Snart har sju dagar gått av sommarlovet!!

Jag bara njuter av livet just nu.. Jag bor med mitt hjärta i långed jag har sommarlov och hitills har vädret varit helt underbart!!!!

De är så skönt att inte behöva tänka på något skolarbete eller vilken tid en ska gå upp.. Gött som tusan är de iaf..

I lördags hade jag en helt underbar dag med emma och nettan!! Faan va jag älskar er!! Jag och emma böra festa vid 11.30 typ satt på hennes altan och spela kort mamma kristina var med och spela kort med.. Sen kom moster birgitta och då bar de iväg upp till fotbollen då herrarna hade match.. Då var vi så där lagom goa under fötterna :D
När vi sedan kom hem vid 17 tiden så kom även nettan!! De va så sjukt underbart att se henne igen, saknat!! Så nu grilla vi körv och herregud va jag käka haha.. Sen tjöta vi och spela lite fylle spel. Mycket trevligt, Johan rickey och emelie kom även förbi en sväng.. Sedan kom vår chaffis i form av emmas bror.. Vi åkte mot håbol vid 21.30 kanske klockan hann bli tillslut.. Där spelade torgny melins! Och shit va skoj de var, längesedan en ute kväll var så här rolig.. Gött sköj att bugga. Hihi.. Så de får de bli mera av.. Va la hemma vid 2.30 kanske..

Igår va jag faktiskt inte bakis alls knappt trött ens. Så jag och älsklingen hade en riktigt mysig dag. Såna dagar gillar vi.. <3


Va har jag gjort idag då jo varit hos mor och far där jag målar för fullt.. Nu är strax hela carporten klar de blir den efter morgondagens stryckning iaf. Sen myste jag lite med HD hitta en fästing skräll.. Jag hittar en på han varje gång jag kommer hemhem.. Suck jäkla skit medel de där som dem gör rekalm om..

Jag drog ut på en riktigt go springtur förut på 5km och de gick galet bra så de va gött.. Blev en härlig dusch efter de som följdes av en helt gudomligt god middag!! Nu sitter jag i soffan och väntar på att min kära man ska komma hem. Han jobbar eftermiddag så är la hemma om lite mer än en timme!!

Så blir att slappa i soffan en stund för blev sjukt mätt nu haha..

jeje allt jag hade att babbla om för nu.. ;)

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0