska vi planera och göra klart till veckan även samanställa våra fältstudier, detta ska vara inne den 10 januari. Min grupp har bestämmt att göra klart allt detta till veckan så vi kan fokusera helt på att plugga till tentan under "jullovet" skönt skönt..

 

Imorgon är de en föreläsning som väntar!!


Min träning idag!

Jag var lika laddad inför dagen träning, underbart..

Så idag blev de att lägga på lite mera vikter och öka nivån på crosstrainern. Det känndes vill jag lova, var helt slut efter dagens pass. Var precis så jag klara av den sista armövningen. Gött gött..

Resultatet blev iaf 2*20min crosstrainer 4 olika armövningar 3*15 samt 3*15 mage.. Magen behöver tränas varje dag men eftresom jag tränar den varje dag blir de "bara" 3*15 på den, men idag hade jag 25kg på när jag gjorde den övningen i början när jag körde den maskinen så klara jag knappt av 5kg. Så känndes riktigt gött att de ger resultat.. Nöjd!!


Dag 9 - Min tro

Min tro?... Hm jag tror ju inte dirket på gud eller liknande, är inte ens med i kyrkan..

Men min tro är att jag tror att allt som händer händer av en anledning och att den anledningen är att det alltid leder till något bättre. Om man nu kan kalla de för min tro.... Svårt att skriva om, om inte annat då jag tykcer att religion och typ politik är väldihgt laddat att prata om och folk har så starka åsikter om detta.. Så mycker mer än så här bli de inte för mig idag..

Dagens träning.

Idag gick de så där äkligt bra på träningen haha.. Körde 20min crosstrainer, 3*15 mage, 3*15 ben, 20min crosstrainer, 3*15 ben, 3*15 ben.. Jag hade lätt kunnat köra 20min till på crosstrainern men jag hade glömt mina skor så de var inte jätte bekvämt att stå på crosstrainerna utan skor.. :/ Men jag är mycket nöjd över dagens träning! Lovley!!





Gött laddad innan träningspasset! :D

Dagens!



Haha ser cp ut.. ;)

Dag 8 - ett ögonblick

Oj ett ögonblick, hm... Det kan hända otroligt mycket på ett ögonblick.. Känns lite svårt att välja ut ett sådant då jag upplevt en hel del ögonblick på 22 år haha..

Men ett ögonblick som jag troligen aldrig kommer glömma eller ångra är de ögonblicket som jag valde att söka till universitetet. För de hände ungefär under ett ögonblick då de absolut inte var något som jag hade planerat. När jag tog studenten sa jag att F**n va gött aldrig mer ska jag plugga.. Men tji fick jag för här är jag nu tre år eftre studenten med snart två år av pluggande på universitetet bakom mig. Jag ångrar mig som sagt inte en sekund att jag valde under ett ögonblick att söka till förskolelärare! Så detta är ett ögonblick som jag är glad och mycket nöjd över att de blev som de blev.. ;) Flummigare än såhär blir de inte idag.. Haha

Söndag igen..

Så var de söndag igen och tv4 visar dessa jäkla beck filmer som man redan sett tusen gånger!! Får nog ta och kolla på några mentalist avsnitt innan jag ska sova.. Idag har jag varit hos syster nästa hela dagen 10.30-16 typ.. Jag och Dennis bakad, skräll haha,. idag blev de saffransmuffins, dem såg riktigt goda ut, jag gillar inte saffran så jag bara bakde och var glad haha.. Syster gilla dem iaf, även Dennis och Glenn godkännde dem så de var ju bra.. haha.. Jag lagade även maten där idag blev currykyckling med ris. Maten fick också godkännt av både syster och E.. Alltid lika kul att båda laga mat och baka när de uppskattas och blir bra.. Så jag säger de igen hemmafru skulle vara mitt yrke haha..

Nästa lördag ska jag och syster baka massor av julgodis.. Letat upp recepten på allt vi ska baka.. Fasiken va skoj de ska bli!! tror de är typ tredje året som vi ska göra julgodis ihop.. Iår blir de väl mest jag som får stå och röra, fast nu när jag tänker efter brukar de vara jag haha.. Men syster börjar ju bli så tjock nu haha.. Så hon får sitta ner.. tss..

