Bowlingträning..

Så nu har jag hittat hit igen.. Men tycker inte de är ett dugg skoj haha.. Men får väl skriva lite så pappa har något att göra på jobbet ;)

Idag va de skola, va skoj att träffa tjejerna igen var ju några dagar sedan. Vi hade bild hela dagen, då gjorde vi handdocker min blev ju så fin haha. Lr inte men jag är nöjd.. Ska ju synas att de är hemgjort. Sen blev de hem till syster och dennis och som vanligt blev de en liten shopping tur idag till backaplan jag fick mig ett linne som jag velat ha länge och idag slog jag till. Men nu får de vara shoppingstopp lr? :)

Ikväll har jag och syster varit och tränat bowling och de gick mycket bättre än jag trodde så jag är nöjd spelar jag så på måndag så kan de gå vägen. :)
Nu sitter vi här i soffan och "kollar" på idol, sitter med varsinn data i knät haha..

Imorgon är jag ledig igen så gött.. :) Callo börjar skolan vid 14 så blir en slapp och skön morgon iaf.. Nice de.. Sen "flyttar" jag hem i morgon igen då Emir kommer tillbaka..

Så i helgen blir de en hel del bowling, nice nice.. Är så kul nu igen när bowlingen börjat och de är match varje helg. De tycker jag är kul, har man något att göra på helgen om inte annat.. Samtidigt som de är skoj.. :P

På fredag blir de nog även after work med tjejerna :)

Nee nu ska jag gå upp och lägga mig och läsa lr kolla på tvn.. :)

Ha de..


Saknar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0