Bakdag!

Ja idag vart jag ju ledig som jag visste hihi.. Kommer vara det resten av veckan förutom på fredag, för Carin ringde mig förut så på fredag blir det jobb från 10.00-14.00 alltid något! Så jag är nöjd med denna sportlovs veckan att jag får ihop 12h iaf så det är nice!
Vakna idag med 08.15 la mig då framför tvn för kunde inte somna om. Ringde mamma en sväng sen med 12.00 gick jag till lyckeby skulle till banken så var jag tvungen att köpa en kavel och bull/muffins formar då jag hade bestämt mig för att baka bullar idag. Hihi. Så när jag kom hem med 13.00 ungefär så sätte jag igång men då helt plötsligt vakna min kära mobil så först ringde syster, sen han jag börjar med degen precis när jag skulle hälla i mjöl så ringde de igen och jag bara men va f**n :) Då var det Crister som ringde så jag fick skriva i mjölet hur många mått jag hade haft i haha.. Var dock trevligt att prata med Crister! :) Sen när jag lagt på där tänkte jag vad skönt nu kan jag börja baka för nu kan det väl inte ringa någon mer men jo då när jag var som kladdigast ringer det IGEN denna gången var det Carin! Haha jag säger då det när man inte har nått att göra då är mobilen sten död men när man har händerna fulla då du börjar den leva! Hihi.. Men sen fick jag iaf baka ifred :) Sätte degen på första jäsningen så efter 40min var de dags att sätta händerna i degen och vilken fin deg säger jag bara helt otroligt bra måste jag säga inte ett dugg kladdig men ändå inte för torr om ni förstår. :) Så började jag kavla och smeta på smör, kanel och socker sen var de dags för 40min jäsning igen, under den tiden passa jag på att ta mig en eftermiddags promenad runt ekliden, den tog mig ca 30min så då var det bara att sätta på ugnen när jag kom hem. Pensla på ägg som var ett jobbigt moment för mig då jag inte äger någon brödpensel men det gick de med. hihi.. Sen blev det bara att jag i rena farten gjorde några choklad muffins också mär jag ändå var i farten och ugnen var igång så det blev två plåtar bullar och en plåt med muffins! Har bara smaka på en bulle en sån där som blevlite misslyckad. Hihi.. Och den var god! :D Får se vad syster och mor och far säger om två veckor då jag tänkte vara så snäll att ge syster några sen ville ju såklart pappa ha när han hörde att jag skulle baka.. Hihi.. Resten åker in i frysen för att ha när man får besök!
 Ja det är vad min dag har beståt av. Så nu ska jag sitta här framför datorn och nörda lite för att sedan bege mig mot soffan. Hihi. Idag är det sjukhuset, bygglov och sedan house. :)
Just de i morgon ska jag in till Carin för att hämnta två tshirts då jag bara har två och en är sönder. :) Sen ska jag även hämnta ut ett par nya jobb skor då jag nu har träskor och i dem kan jag inte ha mina inlägg och jag har börjat känna av i både knän och ryggen nu att jag inte går i dem varje dag så då skull ejag självklart få ett par skor istället sa Carin så de va ju nice! Ska vara hos Carin 10.30, om inte skorna väger för mycket funderar jag på att gå hem från stan. :) Men det beror också på vädret då det inte såg alltför lovande ut igår på nyheterna men men. Idag har det varit en underbar dag iaf med ca 8plus och klar blå himmel och näst intill vindstilla så det har varit nice!!
 Jag bjuder på lite bilder från mitt bak!! :D

image175

Perfekt deg! Enligt mig då! :)


image176image177image178image179image180image181

Nå vad tycker ni ser det inte gott ut?! :)


Mamma kolla vad den växt sen du var här! Har jag inte gröna fingrar så säg! :D


image182


Kommentarer
Postat av: RYMA

de ska bli gött de gumman du tar väl lite av varje hi hi

2008-02-19 @ 18:48:40
Postat av: mor

bra det gumman det växer så bra så bullarna ser fina ut du kan bara du vill hej svejs

2008-02-19 @ 19:16:15
Postat av: syster

tja babe. va sugen jag blev på bullar nu, du har ingen i ugnen väl? ha ha. hörs i morgon natti

2008-02-19 @ 21:56:37
URL: http://callo84.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0