Har varit så duktig och fixat matlåda till i morgon med, lax med ris.. Går 9-15 imorgon, har två föreläsningar så kommer vara lagom go i huvudet imorgon eftremiddag.. Ska även stanna kvar och planera fältstudien med Sofia imorgon som vi ska ut och göra på tisdag.. Kommer bli en lång dag i morgon.. Fast nu har jag varit ledig fre-sön så är väl på tiden att börja använda huvudet igen.. haha..

Nee nu får de bli några mentalist avsnitt...

Dag 7 - Min bästa vän

Jag har en hel del vänner och alla är dem helt fantastiksa på olika vis.

Men min bästa vän är en tjej som jag verkligen litar på till 110% och kan berätta allt precis allt för. Vi berättar alltid allt för varandra händer de nått så är de henne jag ringer först och berättar de för och vise versa. Det finns nog inget som vi inte vet om varandra tror jag iaf. Hihi. Vi umgås mycket näst intill varje dag om inte att så pratar vi över telefon minst en gång om dagen. Jag vet att jag alltid kan vända mig till henne om de är något som tynger mig eller om jag bara känner för att prata av mig. Självklart har vi "bråkat" men vi löser de alltid tror aldrig vi varit så arga på varann att vi inte pratat på en hel dag. Vi säger till varandra dirket om de är något som vi stör oss på eller irriterar oss på hos varann och på de viste så blir de aldrig några stora bråk. Jag vet att hon alltid ställer upp för mig och vill mitt bästa och självklart ställer jag upp för henne och vill att hon ska ha de så bra som möjligt. Vi har helt enkelt ett otroligt starkt band till varandra och de är ju inte så konstigt när vi delar kött och blod.

För självklart är de min kära syster jag har som min bästa vän!!! Vad skulle jag gjort utan henne?! Hon är min storasyter och kommer så alltid att vara.

Jag glömmer aldrig den dagen när jag hade opererat in mina stift tänder och jag hade så jäkla ont och fick inte ta några värktabletter på några timmar, så när jag kom hem från sjukan så vart jag så ledsen för de gjorde så jäkla ont. Mamma och pappa sa bara att jag skulle gå upp och lägga mig för att vila. Men jag kunde ju inte de för de gjorde så ont. Då ringer syster till mig och vi pratar och pratar om allt möjligt och vips så var smärtan borta och jag kunde efter samtalet somna en stund. De kallar jag vänskap men även syskonkärlek så klart. Hon ville inte att jag skulle ha ont! <3

Så syster jag är så tacksam för att just jag fick bli din lillasyster :D Älskar dig! <3


<3

Hoppas verkligen inte jag börjar bli förkyld nu..?? Känner av en lite huvudvärk sen kommer jag på mig själv att jag står å snyter mig.. gaah inte tid med nån förkylning nu inte.. Måste träna ju, så jag kan frossa i julmat och julgodis,.... :)

Imorgon är de redan söndag igen nu går de så där galet fort igen.. Två veckor kvar i skolan innan de blir jul ledigt, eller nee ledigt blir de ju inte kommer ha en tenta att plugga till men några dagar ska jag allt unna mig.. Redan andra advent imorgon, vet dock inte vad som hänt med mig för jag har inte ställt fram mina adventsstakar i fönstren ens.. :/ Men jag orkar bara inte känner ingen lust till de. Även om de är ca 5meter från garderoben där dem ligger till fönstren dem ska upp i haha.. Mamma och pappa kommer ju hit helgen den 17/12 så mamma kommer väl säkert ställa fram dem haha.. Annars får dem stå där i garderoben denna jul.. Jag är ändå inte här under julen så.. Bor även på 6:e våningen så va fasiken haha..

Saknar min T lite mycket nu.. Ska bli underbart att vara hemma i tre veckor under jul!! :)



<3


Dag 6 - Min dag

Vaknade vid 10 tiden, slog på tvn och halv kollade medans jag försökte vakna. Gick upp och käka frulle sen blev jag trött igen, så la mig i sängen fram till 12 då jag fick börja pälsa på mig massor av kläder. För 13.00 skulle jag vara ute hos Wilmer i Säve. Wilmer är en nordsvenkhäst. :) Jag hittade de på första försöket grymt duktigt haha.. Hade tur med vädret tyckte vi då de var sol och inte så kallt. När vi tagit in Wilmer och gjort han redo för en ridtur kommer vi ut till ett mörkt och blåsigt väder. Fy tusan va de var kallt! Jag får rida Wilmer i nästan en timme för jag palla inte att rida i den kylan tårna och fingrarna höll ju på att frysa sönder. Men Wilmer var en jättego häst genomsnäll och duktig. Så även hans ägare C ! Men tyvärr blir de inte att jag blir medryttare på W då de var lite för långt dit ut, sen att man bara rider western och sist den största orsaken är att de var 4-5hästar till i stallet som en också måste ta hand om till exempel som utsläpp/insläpp frukost/kvällsmat. Så tyvärr passa inte detta mig. Tråkigt då både W och C var så goa.. men men..
På vägen hem fick jag gå in på willys och handla lite mat då de var tomt här men nu är de fullt i både kyl och frys.. Gött gött..

