Underbar dag!

Idag har de verkligen varit vår! Jätte varmt och skönt underbart.. Min dag blev inte så läng idag iaf, åkte hem vid 13 då de var massa byte av salar med mera som jag inte orka med. Denna föreläsning var ju frivillig med så.. Jag åkte och handla mera jordgubbar, mmm.. Sen vidare för att hämta Dennis hos dagmamman. Sedan dess har jag varit här på hilldedal, då Dennis päron är och tränar som vanligt på onsdagar. Hihi.. Imorgon är de en skön dag har en föreläsning mellan 10-12 sen är de helg kan de bli mera underbart!! :D
På fredag kommer även mamma hit på besök mycket trevligt!!

Onsdagar kommer att vara min vilo dag så länge syster och emir tränar vet ej hur länge de håller på men iaf. Har som sagt inte haft något träningspass idag men istället har jag gått en del, inte för att de varit så länga sträckor men har iaf gått frn vasaviktoriagatan till skolan istället för att ta vagnen, gick även från skolan till nordstan. De är ju så onödigt att ta vagnen dem här  bitarna för går ju fortare att gå hehe. Så lite vardags motion har jag fått idag bara.. Och de nörjer jag mig med då jag träna mycket igår..

Imorgon får jag även träffa hannah igen de var ju inte igår vi hade en föreläsning ihop så ska bli trevligt.. Ska även försöka hinna med en lunch då hon har lektioner efter föreläsningen..

Nee nu ska jag glo på tvn..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0