Men va F**n!!

Åhh, gud va illa denna dagen starta först för att de regna och de regnar än!!! Sen när jag precis kommit ur duschen ringer mobilen då är klockan 9 och de är från min tandläkare jag hade ju tid där 10.30 då ringer denna männiksa och säger till mig att dem inte kan ta imot mig för att jag ännu inte fyllt 21 och räknas då som ungdom eller a eftersom jag inte behöver betala ännu. Men 1½h innan avtalad tid!! Är inte de väldigt dåligt?!?! Så fick bli att ringa bengtsfors och fick ingen tid innan den 11/8 segt!!! Så då blev de att åka till grebbestad lite tidigare, men som vanligt när jag och emma ska köpa LANGOS så är de STÄNGT!! GAHHHH vi blev riktigt sura, nu är de ju snart midsommar då borde man väl ha öppet!? Var massa folk i grebbestad och nu hade nästan alla affärer öppet också men inte langos boden inte!!! Så nu har vi åkt två gånger utan att få någon langos! Är väl meningen att vi inte ska äta de!! Men men..
På vägen hem hade vi skojj hihi.. Emma trodde hon var på konsert haha.. Sven ingvars säger jag bara haha.. Så när vi kom hem kolla vi på en kass rysare men de kunde ju inte vi veta.. :)
Har haft väldigt skoj med emma idag iaf!!!

Nu ligger jag här i sängen och är sjukt trött!! Skulle lätt somna om jag la mig ner helt och blunda 2sek. De värsta är att de är fotboll nu snart och är de något jag somnar av så är de ju de.. Hehe. Så får nog bli att ställa klockan på 21 så jag inte missar säsongsavslutningen av greys. :)

Imorgon ska jag bara ligga framför tvn hela dagen om de är sånt här väder.. Bläblä..
Men skönt att bara ha en riktig slappar dag!!

För i helgen har jag ju fullplanerad.. Nice nice.. :)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Fan jävla dryga tandläkare! Nja vet o fan har sökt lite utbildningar till hösten får se vad jag beslutar mig för. Vill helst av allt ha jobb och tjäna fett med pengar. Men minst troligt i denna finanskris. Så får la plugga typ nåt nånstans i världen. hur går det i skolan för dig? Är det skoj?:)

2009-06-11 @ 00:14:46
URL: http://alfredssonsofia.webblogg.se/
Postat av: callo

men hallå eller, kan du lixom typ uppdatera? ;)

2009-06-11 @ 21:51:27
URL: http://callo84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0