precis käkat middag, ungsbakad falukorv och kokt potatis. Blä va mätt jag är nu..

Resten va min dag ska jag disponera på följande sätt, Plugga "skriva rent mina anteckningar", Slöa, Se på så mycket bättre, käka lite chips kanske sen avslutas nog min dag med några avsnitt av The mentalist.

 

Det var min dag de!!


Jag klara det!!

Ojoj nu har jag kört till Torslanda helt sjjälv gudars va jag är duktig. Hihi tur jag vet hur man kör dit då ju syster med familj lämnar sköna hisingen för att bosätta sig i torslanda. Så nu vet jag att jag hittar även med bil haha..

Jag och dennis åkte iaf till små groderna för att hämta mina termo byxor hade tänkt stanna en stund men de gick magsjuka på avdelningen så de locka inte så mycket... Så vi åkte till backaplan och köpte lite mera julklappar haha.. Det börjar ta sig nu iaf så är snarty klar med alla julklapparna...

Nu dricker jag kaffe kände att huvudvärken börja komma så fick fixa till lite kaffe och dennis ja han bowlar han.. ha ha

tränade i morse med gött gött..

Längtar som en tok till i morgon.. Ska ut å rida då och förhoppningsvis bli medryttare!!! :D


Dag 5 - Vad är kärlek

Kärlek ja va är de?!

Kärlek för mig är lycka, när man känner sig glad och lycklig, de spritter i hela kroppen och man är glad mest hela tiden.

Kärlek för mig är även när jag själv känner mig älskad av någon eller att jag ser/känner att jag är älskad.

När tillexempel Dennis säger som han sa i onsdags på dagis, min madde, de är kärlek. Eller när Dennis ena fröken kommer och säger till mig att Dennis pratar så mycket om mig mm och hon säger han älskar verkligen dig.. Gaah jag blev ju helt rörd och kände mig även röd i ansiktet. ;)

En annan sorts kärlek är när HD eller Olga kommer och lägger sig i mitt knä och vill ha kärlek, samtidigt som jag ger dem kärlek så ger dem mig kärlek på deras vis genom att dem visar att dem tycker om mig :)


Men den mesta kärleken som jag får/känner är ju såklart från min T! Att få gå och lägga sig och sova sked.. Gaah finns de nått bättre!!

Kärlek kan alltså enligt mig vara en hel massa olika saker/situationer. Men detta flum som jag nu skrivit känns mest som kärlek för mig nu.


Addition och Subtraktion

Idag var de en rätt långdag iskolan men den har inte kännts så jättelång. Det är så skönt nu i denna kursen för man känner verkligen att man lär sig något och att man får använda sitt huvud haha.. Dagen började med föreläsning 9-11.30 sedan hade vi två timmar lunch. Det blev en farlig lunch rast då vi gick ut på stan och oj va vi shoppade haha.. Men jag fick mig tre till julklappar sen hitta jag äntligen något att ha på mig på jul och nyår. En fin klänning blev de, inte alltför dyr heller så de var perfekt. Så vid 13.30 var man några hundra fattigare men men. Sen var de dags för att räkna en hel massa igen, oj va de är skoj.. Tur man går på allt i denna kurs för annars tror jag inte att jag kommer ha en chans på tentan. Men som sagt så tycker jag föreläsningarna och seminariumen är kanon bra så de är bara skoj.. Gött att känna så nu i slutet på en termin..

Imorgon är jag ledig igen, göttans!!! Då blir de till att träna, hämta mina termobyxor som ligger på smågroderna då jag måste ha dem på lördag då jag ska rida!! :D Så hoppas att de inte blir alltför kallt på lörda. :)

Slänger väl in en dagens idag med då,




haha vackra kort.. Kände inte för att at stövlarna idag så fick bli mina älskade kawasaki som jag pimpat upp med vita skosnören haha..

