Julkalendern

Nu är man hem kommen från jobbet. Var nog lätt det bästa stället jag varit på då det var en sån super trevlig personal. Kände mig verkligen välkommen och de känndes skönt. Jag ska jobba där resten av veckan dock inte fredag då eftersom jag har tagit "ledigt" då. För du ska jag ju till Dennis. :D Men hrligt att jag får jobba måndag-torsdag iaf då jag bara ska vara kvar här nästa vecka så då hoppas jag på jobb hela den veckan också så jag får ihop lite timmar nu i december så jag får lite pengar i januari iaf. Men de ska jag nog få hoppas jag. Det blir ju ca 18 timmar denna veckan så vore ju nice med mins 20 timmar nästa vecka med. Hihi

Måste säga ett STORT grattis till Nettan som ÄNTLIGEN har skaffat körkort och idag klarade hon de!!! GRATTIS!!

Just de ja, julkalendern va det jag tänkte på ja. Hihi den är faktiskt helt okey fats jag bara sett två avsnitt men ska se gårdagens och dagens avsnitt senare. Har planerat att inte missa ett enda. Hihi..

Oj vad jag kommer ha att göra den veckan jag kommer hemhem. Första ska man iväg och lämna blod den 18, sen den 19 är julbord med dagbarnen "love" :P sen den 20 då ska man iväg te vänersbors för att besöka tandläkarn då en tråd har låsnat bakom mina tänder. Sen den 21 får jag min första lön :D då har jag och älsklingen bestämmt att vi ska åka och köpa dem sista julklapparna, blir nog troligen till uddevalla då jag dagen innan har varit i vänersborg, Och jag hatar den vägen till vänersborg/trollhättan då jag åkte den några miljoner gånger känns de som. Haha..

Ne nu ska jag kolla upp om de finns någon biljett hem från gbg på söndag. Men lutar nog åt att de blir en sista minuten men vill verkligen inte ha ett tåg med typ 4 byten på de orkar jag inte med..


Kommentarer
Postat av: storasyster

du, bara så du vet så betalr inte jag din hemresa om den ska vara så dyr. då får du hellre ta ett tåg med MASSA MASSA byten. puss på re! ;-)

2007-12-04 @ 21:44:40
URL: http://callo84.blogg.se
Postat av: cia

men du... låna någons fritidskort... de går ju skicka på posten.. jag ska tyvärr ha mitt men... ;)

2007-12-04 @ 22:31:25
URL: http://ciajanson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0