skol funderingar

Ja nu börjar de närma sig med skolstart.Idag fick jag hem en massa papper bla kurslitteratur listan fy vad böcker som måste köpas fast hoppas dem flesta finns att låna på bibblan så man inte blir luspank direkt hehe..
Min nollning ser otroligt rolig ut hehe, med blan annat bowling, spårvagnsrce pubrunda med mera, kan dock inte vara med på allt men iaf! Fick lite fjärilar i magen kan man säga hehe fast ska bli jätte kul att komma igång!
De som kommer bli jobbigast tror jag är att komma upp på morgonen då jag ju är van att gå upp 09.30 he he nu börjar jag antingen 08.00 eller 09.00 iaf den första veckan så blir ju lite skillnad :) Men men de blir nog inte så jobbigt troligen den första veckan bara. Är faktiskt inte så trött på morgonen!

Hmm, blir inte mycket träning denna veckan. :( Idag hoppa jag core passet då jag ju var dålig igår. Sedan i morgon hade jag tänkt mig att ta ett vattenpass 1 men åker istället med syster och evelina och kollar upp lite mera om skolan och bokhandeln mm. Men på torsdag ska jag jag träna så de så!  hehe.. Skulle ju ha städat idag med men de får väl bli på torsdag då, för i morgon efter vi varit i stan ska jag ju passa dennis då hans päron tränar i morgon!

Nee nu börjar bygglov igen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0