Dag 4 - Det här åt jag idag

Jag och mat är inte riktigt vänner nu förtiden, men idag har de väl varit en rätt okey dag iaf.

Till frulle blev de, vaniljyoughurt med en apelsin och lite vindruvor toppat med kanel


Mellanmål en banan och en koppkaffe


Till lunch blev de lassange


Eftermiddagsfika, 4st digestivekex med brieost



Tillkvällsmat blir de samma som jag käka till frulle.


Julpyssel på Dennis dagis!

Idag när jag hämta Dennis hade jag med mig fika, fyra bullar som vi bakade igår och julmust. För idag var de julpyssel på han dagis mellan 14-18 så när jag kom vi 14 så började vi pyssla, det var mysigt. Dennis var jätte duktig och klippte som en gud, lite jobbigt när de inte fanns nån vänster sax men han fixa de iaf.. Han är ju bara för söt när han säger till alla att detta är min madde, nu ska jag hämta sånt här papper till min madde. Hihi.. sötungen..

Dessa vackra saker skapade vi;







en söt liten tomte och två smällkarameller. Efter en 1h pyssel gick vi in ett större rum och fikade, samt lekte en hel massa.. Kids överallt.. :) Jag kände mig verkligen hemma och längtar så tills dessa 1½år som är kvar tills jag är klar i skolan!! :)

I påsen låg den 4st bullar men ändå fick jag bara en mycket märkligt. :)

Vi var kvar rätt länge och klev inte innanför dörren fören 16.10. :D


Dagens!







Linne från gina tricot
Leggings från h&m
Mina såå goa sockar är från karlssons i ed ;)
Den varma goa tröjan vet jag inte var den är köpt då jag fått en av bergilott. ;)

Dags att sova nu så jag orkar med morgondagen, helt sjukt men längtar lite till skolan nu.. De var så jäkla skoj att räkna igår. Stör mig dock på att jag inte fått min bok än!! Posten skicka den igår.. Suck..

Natti natti!!

Dag 3 - Mina föräldrar

Pappa, Stig Arne Raymond Lindkvist 48år. När jag var liten och pappa ringde hem från jobbet sa jag alltid till mamma att de är hemliga arne i telefon. Haha.. Så höll jag på i ja jag vet inte hur många år. Tss.. Men min pappa ja vad ska man säga en underbar man som har väldigt svårt för att sitta still och ta de lugnt. Det ska helst hända något hela tíden. Pappa älskar att byta saker, vet inte hur många båtar tillexempel som pappa ägt i typ två dagar för att sen byta de mot något annat som han i sin tur äger någon dag för att byta mot något annat.. Ja nu fattar haha.. Han är för de mesta på bra humör om han inte jobbat förhårt och har värk i nacke och rygg, ujuj då vill man helst inte vara nära han då humöret inte är på topp.. ;) Jag pratar/skickar sms med pappa varje dag. Får alltid ett godmorgon sms från han. Och jag älskart! Då min farfar alltid ringde mig och sa godnatt så känns de helt underbart att pappa alltid skickar ett godmorgon sms de har han gjort sen första dagen jag flyttade hemifrån. Så som sagt när man hänger med pappa vet man att de blir fullfart, alltid har han något som vi bara måste göra.. haha.. Men Pappa jag älskar dig iaf!  <3

 

Mamma, Katja Annelie Lindqvist 51år. Mamma ja kära mamma en så underbar mor. Är så stolt över henne då hon nu börjat plugga och hon verkar gilla de jätte mycket. Då hon i ca 25år jobbade som dagmamma för att sen få hoppa runt på lite olika dagis och förskoler valde hon sen att läsa något helt annat. Mamma är inte lika uppe i varv som pappa haha.. Hon kan gärna sitta i soffan och kolla på tvn eller brodera, oj va min mamma kan brodera. Hon är även grym på de här med att göra de fint hemma, fixa de snyggt i fönstren med blommer mm. För blommer är något som mamma är svag för. Haha.. Jag hatar när vi är ute och handlar och så ser jag längrefram en blomsteraffär då är de liksom kört för in dit ska hon. :) Annars är mamma den bästa att vara ute och shoppa med finns ingen bättre än att ha med sig mamma när man ska handla kläder. Jag pratar/skickar sms med mamma med varje dag, annars funkar inte min vardag haha.. Med mamma kan man prata om allt och lite till, hihi.. Så mamma jag älskar dig!  <3


RSS 2.0