11 timmar

Ojoj va jag måste vara utvilad idag, för i natt sov jag hela 11 timmar. Jag var helt säker på att jag skulle vakna innan klockan skulle ringa i morse men oj va fel jag hade, så jag sov till 09.30 i morse vet inte när jag gjorde detta senast. Men skänt var de iaf.

Dagen på jobbet gick lyssande blir roligare och roligare för varje dag. Idag fråga jag även Elisabeth hur hon tycker de går för mig och hon tycker de går jätte bra och att jag klarar av allt och att jag lär mig mer och mer hela tiden lixom de är jag ser hur dem andra gör mm. Så de låter ju vädligt lovand eiaf hon hade iaf sagt allt detta till Cristoffer, så mm hoppas på de bästa.

Maten idag var också mycket god men något pepprig haha. Jag höll på att svettas ihjäl när jag käka näsan börja rinna och allt haha. De var iaf tagatelli med biff och champinjon och pepparsås. Och de kan hända att kocken tappat peppar karet i såsen haha, det var inte bara jag som tycket detta så. Hihi.. Men gott var de!!

När jag gick hem idag tog jag en liten omväg enbart för att få en liten promenad då vädret är helt underbart fortfarande!

Sen jag kom hem har jag slöa i soffan eller här framför satorn!

Imorgon blir de en fika med Emma sen ska jag nog även kika förbi i hallen.

Ha en trevlig tisdag!!!

Kommentarer
Postat av: Sofia

AAh va gött att du fått jobb:D Läste att du får käka go mat:D Fan sån lyx... ;) hihi.. Det är underbart att sova länge. Jag brukar krypa till sängs redan vid 8 så jag får sova ett par timmar :D hehe. Kram

2008-09-23 @ 19:27:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0