Solen har hittat rätt igen..

Vilken härlig tisdag vi haft idag. Äntligen har solen och en rätt skaplig temperatur hittat hit igen.. Jag började min dag som vanlig med en morgonpromenad, sen blev de frulle och tv innan jag gick ut för att klippa gräset, de gick dock inte så bra. För jag orka inte dra igång den haha.. Men jag tog trimmern och klippte bakhuset och framme vid vägen så lite gjorde jag iaf.. Kan inte hjälpa att inte jag har något i armarna. Efter de fick jag ta en tur med fyrhjulingen för att svalka av mig lite. De är så himla skönt att ta en tur och bara rensa tankarna lite. När jag kom hem var klockan lite före 11.30 så då sätte jag mig i solstolen och läste en tidning till radion som stod på p3.. Blev rätt sliten så vid 11.45 somna jag och vakna sen igen vid 13 tiden härligt härligt så nu har jag fått lite färg i ansiktet.. Nice nice..
Sen var de bara in och duscha för att åka och träffa Larsson vid åkte till Bengtsfors och käka på Adria!! Saknat Larsson mycket! Så var riktigt nice att träffa henne igen. <3
Nu har jag precis kommit hem från min eftermiddags promenad med mamma.. Så nu sitter jag i sängen och har på u21 em så ska väl slö kolla på de lite medans jag surfar runt.. :)

Imorgon blir de att åka med mor på en tur.. Hon ska lämna blod i bäckefors sen får vi se var vi hamnar hehe..

Hoppas ni haft en bra dag!!

Xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0