Glitter

Har precis kommit hem från stan. Fy vilket tråkigt väder de är. Regn lite blåst sen så börjar de ju bli så mörkt så fort nu med. Inte alls roligt, men iaf jag besökte Glitter fick direkt prata med Chefen en liten stund. Så nu hoppas jag på att hon hör av sig mellan 5-7 november då skulle jag bli såå glad. image51Det som vore de bästa med att får jobba på glitter är att dem inte va så noga med att man hade kassavana eller inte. För om de nu skulle bli så att jag får jobbet då kommer jag ju ha kassavana efter det och har då större chans att få jobb på större eller andra affärer. hihi..

Blir inget friskis idag jag är så trött så de är sjukt. Kunde inte somna om efter att älsklingen gått i morse tror de beror på att man ändrat tiden. Men sen så kolla jag på shrek 3 :) men somna såklart så då sov jag kanske 40 min. Men är fortfarande jätte jätte trött. Så jag ska börja på friskis på onsdag. :D

Ikväll ska jag och pojken titta på film och mysa. Skulle gjort de igår men de blev så sent sen va vi så trötta med, så idag blir de mys framför tvn.
image52


Kommentarer
Postat av: Sandie

naaw så gulligt :D

2007-10-29 @ 18:48:13
URL: http://swedhik.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0