Vilken dag, helt slut..

Oj vilken dag de varit idag 8.30-17 puh.. Kom hem vid 18 tiden då jag hade lite ärenden att fixa oxå. Så nu skulle jag kunna somna sittandes haha.. Men får allt försöka vara vaken till 22 iaf.. Dagen har varit rolig iaf så är ju tur de..

Nu ska jag bjuda på lite bilder från dagarna som gått...
Börjar med en bild från i torsdag då Ida kom till världen..



Här ligger hon så sött i mitt knä :)


I lördags när jag, mamma och pappa vänta på att syster och hela familjen skulle komma hem tog jag med dem på en långpromenad i Torslanda, var ute i 1h5min hihi härligt!



I söndags började min buggkurs. Ojoj va de var skoj! Så nu är de bugg på söndag som gäller i sju veckor till.. Thii...

Igår måndag då jobbade jag 9-16. Mamma var fortfarande kvar hemma hos syster så jag och B gick ut vid 10 tiden helt underbart väder. Efter ca 3km var vi framme hemma hos syster där mamma, Dennis och Ida var klara för att gå ut med oss. Vi gick till havet upp på klipporna, där njöt vi av vädret, bullar, chokladbollar, frukt och jucie. :) Var så mysigt. Blev en del blåsa såpbubblor för mamma med som B och Dennis försökte nå. :) Jag hade med mig systers systemkamera, lyckades få ihop ca 100kort på våran tur haha.. När vi sedan gick hem tog vi svängen förbi lekparken så kidsen fick leka av sig ännu mera. Mamma fick gå hem med Ida som blev hungrig. Efter en stund gick även vi hem, men inte gick vi in inte, utan vi lekte lite till på Dennis gård. Klockan hann att bli 13 innan vi gick in så jag och B var alltså ute mellan 10-13 ha ha.. Klockan bara sprang iväg och vi bara njöt. :)



Kvällen spenderade jag hemma hos syster med henne och mamma.. Vi käkade god mat och kollade på tvn.. Så åkte hem vid 22 tiden..

Ja som ni märker är de fullt upp här varje dag. Haha..
Imorgon är de jobb som gäller igen 8.30-16 på torsdag skola 9-11.30 fredag jobb 9-15.30 sen sen är de helg. Då ska jag och Dennis åka till långed en liten sväng, lovat han att vi ska kolla på badminton är km där på lördag så då får vi ju åka och kolla på de.. Så ja de blir ingen direkt vilo helg men.. Snart är de den 15 april och då är de semester i två veckor i värmen!! :D

Nu ska jag läsa lite kurslitteratur tror jag, eller så blir de att se mästarnas mästare på play. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0