Coca Cola och en dubbel nougat

Första dagen på jobbet! Gick jätte br avar jätte lätt. Mycket trevlig personal och såå good mat! Haha.. Kan bli farligt detta, fast jag springer ju en hel del när man jobbar så. Var som sagt jätte kul, kommer trivas jätt ebra där känner jag, kassan var super enkel så som allt annat. Hihi..Så på måndag blir de jobb igen. :D Så som hela veckan..

Så nu sitter jag här och "firar" med en coca cola och en dubbel nougat som nu förtiden blivit min stora last tack var min kära syster. haha..

Ikväll blir de lugnt känns att jag jobbat även om de bara var 4h så var de full fart varje minut så. Sen är jag nog på väg att bli förklyd då näsan är lite konstig.. Men men.


I morgon ska jag till bowlingen inte för att jobba utan för att kolla på matcher har blivit värsta bowling nörden haha.. Sen på söndag blir de liseberg! Jippy! hehe

Under nästa vecka ska jag även hem till Emma Friberg och ta en fika bestämmde vi förut! Ska bli väldigt roligt att träffa henne igen då vi inte har träffats sen vi typ gick ur nian, fy på oss! Hihi..
Så nu har man lite planerat iaf känns som att livet börjar komma igång nu igen efter en låååång semester!

Jo har jag nämnt att jag ska få en sambo i ca 3 veckor?! Jo men så är de iaf min kära kusin Cia ska bo hos mig under hennes praktik så från och med v.45 kommer hon bo här! Trevligt värre!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0