Köpenhamn!!

Jaha då var de så att jag har bihåleinflamation! Jippy!! Haha så nu käkar jag kåvepenin mm så gott haha.. Men nu hoppas jag på att bli frisk.. Men de kommer jag nog allt att bli för till helgen ska jag ju få andas frisk skogsluft haha.. Åker hemhem på fredag och kommer tillbaka hit på måndag förmiddag. Så nu hoppas jag på fint väder på lördag då kommer den tillbringas på isen ihop med far och crister. Jag ska då visa dem hur man fiskar och då menar jag inte yngel utan stora härliga fiskar :)

Idag har jag och Mika bokat en lite resa.. jeje. Faan va kul vi ska ha!! Vi ska åka till köpenhamn i fyra dagar och tre nätter.. Hihi. Har bokat tåg och hotell redan tss.. Så detta kommer bli en sjuhelsikes resa! haha.. Tur de är snart så man inte behöver längta så mycket.. De värsta är att vi åker samma dag som min examinationsuppgift ska in de gör ju inget så för vi åker ju på kvällen men jag börjar bli sjukt stressad över denna uppgift.. gahh.. Satt lite förut och skrev ner de jag har skrivit på mina raster en bra början tycker jag men bara en början de ska bli minst 4 sidor men hoppas de kommer flyta på när man väl kommer in i de.. Ska sitta på skolan en hel del med detta har jag bestämmt för sitter man hemma är chansen stor att de inte blir av..
Prata med Hannah förut så vi sa att vi ska sitta i typ bibblan och så då vi båda har bärbara datorer tror de är lite lättare att sitta med någon..

Nu blir de snart att se på tvn hela kvällen. En underbar tv kväll.. :) Unga mödrar, 2½män, halv åtta hos mig, bygglov och sist men absolut inte minst desperate housewives Lovley night!! haha.. faan va tv nörd jag är!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0