Söndag..

Nu sitter jag är ny duschad i en ren och ny städad lägenhet och klockan har inte slagit tio ännu.. Haha.. Jag vakna ju redan 6.45 så va ju bara att sätta igång med allt som skulle görs dirket inget att vänta på.. ;)

Igår va en mycket rolig dag en dag med syster. Vi börja dagen med att åka till bräckboden i kungälv, kexfabriken alltså.. Jag köpte kex för 70kr medans syster och dennis köpte för 200 haha.. Men de va jätte billigt och bra att köpa på sig lixom. :) Sen tog vi raggen på ikea då dennis skulle få lite nya saker till sitt rum, bla en bokhylla, bord och stolar och en ny klocka. Så käka vi även lunch på ikea köttbullar så klart :) När vi var klara åkte vi hem till syster då de var dags för dennis att sova, jag börja skruva ihop bordet och stolarna. Sen slappa jag och syster en stund tills E kom hem då åkte vi iväg till Freeport i Kungsbacka. Vaa rätt mycket folk där men vi gick i lugnan ro och kolla i typ alla affärer men nee hitta inget direkt men så är de ju alltid när man vill handla. Hihi.. Syster hon handla hon haha.. Jag hitta en fin topp som jag köpte jag köpte mig även ett riktigt silvershampo som bara frisörer har annars för hela 169kr haha jag är fortfarande lite chokad över detta, tss. Men jag hoppas att de funkar nu hon i affären sa att de va mycket populärt så hoppas hoppas. :) Vi åkte hemåt vid 17 tiden blev ett stopp på willys för att köpa grejor till tacosen som jag ville ha.. Hihi... Bjöd lixom in mig själv där. ;)
Så vi var hemma vid 18 tiden typ. Då var de bara att hoppa i träningskläderna så körde jag ett pass på 35min, nice nice wii active är allt bra. :) Sen käka vi tacos och om vi käka haha. Vi blev sååå mätta.. E va snäll och körde hem mig efter maten så var hemma vid 21 tiden ungefär. Då blev de sängen direkt så trött va jag och mätt..
Kollade på brottskod försvunnen som äntligen var tillbaka i rutan.
Dock ringde ju älsklingen mitt i haha.. Men jag hängde allt med i programmet iaf hihi..

Ja som ni förstår hade jag en väldigt trevlig dag igår. Den avslutades på bästa sätt också! :D <3

Så vad ska jag hitta på idag då?! Känner inte för att gå ut iaf så blir en vilodag nu resten av dagen. Ska försöka skriva klart tentan. Blir väl en hel del tv tittande..

Imorgon är de dags för ännu en vecka på vfu:n nice nice.. Har en rätt tuff vecka med tre tidiga tider men de gör inget kan vara nyttigt att gå upp i tid ibland haha..

På fredag åker jag hem till älsklingen!!! <33

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0